آشپزی

فوت و فن نان پیازچه و جعفری در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن نان پیازچه و جعفریو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر نان پیاز و جعفری

هنر نان پیاز و جعفری راز طعم نان پیاز و جعفری خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نان جعفری پیازی یکی از خوشمزه ترین نان های محلی کرمانشاه است که اغلب به عنوان میان وعده آخر روز استفاده می شود. علاوه بر این، این نان را می توان به عنوان یک شام سبک مناسب برای افرادی که رژیم دارند سرو کرد. برای آشنایی با طرز تهیه این نان خوشمزه به روش اصلی کرمانشاهی به قسمت بعدی سایت ما مراجعه کنید.

محصولات لازم برای تهیه نان پیاز و جعفری

1 و یک چهارم فنجان آب داغ

2 و یک چهارم قاشق چایخوری پودر مخمر فعال

شکر 1 قاشق غذاخوری

سه چهارم فنجان شیر

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک 1 قاشق غذاخوری

3 و سه چهارم آرد

زردچوبه 2 قاشق غذاخوری

یک چهارم فنجان جعفری

یک چهارم پیمانه پیازچه

طرز تهیه نان پیاز و جعفری

هنگام تهیه نان پیاز و جعفری، اولین مرحله این است که آب گرم، شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را به مدت 10 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا مایه مایه فعال شود. بعد از حباب های مایه، موادی مانند شیر، روغن زیتون، نمک، زردچوبه، پیاز خرد شده و جعفری را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. سپس آرد را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و نچسب شود و در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید.

خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید و در سینی آرد پاشی شده قرار دهید. سپس روی نان را با یک حوله تمیز بپوشانید تا 15 دقیقه استراحت کند. در این مدت سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید.

پس از تمام شدن زمان، گلوله های خمیر را با وردنه به صورت دایره هایی به قطر حدود 20 سانتی متر باز کرده و با انگشتان خیس سوراخ هایی روی آن ها ایجاد کنید.

در آخر نان رول ها را با کمی روغن زیتون پخش می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه قرار می دهیم تا قرمز شوند.

فواید مهم پیازچه و جعفری

پیاز به دلیل طبیعت گرم و خشک خود شناخته شده است و انتخاب خوبی برای مکمل غذاهای سرد و مرطوب است. با این حال، مصرف زیاد آن گاهی اوقات می تواند منجر به سردرد شود. این گیاه در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید مفید است، همچنین در تحریک دستگاه تنفسی نقش دارد و به دفع بلغم کمک می کند. روغن پیازچه به تحریک غدد عرق و افزایش تعریق کمک می کند، به همین دلیل در کنترل فشار خون نیز موثر است. پیاز در پیشگیری از اسهال، رفع عفونت های قارچی موثر است و ویتامین C موجود در آن از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند و در عین حال برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی به ویژه سرطان روده بزرگ مفید است.

جعفری که مزاج گرم و خشکی دارد معمولا برای رفع رطوبت و خنکی اضافی استفاده می شود. اما مصرف زیاد آن در افراد گرم مزاج می تواند منجر به افزایش دمای بدن و کاهش مایعات مفید شود. افزودن یک ادویه ترش طبیعی به غذاهای حاوی جعفری می تواند به تعادل خواص غذا کمک کند و از عوارض جانبی جلوگیری کند. استفاده ایده آل از جعفری در غذاهایی مانند سوپ های ساده و خورش های دلچسب مانند سوپ سبزیجات است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا