آشپزی

فوت و فن پخت کلوچه قندی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کلوچه قندیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت کلوچه های شکری

هنر پخت کلوچه های شکری و راز شیرینی های قندی خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه شیرینی های شکری بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن ها را در خانه با استفاده از مواد معمولی در دسترس درست کنید. این کیک بافتی ترد و خوشمزه دارد و با افزودن عطر گلاب و هل طعم خاصی به آن می دهید. اگر می خواهید در کمتر از 1 ساعت یک شیرینی بی نظیر عید درست کنید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری

300 گرم آرد

روغن یا کره نرم 200 گرم

گلاب 60 گرم

پودر قند 80 گرم

هل نصف قاشق چایخوری

چند خلال پسته برای تزیین

کمی زعفران پخته برای تزیین

آموزش پخت شیرینی شکری

برای درست کردن شیرینی شکری مراحل زیر را دنبال کنید:

آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس پودر هل را به این مخلوط اضافه کنید.

پودر قند را داخل گلاب بریزید و این مخلوط را به مواد آرد اضافه کنید.

خمیر شیرینی را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پس از سفت شدن کامل خمیر آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید تا یکدست شود. سپس فر را روشن کنید و روی 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

گلوله های کوچک به اندازه فندق از خمیر جدا شده و در سینی فر قرار می گیرند.

روی هر شیرینی یک الگوی ضربدری بکشید و در مرکز هر شیرینی خلال پسته قرار دهید.

سینی فر را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا شیرینی های شکری خوشمزه آماده شوند.

در آخر اگر طعم کلوچه های سنتی را دوست دارید، حتماً طرز تهیه کلوچه شوشتری را ببینید.

مقدمه ای بر پخت بیسکویت های شکری اصیل هرات

2 عدد تخم مرغ را با 1 فنجان شکر و 1 قاشق چایخوری هل مخلوط کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.

نصف فنجان کره مایع به مواد قبلی اضافه کنید و سپس مقداری وانیل به این مخلوط اضافه کنید.

3 فنجان آرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری مایه خشک به مواد قبلی اضافه کنید.

مواد را با دست خوب ورز می دهیم و در نهایت نصف پیمانه شیر تازه به تدریج به مخلوط اضافه می شود و همزمان به ورز دادن ادامه می دهد.

خمیر را حدود 10 دقیقه بگذارید.

روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را به صورت الماس های کوچک برش داده و کیک ها را در سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید.

از مخلوط زرده تخم مرغ و کمی شیر برای پوشاندن شیرینی ها استفاده کنید.

دمای فر را روی 380 درجه فارنهایت یا 193 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیرینی های شکری هراتی اصیل آماده شوند.

مقدمه ای بر پخت بیسکویت شکری معتبر بجستان

شیرینی سنتی بجستان یکی از انواع کلوچه های قندی است که با استفاده از مواد اولیه مانند آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، بکینگ پودر و همچنین ادویه هل تهیه می شود. این شیرینی از پودر قند مخصوص تزئین استفاده می کند. از آنجایی که کلوچه سنتی باستان پف کرده و اسفنجی نیست، معمولاً به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی با چای سرو می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا