فوت و فن کباب انگشتی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب انگشتیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پختن انگشتان
هنر پختن انگشتان راز یک کباب خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کباب انگشتی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی با طعمی خاص و مطبوع است که مورد پسند بسیاری قرار می گیرد و در این قسمت با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
این کباب شبیه غذاهای سنتی ایرانی مثل کتلت و شامی است و برای مواقعی که وقت پختن ندارید گزینه ای عالی و سریع است.
کباب به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در خاورمیانه به ویژه در ایران و مناطق قفقاز شناخته می شود. این غذای لذیذ معمولا از گوشت چرخ کرده یا تکه های گوشت گاو، گوسفند یا گوساله همراه با پیاز و ادویه تهیه می شود. کباب انگشتی که از نوع کباب کشمیری است به خاطر شکل لطیف و اندازه کوچکش که شبیه انگشت است و طعمی شبیه به تابه یا شامی کباب دارد معروف است. این غذا را می توانید با برنج یا نان میل کنید. سپس دستور کباب داده می شود.
مواد لازم برای تهیه کباب
گوشت چرخ کرده 400 گرم
1 عدد پیاز
3 برش نان تست
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع به میزان لازم
ادویه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب
ابتدا نان تست را با کمی آب نرم کرده و به صورت خمیر درآورید. پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید. گوشت چرخ کرده و برش های برشته شده خمیر را در ظرفی بریزید، زرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و با احتیاط همه مواد را با دست مخلوط کرده و ورز دهید.
ادامه دهید تا خمیر یکدستی به دست آید سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و مدتی در یخچال بگذارید تا گوشت طعم دار شود.
در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی آتش بگذارید. مواد را از یخچال خارج کرده و 1 یا 2 قاشق غذاخوری از آن را بردارید و به شکل بیضی در آورید سپس در روغن داغ قرار دهید تا طلایی و پخته شود. بعد از سرخ شدن هر طرف آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و ادامه دهید تا مواد تمام شود.
برای سرو، روی این سیخ ها را با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی بریزید. سیخ ها را در بشقاب بچینید و با حلقه های گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان ناهار یا شام با برنج یا نان میل کنید.
هنر پختن انگشتان
برای تهیه گوشت کامل، گوشت را دو بار از چرخ گوشت رد کنید تا نرم شود. برای بهتر شدن طعم کباب، توصیه می شود جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. همچنین می توانید همزمان با یک قاشق چای خوری پودر سیر و یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز طعم آن را افزایش دهید. اگر به شما فشار داده شده است، می توانید از قرار دادن مخلوط گوشت در یخچال صرف نظر کنید تا استراحت کند.
امیدواریم از طعم خاص و مطبوع کباب لذت ببرید. در قسمت های زیر نکاتی برای پخت انواع دیگر سیخ ها ارائه می شود که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.