آشپزی

فوت و فن ماهی کبابی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ماهی کبابیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ماهی کبابی

هنر ماهی کبابی و راز طعم ماهی کبابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بدون شک می توان ادعا کرد که کباب یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است، اما روش های تهیه آن در فرهنگ های مختلف متفاوت است. در هر نقطه از جهان، انواع مختلفی از سیخ وجود دارد که نشان دهنده طعم جهانی غذا است.

با وجود اینکه بسیاری از مردم فکر می کنند کباب فقط شامل گوشت می شود، اما می توان کباب را از انواع مختلف غذا پخت. حتی سبزی ها و سبزی ها را می توان به صورت سیخ پخته و آماده کرد. با این حال، رایج ترین انواع کباب اغلب از گوشت هایی مانند گوشت بره، گوشت گاو، مرغ و ماهی تهیه می شود که هر کدام ویژگی ها و طعم های منحصر به فردی دارند. انتخاب گوشت برای کباب کردن به سلیقه و ترجیح شخصی بستگی دارد.

نمی توان یک نوع گوشت را به عنوان بهترین و خوشمزه ترین برای کباب انتخاب کرد. سلیقه ها بسیار متفاوت است و هر فردی سلیقه های خاص خود را دارد. با این حال، کباب کردن به عنوان یکی از سالم ترین و مطلوب ترین روش های تهیه غذا شناخته می شود.

مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی

1 عدد ماهی کامل یا فیله ماهی

1 عدد پیاز متوسط

1 سنگ آهک

2 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده

نمک و فلفل هر کدام ½ قاشق چایخوری

سس فلفل گلوریا 1 تا 3 قاشق چایخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت ماهی کبابی

ابتدا ماهی را تمیز کنید و سپس با دستمال کاغذی کاملا خشک کنید.

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید (به تفاله پیاز نیازی نداریم).

یک چهارم فنجان آب لیموی تازه را با آب پیاز، یک قاشق چایخوری زعفران خیس خورده، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و سس فلفل دلمه ای مورد علاقه خود (گلوریا یا مارک دیگر) مخلوط کنید تا یک ماریناد ماهی معطر و کمی اسیدی درست کنید. ارائه شود

در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و قبل از پختن ماهی گشنیز را جدا کنید.

ماهی را به صورت کامل یا فیله شده در مخلوط سس بریزید و اجازه دهید حداقل یک ساعت در مارینت شود.

سپس ماهی را روی سیخ گذاشته و روی حرارت غیر مستقیم ذغال کباب کنید.

این ماهی خوشمزه را با برنج زعفرانی معطر، سیر ترشی، زیتون و سایر مخلفات میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا