آشپزی

فوت و فن بورانی اسفناج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن بورانی اسفناجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم و فناوری اسفناج

هنر بورانی از اسفناج و راز بورانی اسفناج خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بورانی اسفناج با ویژگی های برجسته ای که دارد به عنوان یک پیش غذای مقوی و محبوب به ویژه در ماه مبارک رمضان جایگاه ویژه ای دارد.

این غذای خوشمزه با ترکیب اسفناج تازه یا پخته با انواع شیر ترش تغلیظ شده یا کم چرب تهیه می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه بورانی اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

توصیه متخصصان تغذیه مصرف کافی سبزیجات و رژیم غذایی متنوع است. با این حال، بسیاری از مردم به دلایل مختلف نمی توانند سبزیجات را خام بخورند یا از طعم آنها لذت نمی برند.

بورانی با ترکیب سبزیجات آب پز و ماست به عنوان یک پیش غذای خوشمزه شناخته می شود.

میانگین کالری هر یک از این 4 نوع بوران بین 200 تا 400 کیلو کالری است. اگر این مقدار را بین 4 نفر تقسیم کنید، هر نفر حدود 50 تا 100 کیلو کالری دریافت می کند. با این حال، نوع ماست و محتوای چربی آن بر کالری کل تأثیر می گذارد و می تواند کالری دریافتی را افزایش دهد. پس اگر نگران اضافه وزن هستید، بهتر است برای تهیه این غذا از ماست کم چرب استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج مجلسی

اسفناج تمیز و شسته شده: 1 کیلوگرم

ماست با خردل یا ماست انتزاعی: ۲ فنجان

سیر: 3 حبه

نمک و فلفل: اختیاری

طرز تهیه بورانی اسفناج مجلسی

ابتدا اسفناج را خوب بشویید و پس از خشک شدن به اندازه دلخواه برش بزنید.

برای پختن اسفناج به نصف فنجان آب نیاز دارید تا نرم شود. اما اگر به اسفناج آب اضافه نکنید، اسفناج نرم می ماند.

سپس سیر را رنده کرده و به اسفناجی که در حال پخت است اضافه کنید و تا زمانی که آب اسفناج کاملا تبخیر شود ادامه دهید. پس از تبخیر آب، نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید اسفناج خنک شود سپس آن را با ماست مخلوط کرده و سرو کنید. این دستور بورانی است، امیدوارم طعم آن را دوست داشته باشید.

طرز تهیه بورانی اسفناج با گردو

اگر طعم متفاوتی می خواهید، می توانید گردوی آسیاب شده را به بورانی اسفناج اضافه کنید. برای تهیه اسفناج تبریزی بورانی می توانید کشمش هم به آن اضافه کنید.

طرز تهیه بورانی اسفناج و سیب زمینی

برای پخت این نوع بورانی اسفناج، ابتدا اسفناج های تازه و خرد شده را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا با آب خودشان پخته و نرم شوند. سپس سیب زمینی های خلال شده را در همان روغنی که اسفناج را در آن سرخ کرده اید سرخ کنید. مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید سیب زمینی ها نرم شوند و بپزند. سپس گردوی آسیاب شده را تفت می دهیم و به مخلوط سیب زمینی و اسفناج اضافه می کنیم. در پایان به دلخواه ماست، فلفل و نمک را اضافه کنید و بورانی اسفناج شما با سیب زمینی آماده سرو است.

طرز تهیه بورانی از اسفناج و پنیر

هنگام تهیه بورانی اسفناج با پنیر به جای ماست یا موسیر از پنیر رقیق شده با آب استفاده کنید و سپس طبق روش های قبلی دستور پخت را ادامه دهید.

علم و فناوری اسفناج

برای تهیه بورانی اسفناج خوشمزه، استفاده از ماست موسیر به عنوان یکی از مواد اصلی توصیه می شود.

برای خوش طعم شدن بورانی اسفناج توصیه می شود جوجن تازه خرد شده یا جوجن خشک را به همراه مقداری پودر گلاب اضافه کنید.

برای تهیه بورانی اسفناج مناسب برای افرادی که رژیم دارند یا نه استفاده از اسفناج پز مفید است.

برای تزیین این بورانی می توانید از برگ رزماری تازه و زرشک تازه استفاده کنید.

این پیش غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک غذای نان نیز سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا