آشپزی

فوت و فن کباب برگ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب برگو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت برگ

هنر پختن برگ و راز طعم برگ های کبابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب برگ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که می توانید در مشهد امتحان کنید. در این مقاله دستورالعمل ها و تکنیک های تهیه سیخ برگ های آبدار و خوشمزه به سبک رستوران های اصیل ارائه شده است.

پخت کباب برگ به سبک رستورانی نیاز به دقت و رعایت اصول دارد. اگرچه توجه به جزئیات در تهیه این کباب نقش مهمی در کیفیت نهایی دارد، اما باید توجه داشت که استفاده از گوشت گوسفندی برای تهیه یک کباب برگ مرغوب حیاتی است. گوشت گوسفندی به دلیل بافت نرم و خوش طعمی که دارد بهترین گزینه برای پخت کباب محسوب می شود. مرحله مهم در پخت این کباب، فریز کردن گوشت تازه با پیاز و سپس آبکشی آن در یخچال قبل از پخت است. کباب برگ که به دلیل استفاده از گوشت گوسفند یا گاو با کیفیت بالا شناخته شده است، با پیاز برای نرمی بیشتر و زعفران برای طعم دادن چاشنی می شود. افزودن پیاز به گوشت یکی از ابتدایی ترین مراحل تهیه کباب برگی به سبک رستورانی است که به لطیف شدن گوشت کمک می کند.

محصولات لازم برای تهیه گریل ورقه ای

گوشت بره یا گوساله 1 کیلوگرم

3 عدد پیاز بزرگ

آب پیاز 2 لیوان

زعفران 1 قاشق چایخوری

کره 3 قاشق غذاخوری

1/2 فنجان آب زعفران رقیق شده

3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1 فنجان آب ولرم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سیخ برگ

پختن کباب برگ به سبک رستورانی در خانه چندان سخت نیست. اگر به کباب برگ علاقه دارید و فکر می کنید فقط در رستوران ها می توانید از آن لذت ببرید اما ترجیح می دهید آن را در خانه تهیه کنید، نگران نباشید. با انجام چند مرحله ساده می توانید یک کباب برگ دار خوشمزه در خانه درست کنید. انتخاب گوشت مناسب برای گریل ورقه ای بسیار مهم است، پس به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید. گوشت انتخابی باید از نوع گوساله یا گوسفند و کاملا لطیف و با کیفیت عالی باشد.

برای تهیه یک کباب برگ با کیفیت رستورانی، گوشت را از قبل مزه دار کنید، اگر وقت دارید یک روز قبل و اگر وقت کم دارید حداقل 8 ساعت قبل از پختن. ابتدا گوشت را بشویید و خشک کنید. سپس گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و با استیک همزن آن را بکوبید تا ضخامت آن حدود نیم سانت شود.
اگر گوشت غلیظ بود و با استیک کوب به ضخامت دلخواه نرسید، با چاقو به دو قسمت تقسیم کنید و سپس به ضخامت دلخواه بکوبید. بعد از کوبیدن گوشت باید حدود 8-10 سانتی متر عرض یا به اندازه چهار انگشت باشد.

پیاز را پوست بگیرید، بشویید و خرد کنید. نیمی از پیازها را در بشقاب بریزید و گوشت را روی آن قرار دهید و با پیاز باقی مانده کاملاً بپوشانید. در ظرف را ببندید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. گوشت منجمد را از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملاً آب شود.
پیازهای چسبیده به گوشت را جدا کرده و روی سطح کار مرطوب قرار دهید. با یک چاقوی تیز، وسط گوشت را با احتیاط یک شکاف ایجاد کنید، اما مراقب باشید که گوشت را تا انتها برش ندهید.

سطح کار را دوباره خیس کنید و گوشت را به صورت عمودی قرار دهید. با پشت چاقو، گوشت را ورقه کنید تا فرورفتگی ایجاد شود، این کار را در دو طرف گوشت انجام دهید.

ابتدا گوشت را به عرض چهار انگشت و سپس سه انگشت و در آخر دو انگشت برش بزنید تا برای سیخ کشیدن آماده شود. برای سیخ زدن ابتدا سیخ را مرطوب کرده و از انتهای پهن تر وارد کنید.

سطح کار را با آب زعفران مرطوب کنید، سیخ را روی آن قرار دهید و مقداری آب زعفران روی آن بمالید. با کف دست فشار دهید تا گوشت به طور مساوی روی سیخ پخش شود.
برای ترشی کردن، آب پیاز، نمک و زعفران را با هم مخلوط کرده و کباب ها را میل کنید.

قبل از پخت، سیخ ها را به طور یکنواخت روی ذغال های داغ قرار دهید و بعد از پختن از یک طرف آن ها را برگردانید. در حین پخت، کره، آبلیمو و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی کباب ها بمالید تا خشک نشوند.
در حین پخت، اگر گوشت خشک شد، مخصوصاً اگر از گوشت گاو استفاده کردید، با قلم مو کمی روغن بزنید و در نیمه پخت کمی نمک اضافه کنید.

سیخ ها را روی برنج زعفرانی در ظرف سرو بچینید و در کنار آن گوجه فرنگی و فلفل تفت داده شده را اضافه کنید.

محلول های نرم کننده گریل برگ

برای تهیه کباب برگ که هم نرم و هم خوش طعم باشد، استفاده از گوشتی که حداقل سه روز است که قصابی شده است، مهم است. این نوع گوشت که به آن «گوشت بالغ» می گویند، یک کباب برگ دار با بافتی ترد و نرم را تضمین می کند. اگر گوشت تازه دارید، آن را به مدت دو تا سه روز در یخچال نگهداری کنید تا بالغ شود.

توصیه می شود یک قاشق چای خوری کیوی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید تا نرمی برگ های برشته شده بیشتر شود. اگر به دنبال کباب لاغری هستید، می توانید هنگام سیخ کردن، شوید را بین لایه های رست بیف اضافه کنید. گوشت را فقط بعد از سیخ کشیدن نمک بپاشید.

برای تهیه کباب برگ با بافت نرم و ترد باید گوشت فیله را انتخاب کرد. اگرچه برخی از مردم از گوشت بره بدون چربی یا گوشت گاو استفاده می کنند، فیله تنور، به خصوص گوشت بره، بافت و طعم عالی دارد. توصیه می شود به جای استفاده از نرم کننده های تجاری گوشت از مواد طبیعی مانند رزماری، سرکه قرمز، کره ذوب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی و سیر استفاده کنید که طعم بی نظیری به کباب شما می بخشد.

برای نرمی بیشتر گوشت برگ بو داده، توصیه می شود هنگام مرینیت کردن گوشت، کیوی رنده شده اضافه کنید، زیرا کیوی به نرم شدن گوشت کمک می کند.

هنگام کوبیدن گوشت دقت کنید زیاد نکوبید تا از هم نپاشد. در مرحله نخ، گوشت ها را با دقت روی تخته گوشت قرار دهید، با یک دست آن ها را محکم بگیرید و سیخ را با دقت از داخل آن ها رد کنید تا همه تکه ها به درستی روی سیخ قرار گیرند.

هنر پخت برگ

در صورت تمایل می توانید روغن زیتون را از مواد سس سبک باربیکیو رستوران حذف کنید. به سس باربیکیو نمک اضافه نکنید زیرا باعث سفت شدن گوشت کباب می شود. نمک را فقط باید بعد از کباب کردن زغال چوب اضافه کنید.

هنگام کباب کردن کباب روی ورقه رستورانی مراقب باشید تکه های پیاز به گوشت نچسبد زیرا پیازهایی که روی کباب قرار می گیرند می سوزند و به کباب می چسبند و طعم کباب را تلخ می کند.

سس باربیکیو گزینه ایده آلی برای سرو در کنار سیخ های خوشمزه است و معمولا در بشقاب جداگانه سر میز سرو می شود. این سس را روی باربیکیو بمالید تا از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

با رعایت این دستور ساده می توان کباب رستورانی را در منزل تهیه کرد. گوشت قرمز سرشار از پروتئین و آهن است که هر دو برای سلامت انسان حیاتی هستند. با حذف روغن زیتون از دستور غذا، این غذا چربی کمتری دارد و نگران چربی آن نخواهید بود.

قبل از شروع پخت و پز، صبر کنید تا شعله ها خاموش شوند و فقط حرارت باقی بماند، سپس از انبر استفاده کنید تا ذغال ها به طور مساوی در سراسر گریل پخش شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا