آشپزی

فوت و فن نون خامه ای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن نون خامه ایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر نان خامه ای

هنر نان خامه ای و راز نان خامه ای خوشمزه خانگی و خوشمزه سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آنچه را که از یک دسر یا کیک خامه ای می توان انتظار داشت، می توانید در یک نان خامه ای کوچک اما پر از تاریخ و رمز و راز بیابید. این شیرینی کوچک تاریخچه ای جذاب دارد و از ایتالیا به سایر نقاط جهان سفر کرده و خاطرات زیبا و ماندگاری را برای دوستدارانش به ارمغان آورده است.

مهاجرت همواره برای انتقال علم، دانش، هنر و اندیشه مؤثر بوده است. در زمان سلطنت کاترین دو مدیچی، یک نجیب زاده ایتالیایی از خانواده مدیچی در ایتالیا، سرآشپز دربار شیرینی کاسترد اصلی را برای عروسی خود با هانری دوم پادشاه فرانسه در حدود سال 1547 اختراع کرد و از آن زمان به بعد شیرینی کاستارد به آن معرفی شد. فرانسه.

دستور پخت نان پف دار خامه ای در طول رونق شیرینی پزی در اروپا در قرن هفدهم به نوعی تغییر کرد. سرانجام، در قرن هجدهم، آنتونی کارم دستوری را ارائه کرد که امروزه هنوز برای تهیه نان کاستارد استفاده می شود. خامه را به نان اضافه کرد.

پس از اروپا، می توان گفت که نان خامه ای در حدود سال 1851 از آمریکا پخش شد و ایالت ویسکانسین به دلیل تخصص شیرینی پزهایش در تهیه نان خامه ای شناخته شده است.

بنابراین می توان گفت که نان کاستارد از ایتالیا سرچشمه گرفته و سپس به اقصی نقاط جهان حمل شده و در هر کشوری با تغییرات طعم و سبک متفاوت توسعه یافته است. این شیرینی با سبک ها و طعم های مختلف در سراسر جهان محبوب است و به ویژه در فرانسه، دوم ژانویه به عنوان روز ملی نان خامه ای جشن گرفته می شود.

مواد لازم برای پخت نان خامه ای

نصف فنجان آب یا 120 میلی لیتر

50 گرم کره

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 پنس

آرد نصف لیوان یا 70 گرم

2 عدد تخم مرغ متوسط

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نصف قاشق چایخوری وانیل

خامه قنادی 250 گرم

بیایید طرز تهیه نان خامه ای را یاد بگیریم

برای تهیه نان کاستارد ابتدا آب و کره را به همراه نمک و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید تا شکر و کره حل شود.

وقتی کره از کناره های تابه شروع به ریزش کرد، آرد را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر خوب یکدست شود. سپس از روی حرارت بردارید.

خمیر را در ظرف دیگری می ریزیم و می گذاریم کمی خنک شود. سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و جوش شیرین اضافه کنید و با همزن برقی یک دقیقه هم بزنید.

پس از مخلوط شدن مواد، وقتی کاملا مخلوط شدند و خمیر نرم و یکدستی به دست آمد، آن را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی فر قرار دهید. سپس خمیر را با قیف به شکل های دلخواه روی سینی فر فشار می دهیم.

برای پخت، مایکروفر را در حالت کانوکشن و با دمای 200 درجه به مدت یک ربع از قبل گرم می کنیم و سینی را به مدت 20 دقیقه داخل آن می گذاریم.

بعد از بیست دقیقه ظرف را از فر خارج کنید و نیم ساعت بگذارید خنک شود. در همین حین خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 10 دقیقه بزنید تا غلیظ شود و فرم بگیرد.

وقتی مارشمالوها خنک شدند کف آنها را سوراخ کرده و داخل قیف با خامه پر کنید. سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

حالا نان رول های خامه ای خوشمزه آماده است. آنها را در بشقاب سرو بچینید و از این دسر خانگی برای پذیرایی از مهمانان یا شادی خود و خانواده تان لذت ببرید.

هنر پخت نان کاستارد

پس از ریختن خمیر در قیف و فرم دادن به آن با وردنه، دست ها را در آب بی نمک خیس کنید و با انگشتان خیس به آرامی لبه های خمیری را که در تابه گذاشته اید فشار دهید تا ناهمواری ها برطرف شود و این قسمت نسوزد. شیرینی هنگام پخت .

با اضافه کردن وانیل و تمیز نگه داشتن کاسه در طول فرآیند مخلوط کردن تخم مرغ از بوی تخم مرغ جلوگیری کنید.

برای جلوگیری از بالا آمدن خمیر نان خامه ای می توانید دمای فر را در 5 دقیقه اول پخت روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس حدود 20 دقیقه روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوب پخته شود.

در حین درست کردن کاستارد، به خصوص در زمانی که در فر در حال بالا آمدن است، فر را باز نگذارید، زیرا ممکن است باعث شود خمیر ناخواسته پف کند.

وقتی از فر خارج شد، کاسترد باید کاملا طلایی و ترد باشد و خوب پخته شود. در غیر این صورت ممکن است داخل خمیر باقی بماند.

اگر ماسوره حلقه دار در دسترس نیست، می توانید این کار را بدون ماسوره یا با یک ماسوره معمولی انجام دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا