آشپزی

فوت و فن خورش طلا کوله در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورش طلا کولهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خورش طلا کله

هنر خفه کردن سکه های طلا و راز یک خورش طلا کله خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش طلا کله یک دستور فسنجان خوش طعم با انواع سبزیجات معطر است که طعم دلچسب و مطبوعی دارد. این خورش پرخاصیت و خوشمزه یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که پیشنهاد می شود حتما امتحان کنید. خورش طلا کوله را می توان با گوشت یا مرغ درست کرد و اگر با مرغ درست شود در زبان محلی به آن خورش طلا کوله گورابا می گویند.

مواد لازم برای تهیه خورش طلا کله

مرغ: 1.5 کیلوگرم

آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری

آب: سه لیوان فرانسوی دسته دار

جعفری تازه خرد شده: 150 گرم

آجیل: 300 گرم

نعنای تازه خرد شده: 150 گرم

گشنیز تازه خرد شده: 150 گرم

آبجو: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

کره: 4 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: 1 عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه خورش طلا کله

برای شروع پخت خورش گیلانی قرابه باید بدانید که این غذا را هم با گوشت و هم با مرغ می توان تهیه کرد. در این دستور از مرغ استفاده می کنیم. اولین قدم این است که مرغ را با دقت بشویید و در ظرفی قرار دهید. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن به مرغ اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود سپس مرغ را اضافه می کنیم و با کمی زردچوبه تفت می دهیم. پس از چند دقیقه تفت دادن مرغ و پیاز، 3 پیمانه آب اضافه کنید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعدی تهیه خورش طلایی کله خوراب سبزی را شسته و برش بزنید. سپس سبزی ها در تابه با کمی روغن به مدت کوتاهی سرخ می شوند، لازم نیست کاملا سرخ شوند. سبزیجات تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. گردو را مانند خورش فسنجان چرخ کرده و به خورش اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم غرابه خام، مقداری فلفل سیاه، نمک و آب به آن اضافه کنید. آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به خورش اضافه کنید تا غلیظ شود. بعد از اینکه خورش کمی غلیظ شد آن را با برنج دمی و ادویه های محلی سرو کنید.

هنر خورش طلا کله

هنگام پختن خورش طلایی پیازها را ابتدا تفت دهید تا طلایی شود و سپس مرغ را اضافه کنید. این به غذا طعم بی نظیر و ظاهری جذاب می دهد.

برای تهیه قرابه گیلانی باید سبزی را با دقت و ریز خرد کرد.

استفاده از تره فرنگی در کنار سبزیجات دیگر در برخی از دستور پخت های گیلانی قرابا توصیه شده است.

اگر قصد دارید در این دستور غذا از گوشت به جای مرغ استفاده کنید، مطمئن شوید که گوشتی که انتخاب می کنید بدون استخوان باشد.

این خورش نوردیک نیاز به استفاده از گردوی آسیاب شده دارد. بهتر است گردو را دو بار چرخ کنید تا چربی آن به طور موثر در خورش پخش شود.

از مقدار مشخص شده جوجن تجاوز نکنید زیرا زیاده روی در آن باعث تلخی خورش می شود.

طرز تهیه خورش طلایی کله قرابه مازندرانی نیز بسیار پرطرفدار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا