آشپزی

فوت و فن پوست پرتقال شکری در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پوست پرتقال شکریو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

تکنیک پوست پرتقال شکری

هنر قندی شدن پوست پرتقال و راز داشتن پوست پرتقال شیرین خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

با طعم لذیذی که ارائه می دهد، پوست پرتقال شیرین شده شکلاتی، جایگزینی عالی برای شکلات است، به خصوص اگر تلخی آن با دقت از بین برود. برای تهیه پوست پرتقال شیرین شده، توصیه می شود از پرتقال هایی با پوست ضخیم تر استفاده کنید، زیرا پوست ضخیم تر پس از آب نبات شدن بافت نرم و خوشایندی پیدا می کند.

مواد لازم برای تهیه پوست پرتقال قندی

نصف لیوان شکر

پوست پرتقال از دو پرتقال متوسط

لیوان آب

نصف قاشق چایخوری آب لیمو

طرز تهیه پوست پرتقال قندی

ابتدا پرتقال را به چهار قسمت تقسیم کرده و روی آن را برش می دهیم. سپس قسمت داخلی سفید و تلخ پوست پرتقال را جدا کرده و به صورت ورقه ای برش دهید.

برش های پرتقال را یک شب در آب خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس خلال های پرتقال را ده دقیقه در آب کافی بجوشانید و سپس آبکشی کنید تا تلخی آنها گرفته شود.

این روند را سه تا چهار بار دیگر تکرار کنید. در صورت لزوم، در صورت وجود تلخی، فرآیند جوش و آبکشی را تکرار کنید.

سپس یک فنجان آب، نصف پیمانه شکر و نصف قاشق چایخوری آب لیمو را با خلال ها مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شوند.

سپس برش ها را در یک صافی بریزید و دو ساعت صبر کنید تا شربت تمام شود.

سپس برش ها را در شکر بغلتانید و در یک سبد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

معمولاً یک شب طول می کشد تا کاملاً خشک شوند. پوست مرکبات به سرعت خشک می شود.

پس از خشک شدن، می توانید برش ها را در شکلات ذوب شده فرو کنید یا در حالی که هنوز نیمه خشک هستند در پودر قند بغلتانید.

تکنیک پوست پرتقال شکری

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال، پس از چندین دوره جوشیدن، پوست ها را در آب سرد فرو کرده و حدود 12 ساعت در یخچال قرار می دهند. در این مدت 2 تا 3 بار آب روی پوست ها را عوض می کنند.

همچنین می توانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری پودر ژله به رنگ دلخواه به یک چهارم فنجان آب جوش در پایان پخت، طعم و رنگ جذابی به برش ها اضافه کنید.

از این تکنیک می توان برای تهیه پاستیل از پوست سایر مرکبات مانند ماندارین، لیمو، گریپ فروت و پرتقال استفاده کرد.

پوست گریپ فروت که ضخیم تر است، قرص هایی با بافت غنی تر ایجاد می کند.

اگر از یک پوست کن برای بریدن پوست پرتقال استفاده کنید، نتیجه یک پرتقال قندی با بافت نازک و شکل چیپس مانند خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه پوست پرتقال قندی با طعم میخک

پرتقال 3 عدد

2 فنجان شکر

1 فنجان آب

4 میخک (اختیاری)

1 قاشق چایخوری آب لیمو

200 گرم شکلات برای تزیین

طرز تهیه پوست پرتقال قندی با طعم میخک

ابتدا پرتقال را به چهار قسمت تقسیم کرده و پوست آن را جدا کنید. سپس پوست ها را به صورت ورقه های بلند برش داده و در قابلمه ای بریزید.

در قابلمه را به اندازه ای آب سرد پر کنید که پوست پرتقال را کاملا بپوشاند.

برای از بین بردن تلخی پوست آن ها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس صاف کنید.

این کار را سه بار تکرار کنید، پوست ها را به قابلمه برگردانید، آن را با آب سرد پر کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

پوست ها را دوباره به قابلمه برگردانید، 2 پیمانه شکر، 4 حبه و 1 پیمانه آب را اضافه کنید و بجوشانید تا پوست شفاف شود و شربت غلیظ شود (حدود 20 دقیقه).

سپس یک قاشق چای خوری آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه دیگر بجوشد.

پوست ها را در صافی ریخته و شکر بپاشید و با فاصله از هم روی سینی فر قرار دهید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید.

شکلات را در حمام آب ذوب کنید و پوسته های شکر را یکی یکی در آن فرو کنید و روی کاغذ روغنی بچینید.

پس از خشک شدن شکلات، آنها را بخورید.

همچنین می توانید پوست مرکبات را به اشکال مختلف برش دهید یا از شابلون استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا