آشپزی

فوت و فن پوره سیب زمینی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پوره سیب زمینیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

فناوری پوره سیب زمینی

هنر و فناوری پوره سیب زمینی راز پوره سیب زمینی خوشمزه حرفه ای ج سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از غذاهای پرطرفدار و سریع موجود در سرتاسر دنیا پوره سیب زمینی است که معمولا به عنوان پیش غذا برای سایر غذاها سرو می شود. می توانید از این غذای خوشمزه به عنوان تزیین غذاهای دیگر استفاده کنید.

این دستور برای تهیه 4 قسمت پوره سیب زمینی مناسب است. اما اگر می خواهید پوره سیب زمینی را به مقدار کمتر یا بیشتر تهیه کنید، می توانید مقدار مواد را مطابق میل خود تنظیم کنید.

عناصر

100 گرم کره
½ فنجان شیر
4 عدد سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز پخت پوره سیب زمینی را یاد بگیرید

ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و در دمای آشپزخانه قرار دهید تا در دمای محیط نرم شود.
سیب زمینی ها را با آب بشویید و پوست آنها را بپوشانید و با چرخ گوشت یا رنده له کنید.
داخل قابلمه ای آب بریزید و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند. می توانید از روش بخار نیز استفاده کنید.
سیب زمینی ها را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس پوست آنها را بپوشانید و با چرخ گوشت یا رنده چرخ کنید.
کره ذوب شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. سپس شیر، نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و با نان سرو کنید. بهتر است پوره گرم سرو شود.
حالا پوره سیب زمینی شما آماده است. حالا می توانید آن را با نان نوش جان کنید و طعم شگفت انگیزی را حس کنید.

مواد لازم برای تهیه پوره کلم و سیب زمینی ایرلندی

گل کلم متوسط: 1 عدد، خرد شده
سیب زمینی متوسط: حدود 8 عدد، پوست کنده و رنده شده
شیر: 2 فنجان
پیاز: 1 فنجان، خرد شده
نمک: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده: 1/4 پیمانه
جعفری تازه: کمی خرد شده

آموزش آشپزی پوره کلم و سیب زمینی ایرلندی

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سبزیجات را خرد کنید. می توانید سبزیجات را به قطعات نسبتاً بزرگ برش دهید.

برای پختن سبزیجات کمی روغن زیتون در تابه بریزید و پیاز را به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. این باعث نرم شدن سبزیجات سفت و طعم بیشتر می شود.

سپس بقیه مواد را اضافه کنید: سیب زمینی، سیر، سبزیجات، سرکه بالزامیک و آب. در قابلمه را بپوشانید و در فر قرار دهید و به مدت 45 تا 55 دقیقه تفت دهید تا زمانی که بزرگ‌ترین تکه‌های سبزیجات با چنگال نرم شوند.

بعد از این مدت سبزیجات را از فر خارج کرده و در بشقاب سرو کنید. شیره هایی که در ظرف فر مانده را جمع کنید و چند دقیقه روی اجاق بگذارید تا غلیظ و سس مانند شود. سپس این سس را روی سبزیجات بریزید و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

5 عدد سیب زمینی پخته داریم. برای تهیه این دستور به مواد زیر نیز نیاز است:

20 گرم کره
نصف لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری زعفران را در آب جوش حل کنید
1 عدد پیاز خرد شده
150 گرم گوشت چرخ کرده
6-7 قارچ ورقه شده
نصف فنجان ذرت
نصف فنجان هویج
نصف فنجان نخود سبز
نصف فلفل خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
مقداری پنیر پیتزا

طرز پخت پوره سیب زمینی و چرخ کرده را یاد بگیرید

ابتدا سیب زمینی پخته شده را با کمی کره، شیر، زعفران حل شده در آب جوش، نمک و فلفل مخلوط کنید تا پوره شود. سپس این پوره را در ته ظرف پیرکس چرب شده بریزید و آن را صاف کنید. سپس این پوره را کنار بگذارید.

در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با هم تفت دهید.

سپس قارچ ها را به تابه اضافه کنید و دوباره با هم تفت دهید. سپس ذرت، هویج، نخود سبز و فلفل را به همراه پوره گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آویشن به تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید تا کمی بپزند.

سپس یک فنجان آب به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزند و آب آن تمام شود. سپس این مواد را روی پوره سیب زمینی بریزید و له کنید. در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و در فر 180 درجه در طبقه وسط قرار دهید و حدود یک ربع بپزید تا پنیر آب شود.

فناوری پوره سیب زمینی

استفاده از آب سرد: برای آب پز کردن سیب زمینی بهتر است از آب سرد استفاده شود. با این کار سیب زمینی ها به طور یکنواخت پخته می شوند. اگر از آب گرم یا جوشیده استفاده شود، ممکن است سطح بیرونی سیب زمینی پخته شود، اما داخل آن سفت و نارس باقی بماند.

گرم کردن کره و خامه: کره و خامه را قبل از مخلوط کردن با سیب زمینی گرم کنید. این باعث می شود که آنها بهتر با سیب زمینی مخلوط شوند و در نتیجه پوره بهتری حاصل شود.

طرز تهیه پوره رستورانی، طرز تهیه پوره سرخ شده، طرز تهیه پوره با شوید، طرز تهیه پوره بدون شیر، طرز تهیه پوره با شیر و خامه، طرز تهیه پوره با گوجن، طرز تهیه پوره سیب زمینی ساده سیب زمینی ترکی

استفاده از پوره: از پوره برای تهیه پوره سیب زمینی استفاده کنید. اما دقت کنید که سیب زمینی ها خوب پخته شده و شیر و کره گرم باشند. این روش پوره سیب زمینی را نرم و بنفش می کند.

از استفاده از غذاساز یا همزن خودداری کنید: هرگز از غذاساز یا همزن برای تهیه پوره سیب زمینی استفاده نکنید زیرا باعث چسبندگی و حالت چسبندگی می شود. برای مخلوط کردن سیب زمینی و سایر مواد بهتر است از قاشق یا قاشق استفاده کنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود.

با کمک این ترفندها می توانید پوره سیب زمینی لذیذ و نرمی داشته باشید.

پوره سیب زمینی را دوباره گرم کنید

مایکروویو: برای گرم کردن مجدد پوره سیب زمینی در مایکروویو، ابتدا ظرف را برای چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید. زمان دقیق بستگی به قدرت مایکروویو شما دارد، اما معمولاً 2-3 دقیقه کافی است. پس از داغ شدن، پوره را خوب هم بزنید تا بافت آن یکدست شود.

گرم کردن فر: برای گرم کردن پوره سیب زمینی در فر، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید. در حین حرارت دادن، پوره را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود و از ایجاد لکه های سرد در پوره جلوگیری شود. در صورت لزوم می توانید قبل از سرو پوره کمی روغن و ادویه اضافه کنید تا طعم و عطر آن بهتر شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا