آشپزی

فوت و فن چیز برگر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن چیز برگرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر چیزبرگر

علم و هنر چیزبرگر راز طعم چیزبرگر خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

چیزبرگر به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع برگر در جهان شناخته می شود. این غذای بین المللی با ترکیب پنیر چدار و همبرگر طعمی خاص و منحصر به فرد دارد.

این غذای ساندویچی به دلیل محتوای کالری بالا که عمدتاً به دلیل وجود پنیر در مواد تشکیل دهنده آن است، شناخته شده است. برای کسانی که می خواهند کالری کمتری مصرف کنند، جایگزینی چیزبرگر با همبرگر معمولی یا مرغ برگر توصیه می شود.

روش های مختلفی برای تهیه چیزبرگر وجود دارد. از جمله محبوب‌ترین روش‌ها می‌توان همبرگر را با سرخ کردن عمیق، کباب کردن همبرگر روی زغال (معروف به چیزبرگر زغالی) و برگر کبابی در فست فودها را نام برد.

در فست فودها بیشتر از پنیر چدار برای تهیه چیزبرگر استفاده می شود، اما در سراسر دنیا از انواع دیگر پنیر مانند پنیر سوئیسی، پنیر موزارلا و پنیر پیتزا (مانند پنیر پیتزا مخلوط) نیز برای ایجاد طعم های مختلف استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه چیزبرگر

سیر 2 حبه

1 عدد تخم مرغ

پنیر چدار 4 عدد

1 عدد پیاز متوسط

4 نان همبرگر

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پودر سیر 2 قاشق مرباخوری

2 قاشق غذاخوری آرد نان

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه چیزبرگر

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید تا آب آن گرفته شود. سیر را نیز به همین ترتیب پوست گرفته، بشویید و رنده کنید. سپس دو ماده را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت یکدست و یکدست شود.

سپس نمک و فلفل و پودر سیر را روی گوشت بریزید و دوباره مخلوط کنید تا ادویه ها با گوشت مخلوط شوند. در ظرفی جداگانه تخم مرغ را بشکنید و اگر سفت بود به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

آرد نان را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. اگر مخلوط هنوز شل بود، کمی بیشتر آرد سوخاری اضافه کنید، اما مراقب باشید برای حفظ طعم گوشت زیاده روی نکنید.

سپس گوشت را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت دایره های صاف برش داده و به شکل همبرگر در آورید. ضخامت هر همبرگر نباید بیشتر از نیم اینچ باشد تا داخل آن کاملا پخته شود.

برگرهای آماده را در کیسه فریزر قرار دهید و کیسه را به آرامی فشار دهید. سپس آنها را به مدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

روغن را در تابه داغ کرده و چیزبرگرها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا دو طرف آن خوب بپزند. در همین حین نان رول ها را آماده کنید.

خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و سیب زمینی را شسته و برش دهید و کنار بگذارید. داخل نان ها را با سس مایونز، سس فرانسوی یا سس چیزبرگر بپوشانید و منتظر بمانید تا همبرگرها آماده شوند.

وقتی همبرگرها را سرخ کردید، روی هر کدام یک تکه پنیر چدار بگذارید تا کمی آب شود، سپس آنها را در بشقاب بچینید.

هنر همبرگر و چیزبرگر

برای تهیه همبرگرهای خوشمزه باید از گوشت گاو تازه استفاده کرد. به جای گوشت چرخ کرده بسته بندی شده که نمی داند از کدام قسمت گوساله درست شده و چقدر تازه است، بهتر است از گوشت تازه و سالم استفاده شود. این به شما امکان می دهد خودتان نسبت چربی موجود در گوشت را تعیین کنید. برای بهترین نتیجه، گوشت را خودتان چرخ کنید تا از تازگی و کیفیت آن اطمینان حاصل کنید.

هنگام تهیه همبرگر، مراقب باشید همه چیز سرد باشد، زیرا گرما می تواند چربی را نرم کند و کیفیت همبرگر را به خطر بیندازد. حتی هنگام چرخ کردن گوشت، بهتر است ابزار آسیاب را از قبل در فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

از ورز دادن بیش از حد گوشت خودداری کنید زیرا باعث سفت و سخت شدن گوشت می شود. هنگام شکل دادن به همبرگرها، حداقل تماس دستی با گوشت داشته باشید تا دمای گوشت تغییر نکند.

به خاطر داشته باشید که افزودن موادی مانند پیاز، ادویه، تخم مرغ، آرد یا ماست به گوشت نه تنها طعم همبرگر را بهتر نمی کند، بلکه می تواند کیفیت آن را نیز کاهش دهد. اگر می خواهید این مواد را اضافه کنید، قبل از چرخ کردن به گوشت اضافه کنید، اما در این مرحله از افزودن نمک خودداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا