آشپزی

فوت و فن شیرینی لطیفه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرینی لطیفهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر شیرینی لطیفه

هنرها و صنایع دستی شیرینی لطیفه راز طعم شیرینی لطیفه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک لطیفه که به دلیل استفاده از خامه در دسته کیک های خامه ای پرطرفدار قرار می گیرد، انتخابی ایده آل برای دوستداران کیک است. در این کیک که برای مهمانی ها و مناسبت های خاص مناسب است از مواد اولیه مانند آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، بکینگ پودر، خامه، پودر پسته و پودر قند استفاده می شود.

شیرینی لطیفه در کنار شیرینی رولتی از جمله شیرینی های خامه ای و آبکی است که به عنوان خوراکی در مهمانی ها و مجالس محبوبیت خاصی دارد. با یادگیری نکات و تکنیک های مربوطه می توانید این شیرینی ها را به راحتی در منزل درست کنید.

مواد لازم برای پخت شیرینی لطیفه

شکر: یک فنجان

آرد: یک فنجان

تخم مرغ: چهار عدد

بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته: به میزان لازم

پودر قند: به میزان لازم

پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی لطیفه

برای شروع پخت شیرینی لطیفه، فر را با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید و با کاغذ روغنی یک ورقه پخت آماده کنید. در مرحله بعدی دستور، سفیده ها و زرده ها را از یکدیگر جدا کرده، سفیده ها را با نصف شکر خوب مخلوط کنید تا غلیظ و کشدار شوند. در ظرفی دیگر زرده ها را با شکر و وانیل باقی مانده مخلوط کرده و هم بزنید تا کرمی و کشدار شود سپس مخلوط سفیده را به آرامی به این مخلوط اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

سپس مواد را داخل قیف بریزید.

حالا به مقدار دلخواه خمیر بیسکویت را روی کاغذ چرب شده بریزید و روی آنها کمی پودر قند بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. کیک ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. بعد از پخت کیک ها را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از کاغذ فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

شیرینی ها را برگردانید و روی یکی از آن ها خامه و یک کلوچه دیگر روی خامه بمالید. کیک های آماده را در ظرف سرو بچینید و با پسته تزئین کنید.

هنر شیرینی لطیفه

برای تهیه شیرینی لطیفه ابتدا تخم مرغ ها را 30 دقیقه قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

مطمئن شوید کاسه ای که برای زدن سفیده تخم مرغ استفاده می کنید کاملا خشک باشد.

در حین مخلوط کردن سفیده ها دقت کنید که پره ها چرب و خیس نباشند و سفیده ها را با سرعت زیاد و در جهت مشخصی مخلوط کنید.

هنگام پخت کیک لطیفه در فر درب فر را باز نکنید تا دمای آن ثابت بماند.

وقتی سفیده ها را به مخلوط زرده اضافه می کنید، مطمئن شوید که سفیده ها کاملا سبک و پف دار باشند.

در این مطلب با طرز پخت شیرینی لطیفه آشنا شدید. امیدواریم تجربه پخت این کیک خوشمزه و دلچسب را در خانه داشته باشید و لحظات شیرینی را در کنار خانواده سپری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا