آشپزی

فوت و فن دسر هلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن دسر هلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر دسر هلو

هنر هلو و دسر راز یک دسر هلو خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

طیف دسرها واقعا گسترده است و می توانید از میوه ها و پوره های آنها برای تهیه دسرهای خوشمزه استفاده کنید. اگرچه معمولاً از ژلاتین در دسرها استفاده می شود، اما اگر ژلاتین ندارید، می توانید به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کنید. دسرهای شیشه ای برای مهمانی ها و پذیرایی ها بسیار مناسب هستند و با توجه به فصل می توانید از میوه های هلو برای تهیه یک دسر فصلی و خوشمزه استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

دسر هلو یک انتخاب عالی برای مراسم و جشن هاست که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. این دسر با ترکیب شیر و خامه تهیه می شود که طعم مطبوعی به آن می دهد. اگرچه میوه هلو در تمام فصول موجود نیست، اما با کمپوت هلو می توانید این دسر را در هر زمانی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه قسمت ساده

3 فنجان شیر

شکر 2/3 لیوان

3 قاشق غذاخوری آرد

نشاسته ذرت 3 وعده

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه قسمت هلو

هلو پوست کنده و پوره شده 1 پیمانه

شکر 3 گرم غذا

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

1 فنجان آب

طرز تهیه دسر هلو

برای تهیه قسمت ساده دسر ابتدا شیر را در قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا گلوله های نشاسته خوب باز شوند. یک راه حل این است که ابتدا مقداری شیر را با نشاسته ذرت در ظرفی جداگانه مخلوط کنید تا نشاسته به خوبی حل شود سپس این مخلوط را به مخلوط اصلی در قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی آتش بگذارید و صبر کنید تا مواد کم کم غلیظ شوند. سپس وانیل و کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و مخلوط غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به قسمت هلویی دسر بروید.

برای تهیه قسمت هلو از دسر ابتدا هلوها را بشویید و پوست بگیرید. هلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن را جدا کنید. سپس هلوها را در غذاساز یا با همزن برقی پوره کنید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به هلوها در غذاساز اضافه کنید تا بهتر پوره شوند. سپس پوره هلو را با شکر، نشاسته ذرت و آب مخلوط کنید.

سپس مخلوط هلو را در قابلمه بریزید و مانند مرحله قبل حرارت دهید تا مخلوط کم کم غلیظ شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

در مرحله بعد لیوان های مورد نظر را آماده کرده و با استفاده از ملاقه ابتدا یک لایه از مخلوط سفید و سپس یک لایه از مخلوط هلو را داخل هر لیوان بریزید و این کار را تا پر شدن لیوان تکرار کنید. دسر را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و قبل از سرو می توانید روی هر لیوان مقداری هلو خرد شده برای تزیین قرار دهید.

هنر دسر هلو

مهم است که مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود.

اگر هلویی که استفاده می کنید شیرین است، می توانید با توجه به ذائقه خود مقدار شکر را کاهش دهید.

وقتی دو مخلوط سرد شدند رنگ ها و لایه ها اصلا با هم مخلوط نمی شوند و از هم جدا می مانند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا