آشپزی

فوت و فن آبگوشت مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آبگوشت مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر آبگوشت مرغ

هنر و تکنیک آب مرغ راز خوشمزه شدن آب مرغ و نکاتی در مورد پخت آب مرغ در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آب مرغ یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین آبگوشت هاست که به تره کباب نیز معروف است. انتخاب نام جالبی است زیرا این آبگوشت به جای گوشت های دیگر از مرغ و لپه استفاده می کند. ادویه اصلی این آبگوشت سماق است. برای اینکه طعم ترش را به آبگوشت اضافه کنید می توانید سماق را خیس کنید و عصاره آن را به آبگوشت اضافه کنید یا از کمی آبگوشت استفاده کنید تا طعم ترش ایجاد شود. علاوه بر این، این آبگوشت را می توان از گوشت بوقلمون نیز تهیه کرد. به طور سنتی برای تهیه این آبگوشت از گوشت مرغ محلی استفاده می شود. اما در صورت نیاز می توانید از مرغ معمولی نیز استفاده کنید.

عناصر

مرغ 5 عدد

2 عدد پیاز

2 عدد سیب زمینی

لپه 1/2 فنجان

1 قاشق غذاخوری آرد

2 گرم غذا را بکوبید

Abgore 2 وعده

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آب مرغ

ابتدا لپه را حداقل یک ساعت قبل از شروع به تهیه استاک خیس کنید. بعد از زهکشی، دانه را در قابلمه گذاشته و مدت کوتاهی می جوشانند. در طول پخت لپه ها، ته قابلمه را اغلب باز کنید تا بوی نامطبوع آن ها گرفته شود.

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی زردچوبه و روغن تفت می دهیم تا پخته و شفاف شود. مرغ را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. کمی نمک، فلفل و آرد به محصولات داخل قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. آب را به مواد اضافه کنید تا روی مرغ را بپوشاند. لپه نیم پز را به قابلمه اضافه کنید و سپس درب قابلمه را ببندید تا مواد پخته شوند.

به موازات این مراحل پاستا را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا بوی خامی آن کم شود. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه ماکارونی پخته به آب گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

خوشمزه ترین آب مرغ اب مرغ کرمانشاهی طرز تهیه آب مرغ با سیب زمینی آب مرغ اردبیلی طرز تهیه آب مرغ افغانی آب مرغ مجلسی طرز تهیه آب مرغ ساده بدون لپه آب مرغ تبریزی

وقتی گوشت و سایر مواد پخته شد، کمی آب گوشت به آبگوشت اضافه کنید و یک قاشق چایخوری ترخون خشک اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به آبگوشت بدهد. اجازه دهید حدود 5 دقیقه بجوشد تا آب با ادویه جات پخته شود. در نهایت نمک را به دلخواه اضافه کنید و آبگوشت خوشمزه شما آماده است. آبگوشت را با پیاز و ترشی مخصوص سرو کنید.

راز خوشمزه شدن آب مرغ

از آب لیمو به عنوان چاشنی در سوپ استفاده نکنید زیرا احتمالا طعم سوپ را تغییر می دهد.

تصمیم در مورد افزودن ترخون به آبگوشت بستگی به شما دارد و می توانید از آن به عنوان گزینه استفاده کنید.

آب مرغ نباید خیلی آبکی باشد و طعم و کیفیت خود را حفظ کند.

هنگام تهیه آب مرغ، بهتر است از آرد استفاده نکنید، زیرا می تواند آب مرغ را خیلی غلیظ کند.

همچنین می توانید از سماق برای طعم دادن به آب مرغ استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا