طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک ماکارونی نارگیلی
کیک ماکارونی نارگیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل وجود پودر نارگیل در دستور پخت آن بافت نرمی دارد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک ماکارونی نارگیلی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک ماکارون نارگیلی |
|
ارد | 120 گرم |
قند | 60 گرم |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
زرده | 3 عدد |
کره | 100 گرم |
شیر نر | ¼ فنجان |
مواد لازم برای لایه نارگیل |
|
سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
قند | 60 گرم |
پودر نارگیل روغنی | 110 گرم |
طرز تهیه کیک ماکارونی نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه با ماکارونی نارگیلی 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود. سپس فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
حالا در ظرف مناسبی کره را که به دمای محیط رسیده با شکر بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کنید، سپس به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط کره کرمی و کشدار شود.
سطح سوم
در این مرحله شیر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را همراه با بکینگ پودر 3 بار الک می کنیم و در 2 مرحله به ظرف اضافه می کنیم سپس با کفگیر به صورت دایره ای از یک طرف آن را هم می زنیم.
مرحله چهارم
وقتی بافت مایه کیک یکنواخت شد هم زدن را متوقف می کنیم سپس داخل شکل دلخواه را با کاغذ کره ای می پوشانیم. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود.
مرحله پنجم
حالا کیک نارگیلی را آماده می کنیم، برای این منظور سفیده را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا سفیده بالا بیاید و کدر شود، سپس با برگرداندن کاسه آن را جدا نکنید.
مرحله ششم
حالا شکر را به کاسه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس پودر نارگیل چرب را به کاسه اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا سفیده ها خواب نشوند.
مرحله هفتم
حالا خامه نارگیل را به آرامی داخل قالب روی سطح کرم تارت بریزید و کاملا صاف کنید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله هشتم
بعد از 20 دقیقه گریل را روشن کنید تا کیک طلایی و خوش رنگ شود. بعد از 25 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک نچسبد، کیک پخته شده است.
مرحله نهم
سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر کیک را به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید. نوش جان.