آشپزی

فوت و فن کوکو شیرین در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کوکو شیرینو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کوکوی شیرین

پا و فن کوکو شیرین و راز کاکائو شیرین خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کاکائو شیرین یک غذای سنتی و ماندگار است که شاید نام آن برای خیلی ها ناآشنا باشد. این غذا با ریشه در شهرهای مشهد و قزوین، انتخابی جذاب برای علاقه مندان به طعم های شیرین است. می توانید کاکائو شیرین را به عنوان شام، میان وعده و یا حتی به عنوان پیش غذا سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کاکائو شیرین

2-3 سیب زمینی

2 عدد تخم مرغ

شکر 1 قاشق چایخوری

25 گرم کره

روغن مایع به مقدار لازم

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

هل 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شربت شیرین کاکائو

1/2 فنجان آب

شکر 1 لیوان

جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری

زعفران 1 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاکائو شیرین

برای تهیه کاکائو شیرین خوشمزه، با درست کردن شربت شروع کنید. شکر و آب را در قابلمه بریزید. اجازه دهید شکر در آب حل شود و بدون هم زدن بجوشد.

در حین جوشاندن شربت، برای جلوگیری از تشکیل شکر و چسبیدن آن به کناره های قابلمه، با برس آغشته به آبلیمو، کناره های قابلمه را چندبار لمس کنید.

وقتی شربت غلظت مناسبی پیدا کرد بعد از حدود 15 تا 30 دقیقه زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

برای قسمت بعدی سیب زمینی ها را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات بزرگتر برش دهید. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب حدود 20-30 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. بعد از پخت آنها را له کرده و پوره درست کنید.

سپس سفیده ها و زرده ها را جدا کنید. سفیده ها را با فوم همزن خوب بزنید و در یخچال بگذارید.

زرده های تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا بافت کرمی و کشدار پیدا کند.

زرده تخم مرغ زده شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. سپس سفیده تخم مرغ زده شده و مقداری هل را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله آخر کره و روغن مایع را در یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مواد کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و درب آن را ببندید.

10 تا 20 دقیقه به مواد زمان دهید تا یک طرف نارگیل پخته و طلایی شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.

پس از آماده شدن کامل، کوکو را خرد کرده و شربت آماده شده را روی آن بریزید. صبر کنید تا شربت جذب شود و طعم ها با هم مخلوط شوند.

کاکائو را در بشقاب سرو بریزید و با خلال بادام یا پسته تزیین کنید. این کاکائو شیرین با طعم دلپذیری که دارد گزینه بسیار مناسبی برای سرو است.

هنر کوکوی شیرین

به راحتی می توانید کاکائو را در تابه نچسب روی شعله گاز بپزید.

بعد از اینکه کاکائو برشته شد، آن را به صورت الماس یا الماس برش دهید.

استفاده از قالب های سیلیکونی برای دم کردن کاکائو نیز روش مناسبی است.

در صورت تمایل می توانید به جای آب لیمو از آب لیموی تازه استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا