آشپزی

فوت و فن جوجه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن جوجهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر جوجه

هنر مرغ و راز مرغ خوشمزه و نکاتی برای پخت مرغ باربیکیو حرفه ای در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ کبابی به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در جامعه ایرانی شناخته می شود. برای دستیابی به نتایج بهتر هنگام پخت این غذا، می توانید از نکات زیر استفاده کنید:

برای پخت بهتر مرغ کبابی بهتر است از گوشت سینه مرغ استفاده کنید. زیرا این قسمت دارای کمترین چربی و نرمتر است که مورد استقبال بسیاری از طرفداران قرار گرفته است. همچنین، توصیه می شود مرغ ارگانیک و طبیعی را انتخاب کنید. زیرا گوشت این نوع مرغ ها طعم تازه و بهتری دارد.

برای بهتر شدن طعم مرغ می توانید حداقل چند ساعت آن را در ماریناد قرار دهید. استفاده از مارینادهای حاوی مواد معطر و کمی اسیدی تاثیر مثبتی بر طعم نهایی دارد. همچنین هنگام پخت مرغ بهتر است زمان پخت را کوتاه نگه دارید و مرغ را نزدیک شعله قرار دهید تا خشک نشود و طعم آن از بین نرود. در حین پخت، مرغ را چند بار برگردانید تا دو طرف یکنواخت بپزد و برای پخش بهتر حرارت و پخت بهینه آن را روی آتش قرار دهید. در نهایت می توانید از دستگاه گریل، تابه، فر یا شومینه برای پخت مرغ کبابی استفاده کنید.

زمان اضافه کردن آب لیمو و نمک به مرغ است

برای جلوگیری از سفت شدن مرغ به دلیل استفاده از آبلیمو و نمک می توانید از روش های مختلف دیگری استفاده کنید. به عنوان مثال به جای آب لیمو و نمک از موادی مانند نمک دریا، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین که طعم دهنده های طبیعی هستند استفاده کنید. همچنین برای خوش طعم شدن مرغ می توانید از هر ادویه ای مانند پودر سیر، پودر زنجبیل و پودر پیاز استفاده کنید. در حین پخت با پوشاندن تکه های مرغ با روغن مایع و چرخاندن مداوم آنها می توانید رطوبت و طعم مرغ را حفظ کنید.

پس بهتر است ابتدا کره مایع (نه کره) را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تکه های مرغ کاملا آغشته شوند. سپس آب لیمو و نمک را اضافه کنید. این روش به جوجه ها طعم خوبی می دهد و از سفت شدن آنها جلوگیری می کند. همچنین بهتر است از افزودن کره به مخلوط خودداری کنید، زیرا کره در معرض سرما سفت می شود و جوجه ها نیز در اثر سرما سفت می شوند. البته در انتها می توانید یک قاشق غذاخوری کره آب شده به ظرف اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.

نحوه استفاده از پیاز در مرغ سوخاری

برخی افراد از دو روش رنده یا خرد کردن پیاز یا استفاده از مخلوط کن برای طعم دادن به مرغ استفاده می کنند. اما نگارنده معتقد است که این روش ها بهینه نیستند و بهترین راه بریدن پیاز است.

در واقع وقتی پیاز رنده یا خرد می شود به تکه های مرغ می چسبد و جدا نمی شود و در حرارت پخت مرغ پیاز سریع می سوزد و مرغ کاملا نیم پز می ماند. همچنین پیازهایی که روی سطح مرغ قرار می گیرند به سرعت می سوزند و تلخ می شوند.

بنابراین، بهترین راه برای برش پیاز، خلال کردن آن است. در این روش پیاز به طور یکنواخت و یکنواخت در ترکیب مرغ قرار می گیرد و نمی تواند به تکه های مرغ بچسبد و جدا شود. در ضمن به دلیل خلوص و یکنواختی پیاز سریع نمی سوزد و مرغ کاملا پخته می شود. به این ترتیب طعم بهتر و یکنواخت مرغ به سطح می آید و غذای خوشمزه تری تهیه می شود.

روش استفاده از زعفران در مرغ سوخاری

در مورد بحث استفاده از زعفران در مرغ کبابی، یکی از نکات مهم در تهیه مرغ کبابی، میزان زیاد زعفران مصرفی است. اما برای رفع این مشکل بهتر است نیم تا ده ساعت آن ها را با زعفران دم کرده بگذارید تا بپزند تا تکه های مرغ قبل از افزودن موادی به مرغ تکه ها از طعم و رنگ زعفران بهره مند شوند. به این ترتیب مرغ کبابی شما با طعم و رنگ زعفرانی اصیل و واقعی طبخ می شود. سپس پس از گذشت زمان مورد نظر برای انجام این مرحله، مواد دیگری مانند پیاز، آبلیمو، روغن و سایر مواد را به تکه های مرغ اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. با این روش مرغ سوخاری شما با طعم و رنگ واقعی زعفران آماده سرو می شود، بدون اینکه مقدار مواد دیگر را اشتباه اندازه گیری کنید.

نحوه استفاده از ادویه های مناسب برای مرغ سوخاری

به دلیل وجود بوی خاص و نامطبوع در گوشت مرغ، استفاده از برخی ادویه ها می تواند به اصلاح این بو و بهبود طعم و عطر آن کمک کند. در این راستا برخی از ادویه های توصیه شده به شرح زیر است:

از پودر پیاز استفاده کنید

از فلفل تازه آسیاب شده (نه نگهداری شده) استفاده کنید.

از مقدار بسیار کمی پودر سیر استفاده کنید

همچنین لازم به ذکر است که بهتر است هر نوع ادویه را همزمان با استفاده آسیاب کنید. به عنوان مثال ادویه هایی مانند هل، زعفران، فلفل سیاه و دانه های گشنیز را باید در زمان استفاده آسیاب کرد تا حداکثر طعم را از آنها گرفته شود. این روش کلی برای انواع ادویه ها قابل اجرا است و به ما کمک می کند تا از طعم و عطر بیشتر ادویه ها بهره ببریم.

روش طعم دار کردن مایع مرغ سوخاری

برای تهیه مرغ با طعم زعفرانی می توانید از روش زیر استفاده کنید:

ابتدا یک قابلمه را روی اجاق قرار دهید و آب جوش را داخل آن بریزید و یک حجم زعفران اضافه کنید. سپس زعفران را چند دقیقه در آب جوش فرو کنید تا رنگ و طعم زعفران به داخل آب منتقل شود. سپس زعفران را از آب جدا کرده و محلول غلیظی از آن بگیرید.

مرغ را با دقت بشویید و خشک کنید، سپس کل مرغ را با چند قطره محلول زعفران بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم زعفران به مرغ منتقل شود.

یک قابلمه بزرگ را روی اجاق قرار دهید و روغن را گرم کنید سپس مرغ را به آرامی به روغن اضافه کنید. مرغ را سرخ کنید تا کاملاً با روغن آغشته شود.

آب لیمو، نمک و ادویه های تازه آسیاب شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی ماساژ دهید تا تمام تکه های مرغ با ادویه ها آغشته شود. سپس مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند.

پیاز خرد شده و فلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و حداقل 2 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید تا طعم بهتری پیدا کند.

مرغ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کاملا بپزید. در نهایت مرغ سرخ شده با طعم زعفرانی آماده سرو می شود.

برای سرو مرغ سوخاری با طعم زعفرانی می توانید از زعفران پلو، کره و گوجه کبابی استفاده کنید.

راز مرغ کبابی خوشمزه

برای افزایش لذت و بهبود رنگ زیبای مرغ سوخاری می توانید روش زیر را انجام دهید:

ابتدا مقداری کره را در حمام آب ذوب کرده و مقداری زعفران به آن اضافه کنید. سپس در حین پختن مرغ ها، این مخلوط را با قلم مو روی سیخ ها بمالید تا علاوه بر طعم دادن به آن ها، چربی و طعم بهتری ایجاد کند.

برای تهیه مخلفات مرغ کبابی می توانید پیاز و فلفل باقیمانده را با کمی آب پرتقال و مقداری ادویه تفت دهید و از این سس به عنوان خوراک مرغ کبابی استفاده کنید.

استفاده از زعفران در پخت مرغ کبابی دو روش دارد. ما روش اول را پیشنهاد می کنیم که ابتدا مرغ ها را با زعفران مزه دار کرده و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید. در روش دوم در نیم ساعت آخر پخت مرغ ها پیاز و فلفل را از آن ها جدا کرده و سپس زعفران پخته شده را اضافه کنید.

برای حفظ طراوت جوجه ها بهتر است در نیم ساعت آخر پخت به مرغ ها روغن زیتون اضافه کنید تا زیاد خشک نشوند.

برای تفت دادن گوجه فرنگی و فلفل سبز به همراه مرغ کبابی می توانید گوجه ها را به مدت ۷ دقیقه در هر طرف و فلفل سبز را ۲ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

اگر امکان استفاده از گریل یا باربیکیو وجود ندارد، مرغ را در تابه بپزید. ابتدا مرغ ها را مزه دار کرده و پس از برداشتن پیاز و فلفلی که مرغ ها در آن خوابیده اند، آنها را در تابه روغنی بچینید. سپس مرغ ها را دوباره روی سیخ های چوبی قرار دهید و در حین تفت دادن درب تابه را بپوشانید تا بخار مرغ ها گرفته شود. این کار مرغ را تازه تر و خوش طعم تر نگه می دارد.

استفاده از گوشت تمام قسمت های مرغ، به ویژه مخلوطی از ران و سینه، می تواند به بهبود طعم و غنای مرغ کمک کند. این کار علاوه بر افزایش طعم، می تواند گزینه ای اقتصادی برای تهیه کباب مرغ نیز باشد زیرا این قطعات مرغ معمولا با قیمت مناسب تری در بازار به فروش می رسند.

برای افزایش طعم مرغ کبابی می توانید موادی مانند ماست، سس مایونز، روغن زیتون یا خامه را به سس مرغ اضافه کنید. برای برش مرغ برای کباب کردن، بهتر است مرغ را به قطعاتی برش دهید که نه خیلی بزرگ باشند و نه خیلی کوچک تا گوشت به درستی بپزد. استفاده از ماست می تواند طعم مرغ کبابی را تغییر داده و آن را ملایم تر کند. اما توجه داشته باشید که استفاده از ماست می تواند رنگ زعفرانی مرغ سوخاری را کاهش دهد.

در صورت نیاز به کاهش زمان پخت می توانید از جوجه های کوچکتر با وزن کمتر از یک کیلوگرم استفاده کنید.

برای بهتر شدن طعم مرغ کبابی می توانید مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. اگر می خواهید مرغ تندتر شود، می توانید مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.

هنگام اضافه کردن ادویه، دارچین، ادویه، سماق و پودر لیمو را به مواد مرغ سوخاری اضافه نکنید زیرا می توانند طعم گوشت را تغییر داده و آن را تلخ کنند.

برای حفظ طراوت مرغ سوخاری، پوست مرغ را از گوشت جدا نکنید تا پوست رطوبت گوشت زیر آن را حفظ کند. هنگام سرو کباب می توانید پوست آن را جدا کنید.

برای افزایش تندی و طعم شگفت انگیز مرغ کبابی می توانید مقداری فلفل سبز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

همچنین افزودن کمی زنجبیل به مواد مرغ کبابی می تواند طعم آن را افزایش دهد.

اگر می خواهید به مرغ سوخاری آبلیمو اضافه کنید، بهتر است از آبلیموی تازه استفاده کنید و از آبلیموی صنعتی خودداری کنید.

نحوه استفاده از زنجبیل در مرغ کبابی

اگر می خواهید طعم مرغ کبابی را بهتر کنید، می توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید. با این حال، باید به مقدار مصرف توجه کنید. بهتر است به مواد مرغ کبابی بیش از نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل اضافه نکنید. استفاده بیش از حد پودر زنجبیل می تواند باعث تغییر ناخواسته در طعم مرغ کبابی شود، پس مراقب باشید و مقدار مناسبی را به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ کبابی با سس مایونز و کباب ریز شده، قرار دادن مرغ در تابه مواد تفت دادن، نکاتی برای مرغ زعفرانی، بهترین مرغ کبابی، چرا مرغ کبابی در فر خشک می شود، مرینیت کردن مرغ کبابی

روش آب گیری مرغ کبابی

برای حفظ آبدار بودن مرغ کبابی یکی از نکات اصلی جدا نکردن پوست از مرغ است. هنگام تهیه و پخت مرغ سوخاری می توانید پوست آن را روی گوشت نگه دارید تا از جدا شدن آن جلوگیری کنید. پس از پخت کامل مرغ، پوست آن را با استفاده از چاقو یا چنگال به دقت جدا کنید. این عمل به حفظ رطوبت مرغ سوخاری کمک می کند و در عین حال گوشت پخته شده زیر پوست را لذیذتر و آبدارتر می کند.

نحوه استفاده از ماست در مرغ کبابی

هنگام تهیه سس برای مرغ کبابی، افزودن ماست به مواد می تواند بافت مرغ را نرم تر کند. البته باید توجه داشت که افزودن ماست می تواند رنگ زرد زعفرانی مرغ کبابی را کاهش دهد. برای جلوگیری از این اثر می توانید ماست کمتری اضافه کنید یا از ماست پاستوریزه استفاده کنید تا تاثیر کمتری روی رنگ مرغ سوخاری داشته باشد.

نحوه استفاده از کیوی در مرغ سوخاری

با افزودن کیوی به فرآیند تهیه مرغ کبابی می توانید طعم و کیفیت آن را به روشی جذاب و آسان بهبود بخشید. این روش ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، اما بسیاری از مردم مرغ کبابی را تردتر و خوشمزه تر می دانند. اگر به کیوی حساسیت ندارید، حتما این روش را امتحان کنید.

برای استفاده از کیوی برای تهیه مرغ کبابی، ابتدا کیوی را پوست بگیرید و برش بزنید. سپس تکه های کوچک کیوی را روی تکه های مرغ بمالید و اجازه دهید آب و طعم کیوی برای مدتی به گوشت بخورد. قبل از کباب کردن مرغ، تکه های کیوی را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عصاره کیوی داخل مرغ خیس بخورد. به این ترتیب به راحتی می توانید با ایجاد طعمی جالب طعم مرغ کبابی را بیشتر کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا