آشپزی

فوت و فن پخت نون پنجره ای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت نون پنجره ایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت نان برای پنجره

هنر پخت نان پنجره ای و راز طعم نان پنجره ای خانه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرین پنگری یکی از دسرهای سنتی و پرطرفدار در فرهنگ ایرانی است که به راحتی در سراسر کشور یافت می شود. در واقع این مربا یکی از شیرینی های ساده ای است که با افزودن عسل و پودر قند لطافت و شیرینی خاصی پیدا می کند. در مراحل پایانی تهیه این شیرینی با نارگیل و پسته تزیین می شود. با ما همراه باشید تا با ملزومات تهیه کیک پنجره ای آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک پنجره ای

برای تهیه این کیک به محصولات زیر نیاز دارید:

3 عدد تخم مرغ

دو سوم فنجان شیر

نشاسته ذرت نصف پیمانه

یک سوم لیوان گلاب

آرد شیرینی سفید 1 پیمانه

یک قاشق وانیل

روغن و پودر قند به میزان لازم

طرز پخت نان پنجره ای

برای درست کردن کیک پنجره ای مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا نشاسته، شیر و گلاب را در همزن یا ظرف مناسبی مخلوط کنید تا نشاسته به خوبی حل شود.

وانیل و آرد را کم کم به مخلوط نشاسته و مایع اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

یک قالب تفلون کوچک را با روغن آغشته کنید و آماده کنید.

مخلوط خمیر را در قالب تفلون بریزید.

قالب را در روغن داغ قرار دهید و کیک پنجره ای را داخل آن بریزید.

شیرینی ها را در ماهیتابه تفلون سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخانه قرار می دهند تا چربی اضافی آن گرفته شود.

روی کیک ها را با پودر قند تزئین کنید.

توجه داشته باشید که روغن نباید بسوزد و اگر سوخت یا تمام شد، در حین کار دوباره روغن اضافه کنید.

برای هر کوکی پنجره دار، تابه را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی آن داغ شود، سپس مواد را داخل تابه بریزید تا شکل کوکی خوب شود.

وقتی کیک پنجره ای خنک شد برای تزیین از پودر قند استفاده کنید.

اگر مواد غلیظ هستند، می توانید با اضافه کردن کمی آب آنها را رقیق کنید.

کیک های پخته شده را با چنگال از قالب خارج کنید و قبل از سرو روغن اضافی آن را بردارید.

زمان آماده سازی حدود 20 دقیقه و زمان پخت حدود نیم ساعت است.

طرز تهیه کیک پنجره ای ماست

کیک های پنجره ای را به دو صورت می توانید تهیه کنید. اگر می خواهید بافتی نرم و مخملی داشته باشید، می توانید ماست را به مخلوط کیک اضافه کنید. اما اگر مربای با بافت ترد و ترد می خواهید، می توانید از شیر به عنوان مایع استفاده کنید. هر دو روش به نتایج خوشمزه ای منجر می شوند و انتخاب بین آنها بستگی به سلیقه شما دارد.

طرز تهیه کیک پنجره ای بدون شکل

اگر می خواهید این کیک را بدون استفاده از قالب درست کنید، نمی توانید آن را “کیک پنجره ای” بنامید زیرا شکل قالب نقش اساسی در شکل دادن به ظاهر این کیک دارد. با این حال، اگر قصد دارید از روشی شبیه به زولبیا استفاده کنید، زیرا به قالب دسترسی ندارید، می توانید خمیر را داخل روغن داغ بریزید تا به طور یکنواخت سرخ شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا