آشپزی

طرز تهیه کیک هویج بدون فر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک هویج بدون فر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک هویج بدون فر

کیک هویج بدون فر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک های بین المللی است که برای کسانی که در خانه فر ندارند نیز مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بدون فر کیک هویج، ادامه دهید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک هویج بدون فر
آرد قنادی 1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
قند ⅔ فنجان
روغن مایع ¼ فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
کشمش ¼ فنجان
هویج رنده شده ½ فنجان
دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
نمک نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک هویج بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کیک هویج خوشمزه و بدون فر ابتدا یک قابلمه مناسب (زینک) را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس یک پایه فلزی یا هر جسمی که قالب کیک را روی آن قرار دهیم داخل قابلمه قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و می گذاریم خوب داغ شود. در همین حین شکر را در ظرف مناسبی با تخم مرغ و شکر بریزید سپس با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید.

سطح سوم

بعد از اینکه بافت مواد حجیم شد کره مایع را اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا با بقیه مواد مخلوط شود سپس هویج رنده شده را اضافه می کنیم. باید تمام آب هویج رنده شده را برداریم تا کیک خراب نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله پودر دارچین را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. سپس آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم تا کاملا یکدست و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را به کشمش ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آرد را کم کم به ظرف اضافه کنید و با همزن یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا خمیر بافت یکنواختی پیدا کند.

مرحله ششم

در آخر کشمش ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا در کل مایه کیک پخش شود. سپس شکل مورد نظر را با روغن چرب می کنیم سپس مقداری آرد به شکل می پاشیم و آن را برمی گردانیم تا آرد اضافی بیفتد.

مرحله هفتم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه روی قالب بزنید. سپس درب قابلمه را برداشته و قالب را روی سه پایه قرار می دهیم سپس درب قابلمه را با درب می پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا بگذارید کیک حدود یک ساعت بپزد. بعد از 45 دقیقه کیک را با خلال دندان چک می کنیم، برای این کار یک خلال دندان وسط کیک می چسبانیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته شده است.

مرحله نهم

در این مرحله تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شیرینی کمی خنک شود سپس قالب را از تابه خارج کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر کیک را به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا