آشپزی

فوت و فن پیتزا مخلوط در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پیتزا مخلوطو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پیتزای مخلوط فوت و فن

پیتزا مخلوط فوت و فن و راز یک پیتزای مخلوط خوشمزه خانگی در فر سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

تهیه پیتزا مخلوط یکی از محبوب ترین انواع پیتزا است.

این نوع پیتزاها را می توان به راحتی در منزل با استفاده از وسایل ساده ای که اکثر خانه ها دارند درست کرد.

لازم به ذکر است که لذت خوردن پیتزای خانگی بسیار بیشتر از آن چیزی است که از پیتزای آماده می خریم.

با تجهیزات پخت پیتزا می توان به راحتی و در محیطی سالم و بهداشتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کرد و نوش جان کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم به مقدار لازم

3 لیوان آرد

1 عدد تخم مرغ

مخمر 1 قاشق غذاخوری

4 قاشق غذاخوری شکر

نمک 1 قاشق غذاخوری

6 قاشق غذاخوری کره مایع

1 فنجان شیر ولرم

مواد لازم برای پخت پیتزا

خمیر پیتزا به میزان لازم

پنیر پیتزا اختیاری

100 گرم گوشت چرخ کرده

100 گرم سینه مرغ

قارچ 200 گرم

ذرت 1 قاشق غذاخوری

4 قاشق غذاخوری پاپریکا

1 عدد پیاز متوسط

گوجه فرنگی 1 عدد

سس پیتزا 1 قاشق غذاخوری

آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه

نمک و فلفل برای چشیدن

روغن به میزان لازم

زیتون برای تزئین

روشی ترکیبی برای تهیه پیتزا

برای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا خمیر را طبق مراحل زیر آماده کنید. شیر گرم، مخمر و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید.

بعد از مخلوط شدن مواد از سلفون استفاده کنید و روی کاسه را با مخلوط بپوشانید. سپس 15 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی مخلوط شوند.

پس از حباب زدن مواد، کره مایع، تخم مرغ و نمک را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

حالا آرد را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید. سپس با دست ورز دهید تا خمیر آماده شود.

بعد از ورز دادن یک لایه سلفون روی کاسه خمیر قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید و حدود 1 ساعت صبر کنید تا خمیر به حالت مناسب در بیاید.

بعد از استراحت خمیر روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را به شکل توپ در آورید. سپس سطح آن را آرد پاشی کرده و خمیر را به شکل دلخواه پهن کنید.

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید. سپس یک سطح کار را آرد پاشی کنید و هر توپ را به شکل دلخواه باز کنید.

سینی فر را چرب کرده و خمیر آماده شده را روی سینی بچینید. سپس ماهیتابه را حدود 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

حالا می توانید مواد مخلوط پیتزا را آماده کنید. ابتدا سینه مرغ را با روغن، نمک، فلفل و زعفران تفت دهید و کنار بگذارید.

پیاز متوسط ​​را پوست گرفته و نگینی خرد کنید سپس در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت چرخ کرده را به پیازهای نیمه سرخ شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود. سپس ادویه هایی شامل نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پاپریکا را به گوشت اضافه کرده و مخلوط کنید.

قارچ ها را بشویید و حلقه ای برش دهید. همچنین چند برش فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. زیتون ها را حلقه ای خرد کنید.

گوجه فرنگی ها را ریز خرد کنید.

سس پیتزا را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و آن را پهن کنید. سپس مرغ را روی گوشت پخش کنید.

بقیه مواد شامل قارچ، ذرت، فلفل، گوجه فرنگی و زیتون را روی خمیر پیتزا بمالید.

چاشنی ها شامل نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. مقدار پنیر پیتزا به ترجیح شما بستگی دارد.

پیتزای آماده را به 8 قسمت تقسیم کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

پیتزای مخلوط فوت و فن

برای بهبود طعم و رسیدن به پخت بهتر در پیتزا مخلوط، پس از افزودن تمام مواد به خمیر پیتزا، بهتر است حداقل 20 دقیقه بگذارید بماند تا طعم و کیفیت خمیر بهتر شود، سپس آن را در خمیر پیتزا قرار دهید. در فر بپزید تا نان کمی تردتر شود.

هنگام تزیین پیتزا مخلوط می توانید سبزیجات و سایر مواد را به اندازه های مختلف برش دهید و پیتزای خود را به دلخواه تزیین کنید.

برای ایجاد یک لایه طلایی روی پیتزا، در چند دقیقه آخر پخت، گریل را در قسمت بالای فر روشن کنید. اما در نظر داشته باشید که پیتزا نمی سوزد و زیر آن نمی سوزد.

همچنین هنگام تهیه پیتزای مخلوط می توانید از مواد مختلفی مانند سوسیس و کالباس استفاده کنید تا طعم و تنوع بیشتری به پیتزای خود بدهید.

چگونه از خشک شدن خمیر پیتزا جلوگیری کنیم؟

پیشاپیش باید اشاره کنیم که پیتزا به عنوان پرطرفدارترین فست فود دنیا توانسته است همه سلیقه ها را به خود جلب کند. از گیاهخواران و نیمه گیاهخواران گرفته تا علاقه مندان به غذاهای دریایی و گوشتخواران حرفه ای، همه از این دستاورد خوشمزه لذت خواهند برد. آیا تهیه یک تکه پنیر عالی پیتزا سخت است؟ ما مطمئن هستیم!

اما طرز تهیه پیتزای خوشمزه با خمیر مرغوب بسیار مهم است. اگر از خمیر پیتزای با کیفیت استفاده نمی کنید، نباید انتظار داشته باشید که طعم لذیذی به دست آورید. در اینجا چندین روش برای تهیه یک خمیر پیتزای خانگی جذاب ارائه کرده ایم و نکات مهمی را برای تهیه این خمیر به اشتراک گذاشته ایم.

برای تهیه پیتزای خانگی علاوه بر خمیر پیتزا می توانید از انواع دیگر نان مانند خمیر نان سنگک یا بربر نیز استفاده کنید. همچنین اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید مواد پیتزا را روی نان سوخاری قرار دهید و از توستر برای پخت آن استفاده کنید. در اینجا فقط به دما و زمان قرار گرفتن پیتزا در توستر دقت کنید.

راز پیتزا در رستوران سایت نی نی سایت پیتزا سایت فوت و فن سایت نی نی طرز تهیه پیتزا، مخلوط کردن دما و زمان پخت پیتزا در فر گازی چرا پیتزا در فضای باز خوشمزه تر است پای خمیر پیتزا و هواکش.

نان پیتزا را نرم کنید

تجربه نشان می‌دهد که خمیر پیتزای فروشگاهی بعد از پخت خشک و سفت می‌شود. در عوض، بهتر است خمیر پیتزا را در خانه درست کنید. بهترین روش همان روش تهیه خمیر جادویی است که قبلا ذکر شد. خمیر پیتزا را به آرامی خیس کنید و در حین تهیه آن از وردنه استفاده نکنید.

هنگام چیدن مواد روی خمیر پیتزا، موادی که آب زیادی دارند مانند فلفل، قارچ و پیاز را در لایه بالایی قرار دهید. قبل از اضافه کردن آنها به پیتزا، آنها را در روغن سرخ کنید و کمی تفت دهید. همچنین برای جلوگیری از تلخ شدن پیتزا، بهتر است فلفل زیاد نسوزد.

قبل از قرار دادن خمیر در تابه، کف آن را آرد بپاشید. اگر آن را پخش کنید، ممکن است خمیر خشک شود. همچنین یک کاسه آب در کنار پیتزا در سینی فر قرار دهید تا فر مرطوب بماند. این عمل می تواند به درست کردن پیتزای بهتر و خوشمزه تر کمک کند.

راز پنیر پیتزا

قبل از استفاده پنیر پیتزا را از فریزر خارج کرده و صبر کنید تا یخ آب شود و به دمای محیط برسد. این عمل منجر به بهبود خاصیت ارتجاعی پنیر پس از پخت می شود.

برای افزایش کشسانی پنیر می توانید پنیر را روی سس پیتزا بمالید، بهتر است مقدار قابل توجهی پنیر زیر مواد پیتزا قرار دهید، حدود 90 درصد از مقدار پنیر و 10 درصد باقیمانده را پخش کنید. روی مواد تشکیل دهنده همچنین می توانید از ترکیبات مختلف پنیر گودا و انواع دیگر پنیر برای تغییر طعم و قابلیت ارتجاعی پنیر استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا