آشپزی

فوت و فن میت بال در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن میت بالو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

فوتبال با کوفته

کوفته و فن آرت راز کوفته های خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کوفته که به آن کوفته قلقلی نیز می گویند، غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که در فرهنگ های مختلف با دستور پخت های مختلف یافت می شود.

کوفته ها معمولاً از گوشت چرخ کرده، نان، تخم مرغ، پیاز، سیر، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه می شوند. سپس این مخلوط را به صورت توپ های گرد در می آورند و می پزند.

روش های مختلف تهیه کوفته

سرخ کردن: کوفته ها را در روغن سرخ می کنند تا قهوه ای و ترد شوند.

پخت در فر: کوفته ها در فر پخته می شوند تا آماده و سفت شوند.

پخت در سس: کوفته ها در سس گوجه فرنگی یا سس مورد علاقه شما پخته می شوند تا معطر و جوی شوند.

کوفته ها را می توان به تنهایی یا با مخلفات مختلف مانند پاستا، سیب زمینی، برنج یا سبزیجات سرو کرد.

در اینجا چند نمونه از دستور پخت کوفته از سراسر جهان آورده شده است

کوفته سوئدی: این نوع کوفته با گوشت گاو و خوک، نان، شیر، تخم مرغ، پیاز، جوز هندی و سایر ادویه ها درست می شود. کوفته سوئدی معمولا با سس گوجه فرنگی و پوره سیب زمینی سرو می شود.

کوفته ایتالیایی: این نوع کوفته با گوشت گاو، نان، پنیر پارمزان، تخم مرغ، سیر، ریحان و سایر ادویه ها درست می شود. کوفته های ایتالیایی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد و با پاستا، سس گوجه فرنگی یا سالاد سرو کرد.

کوفته ایرانی قلقلی: این نوع کوفته با گوشت گاو یا گوسفند، نان، نخود، پیاز، سیر، سبزیجات معطر و سایر ادویه ها درست می شود. کوفته قلقلی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد و با برنج، خورش یا سالاد سرو کرد.

کوفته یک غذای خوشمزه و همه کاره است که می توان آن را با ذائقه های مختلف تطبیق داد. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و آسان هستید، کوفته را امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه کوفته

500 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز متوسط، رنده شده

1 حبه سیر، رنده شده

1/2 فنجان آرد نان

1/2 فنجان شیر

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری پودر زیره

1/4 فنجان روغن زیتون

1 قوطی (400 گرم) گوجه فرنگی خرد شده

1/2 فنجان آب

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری شکر

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه کوفته

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، آرد سوخاری، شیر، تخم مرغ، جعفری، نمک، فلفل و پودر زیره را با هم مخلوط کنید.

یک تکه گوشت به اندازه یک گردو از مخلوط جدا کرده و کوفته درست کنید.

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. کوفته ها را به مدت 5-7 دقیقه در روغن تفت دهید تا از همه طرف پخته شوند.

کوفته های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

در همان تابه گوجه فرنگی خرد شده، آب، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

سس را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید و 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

کوفته های سرخ شده را به سس اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

کوفته ها را به مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید تا سس کاملا داغ شود.

کوفته ها را با ماکارونی، برنج یا نان سرو کنید.

فوتبال با کوفته

برای تهیه این غذا می توانید از انواع گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

برای طعم قوی تر، می توانید 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز را به کوفته ها اضافه کنید.

می توانید از هر نوع سس گوجه فرنگی که دوست دارید استفاده کنید.

اگر سس غلیظ تری می خواهید، می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و به سس در حال جوش اضافه کنید.

می توانید قبل از پختن در فر، کوفته ها را در آرد سوخاری بغلتانید تا تردتر شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا