آشپزی

فوت و فن رب انار در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن رب انارو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ماکارونی انار

هنر و علم با رب انار راز خوشمزه ماکارونی انار و نکاتی در مورد تهیه رب انار چه چیزی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

تهیه رب انار خانگی به دو صورت انجام می شود. یکی این است که ابتدا آب انار را با دستگاه های آبگیری مناسب جدا کرده و سپس به غلظت دلخواه بجوشانید. روش دیگر این است که انارها را چرخ کرده و با استفاده از گوشت و آب انار که بافت سفت دارد، رب گوشت انار درست کنید. نگهداری رب انار با حداقل مقدار آب مانند پوره گوجه فرنگی از رشد کپک جلوگیری می کند. من در حال حاضر رب انار خود را در شیشه هایی با درب فلزی در یخچال نگهداری می کنم.

از رب انار به عنوان چاشنی و سس خوشمزه در غذاهای مختلف مانند فسنجان، غذای مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارونی و سایر غذاها استفاده می شود.

این ادویه محبوب در سراسر جهان به روش های مختلفی تهیه می شود. رب انار نیز مانند سایر رب ها از عصاره انار به دست می آید که با جوشاندن کاملاً غلیظ شده و سپس به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها استفاده می شود. از غذاهای معروفی که از رب انار تهیه می شود می توان به اکبرجوجه، شامی ترش و فسنجان اشاره کرد. رب انار اصلی به شهر ساوه معروف به شهر انارها نسبت داده می شود و رب انار در دستور پخت های مختلفی در این شهر یافت می شود. با ما همراه باشید تا نکات پخت ماکارونی انار را بررسی کنیم.

مواد لازم برای تهیه رب انار

انار 8 کیلوگرم

نمک 1 قاشق چایخوری

آموزش درست کردن ماکارونی انار

برای تهیه رب انار سنتی ابتدا انارها را بشویید و سپس نیمی از دانه های خرد شده آنها را در کاسه همزن بریزید و پوره کنید. سپس صافی را روی قابلمه قرار دهید و پوره انار را داخل صافی بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب انارها از صافی رد شود و داخل قابلمه بریزید. سپس دانه های انار را با دست فشار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب انار بجوشد این مرحله با گرم شدن آب انار باعث تشکیل کف می شود که می توان تا حد امکان با قاشق برداشته و در بشقاب ریخت. سپس این کف را به آب انار اضافه کنید تا بجوشد و غلیظ شود.

در حین پخت، آب انار را هر از گاهی هم بزنید تا به قاشق نچسبد و طعم رب انار را خراب نکند، وقتی رب انار به غلظت دلخواه رسید نمک را به آن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا نمک به خوبی با رب مخلوط شود. از انار

پس از پخت، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید رب انار خنک شود. باید در نظر داشته باشید که از هر هشت کیلوگرم انار مرغوب، یک کیلوگرم رب انار به دست می آید، سپس رب انار را پس از سرد شدن در شیشه های درب دار فلزی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. اکنون آماده هستید تا از رب انار خود لذت ببرید.

راز رنگ زیبای رب انار

برای رسیدن به رنگ زیباتر رب انار باید از قابلمه مناسب و بزرگی استفاده کرد که حجم آن حداقل دو برابر انار باشد به این ترتیب استفاده از قابلمه مناسب و بزرگ اجتناب ناپذیر است.

هر کیلوگرم انار چقدر رب است؟

یکی از سوالات مهمی که ممکن است در مورد تهیه رب انار داشته باشید این است که برای تهیه 1 کیلوگرم رب انار به چند عدد انار نیاز داریم و مناسب ترین نوع انار برای این منظور کدام است.

اگر انارها با کیفیت عالی و پوست نازک و میوه های آبدار هستند برای تهیه 1 کیلوگرم رب انار حدود 7-8 کیلوگرم انار لازم است اما اگر از انارهای معمولی با کیفیت متوسط ​​استفاده می کنید برای تهیه 1 کیلوگرم رب انار. ، حدود 10-12 کیلوگرم انار مورد نیاز خواهد بود.

بنابراین انتخاب مناسب ترین نوع انار و تعیین مقدار مناسب آن به کیفیت انار و نیاز شما بستگی دارد. انتخاب خوب انار و تهیه آن با کیفیت مناسب تاثیر مستقیمی بر کیفیت و طعم رب انار نهایی خواهد داشت.

هنر ماکارونی انار

برای تهیه رب انار اگر انارها پر آب باشد می توانید به ازای هر 8 کیلوگرم انار 1 کیلوگرم رب انار تهیه کنید.

برای جلوگیری از سرریز شدن، می توانید یک نعلبکی را در ظرف حاوی رب انار قرار دهید.

لازم به ذکر است که خمیر غلیظ تر آسیب دیده و رنگ آن تیره تر می شود. اما باید مراقب باشید که رب خیلی غلیظ نباشد و ته نگیرد زیرا در این صورت زحمات و پول شما هدر می رود.

معمولاً برای صرفه جویی در هزینه از انارهای له شده و ریز برای تهیه رب استفاده می کنند که ظاهر زیبایی ندارند و ارزانتر هستند. اما این تاثیری در کیفیت ماکارونی ندارد و مهم این است که انار آبدار و قرمز است. بنابراین دانه های انار نباید کهنه، پوسیده و خشک باشند.

بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره و قرمز تیره است. اگر رنگ ماکارونی سیاه شد، نشانه سوخته شدن ماکارونی است یا ممکن است مواد دیگری مانند آلو به آن اضافه شده باشد.

طرز تهیه رب انار آماده، طرز تهیه رب انار با همزن، طرز تهیه رب انار خانگی رنگارنگ، قیمت رب انار خانگی، طرز تهیه رب انار ترش شمال، طرز تهیه رب انار، طرز تهیه رب انار در طب اسلامی

پس از تهیه رب انار، آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا از کپک زدن رب جلوگیری شود.

توصیه می شود رب انار را در یخچال نگهداری کنید و اگر خارج از یخچال بود نمک بیشتری اضافه کنید تا قالب ماکارونی خراب نشود.

برای صرفه جویی در مواد در برخی از رب های انار موجود در بازار علاوه بر انار از آلو یا آلو استفاده می شود که طعم رب را بیشتر ترش می کند و بافت رب انار را تغییر می دهد و در این موارد دانه های سیاه ریز که دیده می شود تفاله حاصل از رب انار است. پوست آلو.

برای درست کردن رب انار از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا رب انارتان خوش رنگ تر شود.

برای مصارف خانگی بهتر است رب انار را به مقدار کمتر تهیه کنید، به ازای هر کیلوگرم انار، حدود 8 کیلوگرم انار، می توانید 1 کیلوگرم رب انار تهیه کنید.

برای جلوگیری از سرریز شدن ماکارونی، می توانید یک نعلبکی را داخل کاسه ماکارونی انار قرار دهید.

لازم به ذکر است که رب غلیظ تر خراب می شود و رنگ آن تیره تر می شود. اما باید مراقب باشید که رب خیلی غلیظ نباشد و ته نگیرد زیرا در این صورت زحمات و پول شما هدر می رود.

معمولاً برای صرفه جویی در هزینه از انارهای له شده و ریز برای تهیه رب استفاده می کنند که ظاهر زیبایی ندارند و ارزانتر هستند. اما این تاثیری در کیفیت ماکارونی ندارد و مهم این است که انار آبدار و قرمز است. بنابراین دانه های انار نباید کهنه، پوسیده و خشک باشند.

بهترین رنگ برای رب انار قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره و قرمز تیره است. اگر رنگ ماکارونی سیاه شد، نشانه سوخته شدن ماکارونی است یا ممکن است مواد دیگری مانند آلو به آن اضافه شده باشد.

پس از تهیه رب انار، آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا از کپک زدن رب جلوگیری شود.

توصیه می شود رب انار را در یخچال نگهداری کنید و اگر خارج از یخچال بود نمک بیشتری اضافه کنید تا قالب ماکارونی خراب نشود.

برای صرفه جویی در مواد در برخی از رب های انار موجود در بازار علاوه بر انار از آلو یا آلو استفاده می شود که طعم رب را بیشتر ترش می کند و بافت رب انار را تغییر می دهد و در این موارد دانه های سیاه ریز که دیده می شود تفاله حاصل از رب انار است. پوست آلو.

برای تهیه رب انار از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا به رب انار شما بهترین رنگ و طعم را بدهد.

در مورد اسیدی یا شیرینی رب انار، چیزی که تاثیرگذار است طعم دانه های انار است، اگر رب انار ترش می خواهید از انار ترش و اگر شیرین تر می خواهید از انار شیرین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا