آشپزی

فوت و فن خورش قیمه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورش قیمهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خورش قیمه

هنر و تکنیک خورش قیمه و اسرار قیمه نذری نکاتی برای درست کردن خورش قیمه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای تهیه یک خورش قیمه خوشمزه می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

از گوشت تازه و با کیفیت استفاده کنید: برای داشتن خورش قیچی مرغوب بهتر است از گوشت تازه و مرغوب استفاده کنید. انتخاب تکه های گوشت با ترکیب چربی مناسب و کیفیت بالا تاثیر زیادی در طعم نهایی خورش خواهد داشت.

استفاده از پیاز به مقدار مناسب: پیاز یکی از اجزای اصلی خورش قیمه است که به طعم و عطر آن کمک زیادی می کند. بنابراین برای داشتن یک خورش لذیذ از پیاز به مقدار مناسب استفاده کنید. می توانید پیاز را خلال یا رنده کنید و به خورش اضافه کنید.

استفاده از ادویه های مناسب: ادویه ها ترکیبی از طعم ها و ادویه های مختلف را به یک خورش قیسی خوشمزه می دهند. برای تنوع در طعم، می توانید از ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین، زعفران و سایر ادویه های دلخواه استفاده کنید. با تطبیق میزان ادویه ها با طعم دلخواه می توانید خورشی با طعم استثنایی تهیه کنید.

خورش چرخ کرده با خورش گاو

برای افزایش لذت خورش قیمه می توانید از روش های دیگری استفاده کنید. در زیر روش هایی برای افزایش لذت خورش قیمه آورده شده است:

از گوشت مرغوب و حاوی چربی کافی استفاده کنید: برای داشتن یک خورش قیسی مرغوب و خوش طعم از گوشت مرغوب و حاوی چربی کافی استفاده کنید. این تضمین کننده بهبود طعم و کیفیت نهایی خورش است.

استفاده از ادویه های خوشمزه: برای خوش طعم شدن خورش قیمه از ادویه های مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و … استفاده کنید. این ادویه ها عمق و تنوع بیشتری به طعم و عطر خورش قیمه می دهند.

خیساندن و پختن نخود و نخود: قبل از افزودن نخود و نخود به خورش قیچی، آن ها را حداقل یک شب خیس کنید و سپس بپزید. این کار باعث نرم شدن نخود و لپه می شود و طعم و بافت بی نظیری به خورش قیسی می دهد.

استفاده از گوشت قرمز یا عصاره مرغ: برای خوش طعم شدن خورش قیسی می توانید از گوشت قرمز یا عصاره مرغ استفاده کنید. این عصاره را قبل از استفاده در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا طعم آن بیشتر شود.

استفاده از روغن حیوانی یا کره در پایان پخت: در پایان پخت خورش قیمه می توانید مقداری روغن حیوانی یا کره به آن اضافه کنید. این کار طعم خورش را بهتر می کند و می تواند طعم متفاوت و خاصی به آن بدهد.

قابلمه سفالی خورش قیمه

برای داشتن طعمی خاص شبیه خورش نذری در خورش قیمه می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

افزودن دارچین در مراحل آخر پخت: برای خوش طعم شدن خورش قیمه می توانید در آخرین مراحل پخت مقداری دارچین به آن اضافه کنید. برای چهار نفر می توانید نصف قاشق چای خوری دارچین یا یک چوب دارچین به خورش اضافه کنید. این کار طعم خاصی شبیه خورش های نذری ایجاد می کند.

استفاده از چوب دارچین در مراحل اولیه پخت: اگر می خواهید در مراحل اولیه پخت یک پانچ دارچینی به خورش اضافه کنید، می توانید از چوب دارچین استفاده کنید. در این صورت یک چوب دارچین به خورش اضافه کنید تا طعم دارچینی به خورش برسد. به این ترتیب طعم دارچین به طور کامل به داخل خورش کشیده می شود و روی رنگ خورش تاثیر منفی نمی گذارد.

نگذارید قیمه تلخ شود

برای جلوگیری از تلخ شدن و رفع آن می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

بدون استفاده از لیمو عمانی: در تهیه خورش قیمه بهتر است از لیمو عمانی استفاده نکنید زیرا باعث تلخی خورش می شود. به جای آن می توانید از آبلیمو استفاده کنید تا طعم خوبی به خورش بدهید.

پیاز: برای اینکه خورش قیچی تلخ نشود، پیاز را قبل از تفت دادن در آب بجوشانید و سپس تفت دهید. این کار باعث می شود از تلخی خورش قیچی کاسته شود.

استفاده از شکر و سرکه: اگر خورش قیچی شما تلخ است، می توانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری شکر به آن تلخی آن را کاهش دهید. همچنین می توانید از مقدار کمی سرکه برای رفع تلخی آن استفاده کنید.

استفاده از آب زرشک: اگر هیچ یک از روش های بالا به نتیجه مورد انتظار منجر نشد، می توانید با افزودن یک قاشق چایخوری آب زرشک به خورش، تلخی آن را از بین ببرید. آب زرشک به خورش طعم و تازگی می بخشد و می تواند تلخی آن را تا حدودی برطرف کند.

خورش مرغ چرخ کرده را امتحان کنید

اگر می خواهید در خورش قیمه از مرغ استفاده کنید، می توانید از روش زیر استفاده کنید:

400 گرم گوشت خورشتی را از لیست مواد حذف کنید.
به جای آن 600 گرم مرغ به خورش اضافه کنید. می توانید از تکه های مرغ خرد شده یا مرغ آسیاب شده استفاده کنید.
مراحل پخت خورش مرغ قیمه تفاوتی ندارد. می توانید مراحل تهیه خورش قیمه قرمز را دنبال کنید و فقط به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید.
خورش مرغ چرخ کرده نیز طعم بسیار خوبی دارد و می توان به فواید آن نیز اشاره کرد. گوشت مرغ سرشار از پروتئین و کم چرب است و همچنین مقرون به صرفه تر از گوشت قرمز است. بنابراین اگر می خواهید در خورش قیمه از مرغ استفاده کنید، می توانید مقدار آن را افزایش دهید.

نکاتی برای بهبود خورش قیمه

مواد رنگی خورش قیمه معمولاً شامل رب گوجه فرنگی و زعفران است. اگر می خواهید رنگ خورش قیمه روشن شود، می توانید با اضافه کردن زعفران بیشتر به خورش به آن دست پیدا کنید. در خورش های نذری معمولا از زعفران زیاد استفاده می شود که رنگ بسیار روشن و زیبایی به خورش می دهد.

همچنین تفت دادن رب گوجه فرنگی روی رنگ و طعم خورش قیچی نیز تاثیر می گذارد. اگر رب گوجه فرنگی را خوب سرخ کنید طعم خورش بهتر می شود و رنگ آن جذاب تر می شود. بنابراین در مرحله پخت رب گوجه فرنگی در خورش قیمه به دقت و کامل بودن آن توجه کنید تا رنگ و طعم خورش به حد ایده آل برسد.

راز خورش قیمه خوشمزه

توصیه می شود برای تهیه خورش از لیمو عمانی به جای لیموترش استفاده کنید، زیرا استفاده مستقیم از لیمو باعث از بین رفتن رنگ خورش می شود. همچنین برای پخت خورش های سنتی ظروف مسی و ظروف الکلی بهترین گزینه هستند و می توانند طعم و عمق بیشتری به خورش ببخشند. هنگام پختن خورش بهتر است از حرارت کم استفاده کنید تا خورش به آرامی و یکنواخت بپزد.

افزودن مقداری گلاب به خورش نیز می تواند طعم بسیار خوبی به خورش بدهد. اگر می خواهید لپه را له نکنید، می توانید آن را با گوشت سرخ کنید. اگرچه برای تهیه خورش بهتر است از گوشت گوسفندی خام استفاده شود، اما برخی بنا به ذائقه خود از گوشت گاو نیز در خورش استفاده می کنند.

هنر خورش قیمه

توصیه می شود از افزودن دارچین به خورش نذری خودداری کنید و فقط زعفران پخته را به آن اضافه کنید زیرا دارچین رنگ خورش را تیره می کند.

برای طعم دار کردن خورش قیمه می توانید مقداری زنجبیل تازه یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل به خورش اضافه کنید. این طعم تند و خوبی به خورش قیمه زعفران مجلسی می دهد.

افزودن رزماری نیز طعم فوق‌العاده‌ای به خورش قیمه نذری می‌دهد. بهتر است در 20 دقیقه آخر پخت خورش، رزماری را به همراه هل و چوب دارچین اضافه کنید.

برای تهیه خورش قیمه با زعفران و نذری مجلسی از لیمو عمانی تند استفاده کنید تا خورش بهتر جلوه کند.

در تهیه قیمه مشهد مانند قیمه نذری از دارچین پرهیز می شود و برای حفظ رنگ روشن از لیمو عمانی استفاده می شود.

برای بدست آوردن خورش لذیذتر و غلیظ تر با قیمه، گوشت ها را چرخ کنید. در قدیم به این خورش قیمه «موری قیمه» می گفتند.

اگر برای تهیه قیمه نذری و مجلسی به جای آب از آب گوشت استفاده کنید طعم آن بهتر و لذیذتر می شود.

پختن مقدار زیادی فلفل دلمه ای و استفاده از آن در پایان پخت گیلاس طعم آن را بهتر می کند.

در خورش قیمه بهتر است به جای لیموترش از لیمو عمانی استفاده کنید زیرا استفاده از لیمو باعث از بین رفتن رنگ خورش می شود.

راز لعاب قیمه، قیمه ریختن، ادویه قیمه، غلیظ شدن، فت و فان محل، قیمه نذری، طرز تهیه قیمه مجلسی با طعم عالی و بی نظیر، طرز تهیه قیمه خوش رنگ و لذیذ، گذاشتن یخ در قیمه

بهترین گوشت

راز درست کردن خورش نذری خوشمزه در استفاده از مواد تازه و پیروی از روش درست پخت و همچنین تزیین مناسب است. برای تهیه خورش قیسی بهتر است از گوشت گوسفند تازه و سرد استفاده کنید زیرا این مواد می توانند خورش را چاق تر و خوشمزه تر کنند. همچنین طرز تهیه خورش قیمه با مرغ نیز می تواند به همین صورت باشد.

برای تهیه خورش قیسی می توانید از شعله بسیار کم گاز استفاده کنید و یادتان باشد که لیمو عمانی را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نشود. اگر مقداری لیمو عمانی طعم تلخی به خورش نمی‌دهد، می‌توانید در ساعت آخر پخت آن را به خورش اضافه کنید و بگذارید بماند.

در پایان پخت برای اینکه طعم بهتری به خورش قیچی بدهد می توانید در ده دقیقه آخر پخت یک یا دو هل به آن اضافه کنید. همچنین می توانید از بادمجان سرخ شده برای تزیین و خوش طعم شدن خورش قیمه استفاده کنید.

جدیدترین نکات برای تهیه خورش قیمه

برای افزودن طعم لیمو عمانی به خورش قیسی می توانید لیمو عمانی را چند ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. اما بهتر است به یاد داشته باشید که اضافه کردن لیمو عمانی در ابتدای پخت قیمه می تواند غذای شما را تلخ کند. بنابراین بهتر است در پایان پخت و بعد از تمام شدن کامل گوشت و لپه لیمو را اضافه کنید.

اگر نگران تلخی لیمو عمانی در خورش هستید، می توانید به جای آن از پودر یا گوشت داخل لیمو عمانی استفاده کنید. همچنین با برداشتن دانه های لیمو عمانی می توان از تلخ شدن آن در خورش قیچی جلوگیری کرد.

در صورت تمایل می توانید در ده دقیقه آخر پخت یک یا دو عدد هل به آن اضافه کنید تا طعم بهتری به خورش قیچی شود.

اگر قصد دارید رب گوجه فرنگی را به خورش قیمه اضافه کنید، قبل از افزودن به خورش، باید اجازه دهید چند دقیقه بماند. تفت دادن رب گوجه فرنگی می تواند رنگ و طعم بهتری به خورش شما بدهد.

اگر بعد از درست کردن خورش قیمه متوجه شدید که غذایتان کمی تلخ شده است، می توانید یک سیب زمینی را ریز خرد کنید و داخل خورش بریزید. این کار می تواند تلخی خورش شما را به حداقل برساند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا