آشپزی

فوت و فن سالاد رنگین در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد رنگینو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر سالاد گل

هنر سالاد گل راز طعم سالاد خوش رنگ و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالادها معمولاً سرد سرو می شوند و به جای سبزیجات می توان غذاهای مختلفی مانند تخم مرغ، مرغ، لوبیا پخته، پاستا، نان تست، پنیر و … به آن اضافه کرد. این تغییرات ارزش غذایی آنها را افزایش می دهد و می توان آن را به عنوان وعده غذایی اصلی مصرف کرد.

یکی از نمونه های این گونه سالادها سالاد رنگین کمان است که با سبزیجات رنگارنگ ظاهری جذاب و زیبا دارد. این سالاد حاوی مرغ و لوبیا است و به عنوان یک سالاد غنی و مغذی توصیف می شود که می توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز مصرف کرد.

مواد لازم برای تهیه سالاد

سینه مرغ: 1 عدد

گوجه گیلاسی: 1 فنجان

پیاز قرمز: 1 عدد

خیار: 2 عدد

کاهو: 500 گرم

لوبیا قرمز پخته شده: 1 پیمانه

کلم قرمز: 2 برگ

فلفل زرد: 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

ماست سرخ شده یا یونانی: 3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

پودر آویشن: یک چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

نقش پیاز در سالاد رنگارنگ

برای توضیح مختصر در مورد کاربردهای مختلف پیاز می توان از پیاز زرد که معروف ترین نوع پیاز است شروع کرد. این نوع پیاز به عنوان بهترین انتخاب برای پخت و پز شناخته می شود. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد و تقریباً شبیه پیاز قرمز است. می توانید آن را تازه بخورید یا در سالاد استفاده کنید.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ جذابی که دارد می توان از آن برای تزیین پوره در غذاها استفاده کرد. همچنین برای کباب کردن، تهیه سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز می تواند طعم کمی به یک غذا بدهد و معمولا برای پخت و پز خوب نیست.

نقش فلفل در سالاد رنگارنگ

فلفل سفید یک سبزی مهم است که به ویژه برای کودکان توصیه می شود. این سبزی دارای سه رنگ مختلف است، فقط سبز، زرد و قرمز. فلفل سبز طعم قوی تری دارد. این سبزی به عنوان منبع ویتامین های مهم شناخته شده است و می تواند درمان سرماخوردگی، کم خونی، محافظت از چشم، بهبود بینایی و رفع یبوست را تسهیل کند.

فلفل دلمه ای ویژگی های خاصی دارد. فلفل ها چهار برجستگی زیر بدن دارند و طعم شیرینی دارند. بنابراین برای تهیه سالاد و خام خوری مناسب تر از فلفل نر هستند. اما فلفل هایی با سه لبه ته آن نر هستند و کمترین تخم مرغ را دارند و طعم تند دارند. این نوع فلفل برای پخت در غذاها مناسب است و در آشپزی کاربرد بیشتری دارد. در ضمن معمولا بعد از پخت تلخ نیست و طعم مطبوع تری به غذا می دهد.

نقش روغن زیتون در سالاد رنگارنگ

روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد در رژیم غذایی مخصوصا برای کودکان دارای ویژگی های خاصی است. اما از آنجایی که قیمت روغن زیتون خالص معمولاً بالاست، می توان آن را با روغن های موجود در بازار مخلوط کرد و از کیفیت آن کاسته شد. بنابراین، افرادی که به دنبال شناسایی روغن زیتون اصلی هستند، اغلب می پرسند که چگونه آن را شناسایی کنند. تشخیص خلوص روغن زیتون مشکل آسانی نیست، اما کارشناسان سه روش زیر را برای شناسایی روغن زیتون اصلی بیان کرده اند:

برای انتخاب یک روغن با کیفیت، اولین قدم این است که آن را بو کنید. یک روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد باید بدانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.

راه دوم برای تشخیص روغن زیتون واقعی، چشیدن آن است. اگر یک قاشق روغن زیتون را در دهان بگذارید، آن را در دهان بچرخانید و هوا را استنشاق کنید، بعد از چند دقیقه باید تلخی و تندی شدیدی در گلوی خود احساس کنید که تا حدودی شما را می سوزاند. در برخی موارد، افراد به دلیل تند بودن روغن بسیار سرفه می کنند. اما بعد از یک دقیقه طعم تلخی و تندی از بین می رود و به طعم تبدیل می شود. همچنین با خوردن روغن زیتون اصل طعمی شیرین در ابتدای زبان و طعمی تلخ و سوزان در انتهای زبان احساس خواهید کرد. همچنین بعد از خوردن این روغن در دهان احساس چربی نمی شود.

راه سوم برای تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته باید توجه داشت که رنگ به تنهایی معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی قابل تقلب است.

طرز تهیه سالاد رنگارنگ

ابتدا سینه های مرغ را مکعبی خرد کرده و در قابلمه ای بریزید. سپس پیاز، سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مقداری آب بریزید. این مواد را روی اجاق قرار دهید تا مرغ پخته شود.

کاهو را برش داده و در ظرف مناسبی بریزید. کلم را به آن اضافه کنید.

خیار، گوجه گیلاسی، فلفل و پیاز را خرد کرده و به مواد ذکر شده اضافه کنید. سپس مرغ پخته شده و لوبیا قرمز را به مواد اضافه کنید و به آرامی تمام اجزای سالاد را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.

در ظرف مناسبی ماست را بریزید و فلفل قرمز، نمک، آویشن و روغن زیتون را اضافه کنید سپس همه این مواد را با دقت مخلوط کنید. سس آماده شده را روی سالاد بریزید و تمام اجزای سالاد را با دقت مخلوط کنید تا طعم سس به سالاد منتقل شود. سپس سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و سپس از یخچال خارج کنید و در بشقاب سرو کنید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا