آشپزی

فوت و فن خورشت لوبیا سبز در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورشت لوبیا سبزو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خورش لوبیا سبز

هنر خورش لوبیا سبز و بهترین ادویه برای خورش لوبیا سبز راز خوشمزه خورش لوبیا سبز در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش لوبیا سبز یکی از خورش های پرطرفدار و لذیذ در ایران است که به دلیل طعم بسیار لذیذش طرفداران خاص خود را به خود جذب می کند. علاوه بر طعم لذیذ، خورش لوبیا سبز به دلیل وجود سبزیجات مغذی مانند لوبیا سبز برای سلامتی و التیام بدن بسیار مفید است.

از فواید خورش لوبیا سبز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پیشگیری از عفونت: لوبیا سبز دارای خواص ضد عفونی کننده طبیعی است که می تواند در پیشگیری از عفونت های مختلف بدن موثر باشد.

حفظ سلامت پوست، مو و استخوان ها: ویتامین ها و مواد معدنی موجود در لوبیا سبز می تواند به حفظ و تقویت پوست، مو و استخوان های سالم کمک کند.

سم زدایی بدن: فیبر موجود در لوبیا سبز به دلیل توانایی در جذب و دفع سموم و آلاینده های بدن می تواند به سم زدایی بدن کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی: لوبیا سبز دارای ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مختلفی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از بدن در برابر بیماری ها و عوامل مضر محافظت می کند.

معمولا در خورش لوبیا سبز از گوشت قرمز استفاده می شود، اما می توانید از گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون نیز استفاده کنید. همچنین می توانید خورش لوبیا سبز را بدون استفاده از گوشت درست کنید و کاملا گیاهی سرو کنید.

اگر می خواهید برای تعداد معینی خورش لوبیا سبز درست کنید، می توانید مقدار مواد را کم و بیش جداگانه تنظیم کنید. برای محاسبه مقادیر دقیق، می توانید مقادیر مواد را بر تعداد افراد ضرب یا تقسیم کنید. این به شما این امکان را می دهد که مقدار مواد را با توجه به تعداد افرادی که می خواهید تغییر دهید.

مواد لازم خورش لوبیا سبز

لوبیا سبز: 400 گرم
خورش گوشت: 400 گرم
سیر: 3 حبه
پیاز درشت: 1 عدد
روغن مایع و آبلیمو: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آموزش خورش لوبیا سبز

ابتدا سیر و پیاز را ریز خرد کنید. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن سیر و پیاز ریز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیر و پیاز نرم شوند.

وقتی سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. در این مدت گوشت خورشتی را پس از شستن چرخ کرده و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.

تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود و رنگ آن تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت، چند فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت پخته شود.

بعد از اینکه گوشت کمی نرم شد، پوره گوجه فرنگی را به همراه کمی آبلیمو به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد. در مرحله بعد باید لوبیا سبز را آماده کنید. برای این کار لوبیاها را بشویید و آبکشی کنید.

لوبیا سبزها را بعد از آبکشی به قطعات 1-2 سانتی متری برش بزنید و ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، لوبیاها را در روغن تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند.

لوبیا سبز را هر چه بیشتر سرخ کنید رنگ آن قوی تر می شود و در آخر خورش خوش رنگ و لعاب تری خواهید داشت. اما توصیه نمی شود زیرا ممکن است باعث از بین رفتن برخی از خواص لوبیا سبز شود.

بعد از پختن لوبیا سبزها را به همراه مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید آب آن کم شده و روغن آن کشیده شود. وقتی خورش کاملا آماده شد آن را با برنج سرو کنید.

استفاده از مرغ

اگر در هنگام تهیه لوبیا سبز قصد استفاده از مرغ را به جای گوشت قرمز دارید، می توانید از 600 تا 800 گرم مرغ برای 4 نفر استفاده کنید. در این صورت مراحل پخت با پخت خورش با گوشت قرمز فرقی نمی کند و با مرغ خورش سریعتر پخته می شود.

استفاده از لپه

استفاده از گیاه دانه ای در تهیه خورش لوبیا سبز باعث می شود تا به خورش لوبیا سبز طعمی خاص و جلوه زیبایی بدهد. لپه به خورش عمق و طعم خاصی می بخشد و خورش را لعاب تر و شیک تر نشان می دهد.

برای استفاده از لپه در خورش لوبیا سبز برای 4 نفر می توانید 200 گرم لپه را قبل از پخت در یک ظرف آب قرار دهید و به مدت 2 ساعت خیس کنید. سپس در حین تفت دادن گوشت، لپه را به قابلمه اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید. این باعث می شود لپه در خورش پخته شود و به طعم و عمق خورش می افزاید.

از گوشت مناسب استفاده کنید

برای تهیه خورش لوبیا سبز می توانید از انواع گوشت های سرخ شده مانند گوشت گاو، بره یا گوشت های سفید مانند مرغ استفاده کنید. با این حال، به توصیه های سرآشپزها توجه کنید، زیرا گوشت پا به عنوان مهم ترین گزینه برای پخت لوبیا سبز توصیه می شود. استفاده از این نوع گوشت طعم خورش را بسیار لذیذتر می کند.

طرز تهیه خورش لوبیا سبز و هویج طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ خورش لوبیا سبز مجلسی جوادجوادی خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز هویج و سیب زمینی چاشنی خورش لوبیا سبز ویدئو طرز تهیه خورش لوبیا سبز

هنر خورش لوبیا سبز

4 قاشق روغن را در قابلمه ای روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ شود. سپس گوشت یا مرغ را به پیازها اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس گوجه فرنگی و پاستا را به مرغ یا گوشت اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس روی گوشت یا مرغ شش فنجان آب جوش بریزید و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.

اگر برای تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده می کنید باید حدود سه ساعت آن را بپزید تا گوشت کاملا پخته شود و طعم خوبی به خورش بدهد. اما اگر از مرغ استفاده می کنید بعد از نیم ساعت از پخت اولیه می توانید بقیه مراحل پخت را طی کرده و خورش را درست کنید.

در پایان ساعت دوم پخت، لوبیا سبز را به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. سپس حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم صبر کنید تا لوبیا سبز بپزد و خورش غلیظ شود. در این مدت لوبیا سبز باید کاملا پخته و خورش آماده باشد.

در پایان پخت و زمانی که آب خورش به حدود نیم لیتر رسید، آماده سرو است. برای تزیین خورش می توانید از هویج سرخ شده استفاده کنید. هویج را تمیز کرده و رنده کنید. سپس در روغن داغ سرخ می شود تا کمی طلایی و شفاف شود. سپس هویج موی سرخ شده را به عنوان تزیین روی خورش سرو کنید. همچنین برای طعم بهتر می توانید مقداری زعفران به خورش اضافه کنید. زعفران را در یک قاشق آب گرم حل کرده و به خورش اضافه می کنند.

در صورت تمایل قبل از تهیه خورش می توانید نیم ساعت قبل از سرو خورش سیب زمینی های پخته را اضافه کنید. اما بهتر است سیب زمینی ها را نسبتا بزرگ برش دهید. افزودن سیب زمینی به خورش لعاب و قوام آن را افزایش می دهد.

یکی از غذاهای محبوب ترکی خورش لوبیا سبز است که بهتر است با گوشت گوسفند تهیه شود. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید و یا به عنوان غذا درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا