آشپزی

طرز تهیه کیک کره ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک کره ای

کیک کره ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و طعم کره در آن بسیار دلچسب و دوست داشتنی است. برای تهیه کیک کره ای ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط کنید سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. مخلوط شیر و آرد را نیز اضافه کرده و پس از انجام مراحل مختلف مانند اضافه کردن چیپس شکلات، پخت در فر و تزئین، کیک کره آماده سرو است. این کیک بافت منحصر به فردی دارد که مرطوب و متراکم است و با تزیینات مختلف می توان آن را جذاب تر کرد. برای معرفی کامل و گام به گام دستور پخت کیک کره ای در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم کیک کره ای
روغن در دمای اتاق 225 گرم
تخم مرغ متوسط 6 عدد تقریباً 400 گرم
قند 250 گرم
ارد 365 گرم
شیر نر 80 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق مرباخوری
گردو کافی
شکلات چیپسی نسوز کافی

طرز تهیه کیک کره ای

مرحله 1: مخلوطی از کره و شکر را آماده کنید

برای تهیه کیک کره ای ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را در ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و مخلوط خامه ای شود. کرکی، سبک و یکنواخت خواهد بود.

مرحله 2: وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری وانیل به مخلوط مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا عطر وانیل به مواد نفوذ کند سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا گلوله شده و خوب با مواد مخلوط شوند. عناصر.

مرحله 3: شیر را اضافه کنید و مخلوط آرد را آماده کنید

سپس شیر تازه خنک را به مخلوط اضافه کرده و با همزن آرام هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک شود، سپس کمی بیکینگ پودر اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله چهارم: مخلوط آرد را با مواد اصلی مخلوط کنید

سپس مخلوط آرد را در دو یا سه مرحله کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی با همزن یا همزن یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود و آردی به شکل گلوله در داخل مخلوط باقی نماند. بافتی صاف و یکنواخت

مرحله 5: اضافه کردن چیپس شکلات و آماده سازی قالب

سپس طبق ذائقه خود تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شکلات ها به طور یکنواخت در تمام قسمت های مخلوط پخش شوند سپس یک قالب 25*15 را کمی چرب کنید و سپس کف آن را کاغذ فر قرار دهید. قلع

مرحله 6: ریختن مخلوط و تزئین سطح

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و یک یا دو بار به آرامی روی سطح آن ضربه بزنید تا حباب های داخل مایه کیک گرفته شود و سپس سطح آن را صاف کنید و با مقداری گردوی آسیاب شده و شکلات چیپسی به سلیقه خود تزئین کنید.

مرحله 7: پختن در فر

سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کیک به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود.پخت بستگی به دمای فر دارد.

مرحله 8: بررسی کنید که کیک پخته شده باشد

دقت کنید 30 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید چون پفک از بین می رود، بعد از این مدت یک سیخ چوبی را داخل شیرینی بچسبانید و بیرون بیاورید، کار تمام است.

مرحله 9: کیک را از قالب خارج کرده و خنک کنید

سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا می کنیم و قالب را بر می گردانیم تا کیک کاملا خارج شود و کیک را در ظرف دیگری قرار می دهیم. خنک است

مرحله 10: بافت کیک را شرح دهید

توجه داشته باشید بافت کیک هایی که در آنها کره استفاده می شود کمی مرطوب و یکدست است و وقتی در یخچال قرار می گیرند سفت می شوند اما وقتی در دمای محیط قرار می گیرند دوباره مانند پخت اولیه بافت نرم و لطیف می شود.

مرحله یازدهم: با خامه و شکلات نگهداری کنید یا تزئین کنید

سپس اگر می خواهید کیک را مدت بیشتری نگه دارید در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید در غیر این صورت به سلیقه خود خامه فرم گرفته، شکلات آب شده یا گاناش را روی کیک کره ای بریزید و آن را پخش کنید.

مرحله دوازدهم: تزیین و سرو نهایی کیک

سپس روی کیک را با پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی و دایره های موز و توت فرنگی تزیین کنید.به همین ترتیب انتخاب کنید. در نهایت کیک کره ای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم و مقوی با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا