آشپزی

طرز تهیه گلوکز مایع ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه گلوکز مایع معمولی

گلوکز مایع یکی از انواع مواد غذایی مورد نیاز در شیرینی سازی است که با نام های مختلفی شناخته می شود برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه گلوکز مایع معمولی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده گلوکز مایع
قند 1 فنجان
اب 1 فنجان
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
آب سرد 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گلوکز مایع معمولی

مرحله اول

برای تهیه گلوکز مایع معمولی در منزل باید از قابلمه تفلون یا استیل استفاده کنیم زیرا تاثیر مستقیمی بر شفافیت گلوکز دارد. در ابتدای کار قابلمه مورد نظر را انتخاب می کنیم سپس روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله ابتدا شکر و سپس آب را به قابلمه اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از هم زدن مداوم وقتی مخلوط به جوش آمد هم زدن را قطع می کنیم و به مدت 5 دقیقه روی اجاق می گذاریم.

سطح سوم

حالا بعد از 5 دقیقه یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد به قابلمه اضافه کنید سپس کمی هم بزنید تا آبلیمو حل شود. سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه روی آتش بگذارید و بپزید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که آب لیمو برای جلوگیری از ساکاره شدن گلوکز استفاده می شود. بعد از 15-20 دقیقه باید غلظت گلوکز را بررسی کنیم. برای این کار چند قطره گلوکز برمی داریم و در آب سرد می ریزیم.

مرحله پنجم

اگر گلوکز بلافاصله پس از ریختن در آب حل شود، به این معنی است که هنوز به زمان نیاز دارد تا به غلظت مورد نظر برسد، اما اگر در آب حل نشد و به شکل آب نبات نرم باقی بماند، به این معنی است که غلظت گلوکز به حد مطلوب رسیده و تقریباً آماده است.

مرحله ششم

در آخر گلوکز را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و بگذارید کاملا خنک شود. گلوکز پس از سرد شدن جامد می شود. سپس گلوکز را در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و می توانیم چندین ماه از آن استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا