آشپزی

فوت و فن پخت پیتزا ناپولیتن در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت پیتزا ناپولیتنو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت پیتزای ناپل

هنر پخت پیتزای ناپل راز خوشمزه پیتزای خانگی ناپلی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا ناپلی یک نسخه معتبر از پیتزا ایتالیایی است که تفاوت های قابل توجهی با پیتزاهای معمولی دارد. در این مطلب طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می دهیم و نکات مهمی را که در پخت این پیتزای خوشمزه باید رعایت کنید را ارائه می دهیم. با ما همراه باشید تا رازهای درست کردن این پیتزا ایتالیایی را فاش کنیم.

پیتزای ناپل از ناپل ایتالیا می آید و از سبک معمول پیتزا با تاپینگ های ساده تر استفاده می کند. مهمترین ماده آن خمیر پیتزا است. فقط با حوصله کافی می توانید با مقدار کمی مواد یک پیتزای خوشمزه ناپلی درست کنید.

پیتزای ناپلی به موادی مانند آرد، مخمر، سس پیتزا، گوجه فرنگی، نمک، آب، پنیر موزارلا و برگ ریحان نیاز دارد.

پخت پیتزای ناپلی نیاز به دمای بالا در فر یا فر دارد. این نوع پیتزا به پیتزای هیزمی نیز معروف است که طعم و طعم دودی خاصی به پیتزا می دهد.

مواد لازم برای پخت خمیر پیتزا ناپلی

درست کردن خمیر پیتزای ناپلی بیشتر از تهیه خمیر پیتزاهای دیگر طول می کشد.

زیرا پیتزای ناپلی مانند پیتزای ایتالیایی نان نسبتا غلیظی دارد.

آرد سفید: ۲ پیمانه

آرد سبوس دار: 1 پیمانه

پودر مخمر: 2 تا 2.5 قاشق چایخوری

آب گرم: 1 فنجان

نمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری

آموزش پخت خمیر پیتزا ناپلی

آب را به مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پس از 30 دقیقه صبر کردن تا مایع کمی حباب بزند، آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و دو بار مخلوط کنید. سپس محلول آب و مخمر را به آرد اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. توجه داشته باشید که محلول را نباید یکباره به آرد اضافه کرد. ورز دادن خمیر در این مرحله بسیار مهم است و اگر این کار را نکنید ممکن است سفت شود و پف نکند. می توانید با انگشتان خود خمیر را فشار دهید و اگر سریع به عقب برگشت یعنی خمیر آماده است.

خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا حباب های داخل آن به حالت استاندارد باقی بماند. تا این زمان خمیر باید سفت و چسبناک شود. پس از انتظار خمیر را روی سطحی پهن و صاف قرار دهید و چند بار با فشار روی آن ضربه بزنید. اگر دیدید خمیر چسبناک است، مقداری آرد اضافه کنید. اگر خمیر خیلی سفت بود کمی آب اضافه کنید.

سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و آن را گرد و یکدست کنید. یک کاسه بزرگ بردارید و کف آن را با روغن زیتون بپوشانید. سپس خمیر را در این ظرف قرار دهید و روی آن را سلفون بپوشانید. هوا حتی نباید وارد ظرف شود. سپس ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. نتیجه این مرحله دو برابر شدن حجم خمیر خواهد بود.

سپس خمیر را از کاسه خارج کرده و به تعداد دلخواه تکه های کوچکتر تقسیم کنید. این تکه های خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و با یک حوله مرطوب بپوشانید. بعد از حدود دو تا سه ساعت خمیر آماده استفاده خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا ناپل

گوجه فرنگی: 400 گرم

سیر: 3 حبه

یک پیاز کوچک: نصف یک

روغن زیتون: دو سوم قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: اختیاری

ریحان: 1 شاخه

پونه کوهی خشک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سس پیتزا ناپلی

پیاز، سیر و گوجه فرنگی را روی یک رنده ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

باید بیست دقیقه صبر کنید تا مواد روی حرارت کم بجوشد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مدتی در دمای اتاق خنک شود.

پس از خنک شدن، محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا سس یکدست و بدون گلوله شود.

آموزش پخت پیتزای ناپلی

فر را با دمای 350 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را آماده کرده و خمیر را در آن بچینید و سپس با وردنه به شکل دایره های نازک در آورید.

به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی را روی نان بمالید. همچنین می توانید پنیر موزارلا و برگ ریحان یا سایر تزیینات مورد علاقه خود را اضافه کنید.

در صورت تمایل برای تزیین پیتزا از موادی مانند سوسیس، کالباس، فیله مرغ، قارچ و یا هر رویه دیگری استفاده کنید.

پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید.

حالا پیتزای ناپلی شما آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا