آشپزی

فوت و فن دمپخت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن دمپختو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت و پز

هنر پخت و راز طعم و مزه نکاتی برای بخارپز کردن پخته شده توسط مامان خوشمزه سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از روش های آسان و عالی برای تهیه غذا در روزهای شلوغ و کم وقت، استفاده از زودپز برای پخت گوجه فرنگی و سیب زمینی است. این روش به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک غذای لذیذ را تهیه کرده و با سالاد شیرازی سرو کنید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. برای اینکه همیشه پوره گوجه فرنگی آماده باشد، توصیه می شود در تابستان گوجه ها را چیده و پوره کنید. سپس آن را در ظروف یخچال قرار دهید تا هر زمان که نیاز داشتید بتوانید آن را تهیه کنید.

اگرچه این روش تنها یکی از گزینه هایی است که می توانید در روزهای شلوغ و کوتاه استفاده کنید، اما می توانید با استفاده از تکنیک های دیگر و تنوع در انتخاب غذا، غذاهای سریع و آسان دیگری تهیه کنید.

عناصر

یک عدد پیاز
دو فنجان برنج
سیب زمینی
زعفران ساییده شده یک چهارم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنج عدد گوجه فرنگی
روغن نصف پیمانه
زردچوبه به میزان لازم

روش پخت بخارپز

برای تهیه این غذا ابتدا گوجه ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. سپس برنج را پس از شستن دو پیمانه آب در قابلمه بریزید و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و روی اجاق بگذارید.

پیاز را در ظرف مناسبی داغ کنید و زعفران رنده شده، کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید. سپس سیب زمینی های پوست گرفته را به برنج اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط چند قاشق آب دم بکشد.

در آخر برنج را بجوشانید و بجوشانید. در این روش ابتدا گوجه فرنگی را آماده کرده و سپس برنج را به همراه آب و پوره گوجه فرنگی در قابلمه می ریزیم. سپس پیاز و ادویه را به برنج اضافه کرده و سیب زمینی های گرانبها را به آن اضافه کنید. در نهایت برنج را می پزید تا پخته شود و می توانید از غذای خوشمزه آن لذت ببرید.

هنر پخت و پز

برای بهبود طعم برنج می توانید از محلول های زیر استفاده کنید:

برای افزایش طعم و عطر برنج، لیمو عمانی را به غذای در حال جوش اضافه کنید.
اگر غذا رنگ کافی نداشت یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
برای خوش رنگ تر بودن برنج می توانید 2 تا 6 قاشق شیر به آن اضافه کنید و ته دیگ خوش رنگ تر شود. (این مقدار را از آب اصلی کم کنید)
بهتر است بعد از پخت غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید دو حبه سیر را رنده کنید و به غذا اضافه کنید. می توانید این خورش را با سبزیجات همراه کنید.

طرز تهیه غذای نیمه گوجه فرنگی طرز تهیه غذای گوجه فرنگی طرز تهیه غذای گوجه فرنگی به سبک گوجه فرنگی وبسایت نواب ابراهیمی وبسایت نواب ابراهیمی طرز تهیه طرز تهیه طرز تهیه گوجه فرنگی طرز تهیه طرز تهیه طرز تهیه گوجه فرنگی برای 4 نفر طرز تهیه دو نفره گوجه فرنگی، برنج آبکش و فن.

پای سفال دمپاکت

اگر می خواهید خورش گوجه فرنگی را با گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده تهیه کنید، می توانید راه حل های زیر را امتحان کنید:

هنگام تفت دادن پیاز، گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود.

برای بهتر و زیباتر جلوه دادن آن ها می توانید پوست گوجه ها را کاملا جدا کرده و رنده یا پوره کنید. برای رنگ آمیزی هم می توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

هنگام آماده شدن برای دم کردن، می توانید مقداری زیره سبز، فلفل دلمه ای یا گیاهان معطر مانند مرزنجوش اضافه کنید تا عطر خوبی به آن اضافه شود.

برای طعم بهتر به جای روغن معمولی برای سرخ کردن خورش گوجه فرنگی از روغن زرد استفاده کنید.

استفاده از پودر سیر یا پوره نیز می تواند طعم خورش گوجه فرنگی را افزایش دهد.

عصاره مرغ همچنین می تواند طعم و عطر خوبی به غذای شما بدهد، بنابراین می توان از آن در تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد.

وقتی برنج را داخل قابلمه ریختید و جوشیدید، می توانید دو قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید و هم بزنید. به این ترتیب طعم و عطر بهتری به برنج می دهید.

یادتان باشد به این نکته توجه کنید که خورش گوجه فرنگی بسیار حساس است و با اضافه کردن آب زیاد می توان آن را لطیف کرد. بنابراین هنگام ریختن آب در قابلمه با دقت و احتیاط اقدام کنید و بیش از نیمی از آب را داخل قابلمه نریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا