آشپزی

فوت و فن کباب فلفلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب فلفلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

سبک گریل فلفلی

هنر تفت دادن فلفل و راز کباب فلفلی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب فلفلی یکی از کباب های سنتی و خانگی ایران است که با دستورات و مواد اولیه متفاوت تهیه می شود. این کباب خوشمزه که یکی از دستور پخت های قدیمی ایرانی است، شاید امروزه کمتر برای برخی از ایرانیان شناخته شده باشد. تهیه این غذای لذیذ به علاقه مندان به غذاهای آبدار، رنگارنگ و خوشمزه به شدت توصیه می شود. کباب فلفلی نه تنها به خاطر طعم دلچسبش محبوب است، بلکه رنگ زیبای آن می تواند مجالس و جشن ها را تزئین کند. اگر غذاهای کمتر تند را ترجیح می دهید، تهیه این کباب با فلفل دلمه ای توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو فلفلی

2 عدد گردو

1 سیر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری نعنا

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

1 عدد پیاز

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه سس باربیکیو فلفلی

برای تهیه سس کباب ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید. سپس یک تابه مناسب را روی گاز بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رب به خوبی رنگ شده و سرخ شود. در مرحله بعد گردو، نعناع، ​​سیر و روغن زیتون را در مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

این مخلوط هموژن شده را به همراه آبلیمو به تابه اضافه کنید و مقداری آب به آن اضافه کنید. اجازه دهید سس روی حرارت ملایم بجوشد و خوب غلیظ شود. بعد از اینکه سس خوب پخته شد و روغن خورد، به عنوان غذای کناری فلفل ها سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب فلفلی

سیر 2 حبه

8 عدد فلفل سبز

لیمو ترش 1 عدد

1 عدد پیاز متوسط

4 عدد گوجه فرنگی

روغن مایع به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

2 وعده پنیر پیتزا

سس خردل 1 قاشق چایخوری

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کباب فلفلی

ابتدا سیر و پیاز را ریز رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و سپس در ظرفی بریزید. گوشت چرخ کرده را به همراه سس خردل، زعفران، نمک و فلفل سیاه به این مخلوط اضافه کنید. همچنین با احتیاط پوست لیمو را جدا کرده و ریز خرد کنید و به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید.

مخلوط را ورز دهید تا یکدست شود سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کباب استراحت کند.

فلفل سبز را از طول برش دهید و دانه ها را جدا کنید، به دنبال فلفل های بلند و نسبتا نازک باشید. فلفل ها را با پنیر پیتزا پر کنید.

وقتی ساعت تمام شد، مواد را از یخچال خارج کنید و فلفل های شکم پر را بپیچید تا کاملا با گوشت آغشته شوند. حالا برای سرخ کردن فلفل ها آماده شوید.

تابه مناسبی را با روغن روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سیخ ها را با احتیاط داخل تابه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم کاملا سرخ شوند.

سیخ ها را مرتب بچرخانید تا از همه طرف به طور یکنواخت سرخ شوند. همزمان گوجه ها را از وسط نصف کرده نمک بپاشید و روی سیخ ها قرار دهید تا سرخ شوند.

بعد از اینکه سیخ ها کاملاً تمام شد، مقداری از سس را روی کباب ها بریزید و سس باقی مانده را در کناره، با برنج یا نان سرو کنید. این کباب خوشمزه را می توانید با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا