آشپزی

فوت و فن سالاد لوبیا سفید در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد لوبیا سفیدو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

سالاد لوبیا سفید فوت و فن

ساق و پنکه برای سالاد لوبیا سفید راز یک سالاد لوبیا سفید خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد لوبیا سفید تهیه شده از نوع خاصی از لوبیا به نام Phaseolus یک غذای جهانی منحصر به فرد است. این سالاد حاوی مقدار زیادی فیبر است و برای تشکیل یک وعده غذایی کامل مناسب است. غذاهای سبک مانند این سالاد برای کاهش وزن و بهبود سلامت کلی بدن موثر هستند. لوبیا سفید فواید زیادی دارد، از جمله بهبود حافظه، کمک به پیشگیری از سرطان، کنترل دیابت، بهبود عملکرد گوارش و بهبود گردش خون. این سالاد را می توان با انواع سبزیجات تهیه کرد و با سس های مختلف سالم و رژیمی سرو کرد.

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا سفید

250 گرم لوبیا سفید

10 عدد گوجه گیلاسی

جعفری 2 قاشق غذاخوری

2 عدد هویج

کلم بنفش رنده شده 1 پیمانه

ذرت شیرین 1/2 فنجان

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

سس مایونز 3 وعده

3 وعده ماست

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

آموزش سالاد لوبیا سفید

برای تهیه سالاد لوبیا سفید ابتدا لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نرم شود و لقمه بگیرد. سپس لوبیاها را با کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا حبوبات پخته و نرم شوند. برای سرعت بخشیدن به پخت و پز می توانید از زودپز استفاده کنید.

هویج را پوست گرفته و رنده کنید، سپس کلم بنفش را خلال کنید. گوجه فرنگی ها را بشویید و از وسط نصف کنید. جعفری را بشویید و خرد کنید. ذرت را بخارپز کنید یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.

بعد از پختن لوبیا سفید آن را آبکش کرده و در ظرفی با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید.

برای تهیه سس، تمام مواد لازم را در ظرفی ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس نمک و ادویه را اضافه کنید تا سس خوب مخلوط شود.

در آخر سس آماده شده را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید. روی سالاد را سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم سس به خوبی به داخل سالاد نفوذ کند.

سالاد لوبیا سفید فوت و فن

در دستور تهیه سس، می توانید سس مایونز را حذف کنید و به جای آن از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

همچنین بر اساس ذائقه شخصی می توان مقدار مواد سالاد را کم و زیاد کرد.

برای بهترین نتیجه پخت، توصیه می شود حبوبات را حداقل از شب قبل یا حداقل هشت ساعت قبل از پخت خیس کنید. برای این کار لوبیاها را در ظرفی بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که سطح لوبیاها را کاملا بپوشاند. در این مدت لازم است آب حبوبات را چندین بار عوض کنید تا از تورم آن کاسته شود و برای پخت آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا