آشپزی

فوت و فن ویفر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ویفرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

وافل با پا و پنکه

وافل پا و فن و راز وافل های خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نوعی بیسکویت وافل وجود دارد که به دلیل طعم عالی، بافت نازک و خشک خود شناخته شده است که اغلب به عنوان رویه بستنی استفاده می شود. علاوه بر این، گاهی اوقات این وافل ها را به عنوان شیرینی تهیه و سرو می کنند که بین دو لایه آن از خامه یا میوه پر می شود.

مواد مورد نیاز برای ساخت وافل

1 فنجان آرد سفید

پودر قند نصف پیمانه

سه چهارم فنجان کره مایع

3 قطره اسانس میوه

مقدار کمی رنگ خوراکی

نان میکادو 5 عدد

روش درست کردن وافل

ابتدا آرد را دو بار الک کنید. سپس آرد را در ظرف مناسبی ریخته و با حرارت بسیار کم (حدود 30 دقیقه) تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود.

سپس روغن را به آرد داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا مواد خوب سرخ شوند.

پس از مخلوط شدن آرد و روغن، پودر قند را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله آخر رنگ خوراکی و اسانس مورد نظر را به تابه اضافه کنید، پس از مخلوط شدن، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در این صورت یک وافل میکادو را در سینی می ریزیم و کمی از مخلوط را می ریزیم. با یک قاشق، مخلوط به طور مساوی در تمام سطح مرداب پخش می شود.

سپس یک مرداب دیگر روی مخلوط می گذاریم و آنها را فشار می دهیم. این کار را آنقدر تکرار می کنیم تا از تمام مواد و ویفر استفاده شود.

در نهایت یک اسفنج دیگر را روی ویفر قرار می دهیم و یک وزنه سنگین مانند هاون روی آن قرار می دهیم تا اسفنج ها خوب بچسبند.

بعد از 30 دقیقه وافل را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. سپس آن را بیرون می آوریم و به اندازه دلخواه برش می دهیم.

وافل با پا و پنکه

اگر می خواهید وافل خود را با مواد طبیعی مانند هل و زعفران درست کنید، می توانید به جای اسانس و رنگ های مصنوعی از این مواد استفاده کنید. اگر می خواهید یک وافل ساده درست کنید، می توانید اسانس و رنگ خوراکی را از دستور حذف کنید.

لازم به ذکر است که دمای مواد داخل ویفر بسیار مهم است. اگر مواد خیلی داغ باشند ممکن است نان میکادو آسیب ببیند و وافل ها به درستی تشکیل نشوند. برعکس اگر مواد خیلی سرد باشند به خوبی به نان میکادو نمی چسبند. اگر مواد سرد شدند می توانید دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند.

برای تهیه ویفرهای شکلاتی، یک قاشق غذاخوری آرد را بردارید و به جای آن پودر کاکائو را اضافه کنید. طرز تهیه وافل معمولی و شکلاتی تقریباً یکسان است. برای تهیه وافل با لعاب شکلاتی می توانید مارشمالوهای شکلاتی را در بخار آب ذوب کرده و ویفرهای آماده را در آن فرو کنید و صبر کنید تا شکلات روی آنها سفت شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا