آشپزی

فوت و فن سالاد اندونزی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد اندونزیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سالاد اندونزیایی

تکنیک و تکنیک سالاد در اندونزی راز یک سالاد اندونزیایی خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد اندونزیایی به عنوان یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین سالادهای سنتی اندونزی شناخته می شود و به دلیل طعم بی نظیری که دارد در بسیاری از نقاط جهان طرفدارانی را به خود جلب کرده است. این سالاد در ایران بسیار مورد توجه قرار گرفته است و در بسیاری از رستوران ها و فست فودهای ایران به عنوان یک غذای ترجیحی عرضه می شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزیایی

2 عدد هویج

4 عدد خیار شور

ذرت 1/2 پیمانه

سوسیس خرد شده 1/2 پیمانه

1 فنجان کلم قرمز خرد شده

2 فنجان کلم سفید خرد شده

نخود فرنگی 1/2 پیمانه

سس مایونز 1/2 فنجان

کشمش پلویی در صورت تمایل

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه سالاد اندونزیایی

ابتدا از روش بخارپز برای پخت هویج استفاده می کنیم. برای این کار یک قابلمه و یک آبکش فلزی مناسب انتخاب کنید تا آبکش را در لبه های قابلمه قرار دهید نه داخل آن. 1-2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا بجوشد.

پس از به جوش آمدن آب، یک آبکش فلزی روی قابلمه قرار دهید، هویج های کامل یا نصف شده را در آبکش قرار دهید و روی قابلمه را بپوشانید تا هویج ها بخارپز شوند.

بخارپز کردن هویج به حفظ فیبر آن کمک می کند. کلم سفید و قرمز را بشویید، به صورت ورقه های نازک برش دهید یا رنده کنید.

برش نازک و سخت کلم به زیبایی سالاد می افزاید. نخود تازه را بشویید و در قابلمه ای با آب و کمی نمک به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید.

ذرت را به مدت 5 دقیقه با کمی آب بجوشانید. در یک کاسه بزرگ، کلم خرد شده، ذرت و نخود پخته شده را اضافه کنید.

هویج خورشتی را روی مواد رنده کنید. ترشی را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید و به ظرف اضافه کنید.

سوسیس را خرد کرده یا ورقه ای برش دهید و به همراه کشمش به مواد اضافه کنید و با نمک و فلفل و مواد مایونز مخلوط کنید تا کاملا با سس مخلوط شود.

سپس مخلوط را در ظرف بریزید و روی آن را سلفون بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

این سالاد قابلیت تغییر مواد را دارد که می توانید طبق سلیقه خود مواد را اضافه یا حذف کنید.

هنر سالاد اندونزیایی

برای تهیه سالاد اندونزیایی می توانید با تنوع بخشیدن به مواد و طعم آن خلاق باشید. ابتدا نخود و ذرت را جداگانه در آب نمک بجوشانید. کلم ها را پوست کنده و ریز خرد می کنند تا از نظر اندازه یکنواخت و کوچک شوند. برای تنوع بیشتر هویج ها را هم مکعبی کنید و با نخود و ذرت بپزید سپس هویج پخته شده را به سالاد اضافه کنید.

افزودن کشمش و گردو به سالاد اندونزیایی نیز یک گزینه خوشمزه است. گردوها را خرد کرده و کشمش ها را چند ساعت قبل از درست کردن سالاد در آب خیس کنید تا نرم شوند سپس به سالاد اضافه کنید. برای داشتن سالادی با کالری کمتر می توانید به جای سس مایونز از ماست استفاده کنید. همچنین مقداری روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا طراوت و طعم آن بیشتر شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا