آشپزی

فوت و فن کیک در پلوپز در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کیک در پلوپزو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای پلوپز و کیک فن دار

کیک پا و فن در پلوپز و راز یک کیک خوشمزه در پلوپز خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پخت کیک پلوپز روشی آسان و سریع است که می تواند برای افرادی که به فر دسترسی ندارند یا نمی خواهند آن را روشن کنند مفید باشد.

مواد لازم برای تهیه کیک پلوپز

1 فنجان آرد همه منظوره

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 فنجان شکر

1 فنجان شیر

1/2 فنجان کره مایع

3 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه کیک در پلوپز

برای تهیه کیک با پلوپز، تخم مرغ ها و کره را نیم ساعت قبل از شروع کار در دمای اتاق بگذارید تا به دمای اتاق برسند. سپس قابلمه را داخل پلوپز گذاشته و کمی چرب کنید سپس صبر کنید تا آماده شود. همچنین شیر را حداقل 5 دقیقه قبل از مصرف به دمای اتاق برسانید.

مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید، سپس کره یا ترکیبی از کره و کره را روی حرارت بگذارید تا ذوب شود اما خیلی داغ نشود.

در ظرفی تخم مرغ ها، شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید تا به رنگ کرمی مورد نظر برسند و حجم آن دو برابر شود. سپس زعفران حل شده را به این مخلوط اضافه کنید. پوست لیمو را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید سپس یکی دو بار با همزن مواد را مخلوط کنید.

سپس به تدریج مواد خشک را در دو مرحله به مواد مخلوط شده اضافه کرده و با لیسک با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد شیر و کره ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید و با سرعت مناسب از همزن استفاده کنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

حالا مواد آماده شده را به پلوپز منتقل کرده و پلوپز را روشن کنید. دکمه شروع را فشار دهید و اجازه دهید کیک حدود 40 دقیقه در پلوپز بپزد. پس از اتمام زمان پخت، پلوپز به طور خودکار به تنظیمات تنظیم شده (شماره 6) تغییر می کند و نشانگر پخت چشمک می زند.

بلافاصله پلوپز را خاموش کرده و درب آن را باز کرده و به آرامی قابلمه حاوی کیک را از اجاق گاز خارج کنید. صبر کنید تا کیک از روی حرارت خارج شود، سپس کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید و بگذارید آرام آرام خنک شود. سپس می توانید کیک را سرو کنید.

پای پلوپز و کیک فن دار

برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها و زرده ها را در دو کاسه جداگانه بریزید. سپس زرده های تخم مرغ را با کمی شکر می زنیم تا سبک و پف کند. در مرحله بعد سفیده ها را با همزن دستی بزنید یا هم بزنید تا سفت شوند. در آخر سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

برای تهیه کیک شکلاتی نصف فنجان پودر کاکائو به مواد خشک اضافه کنید تا به مخلوط بچسبد.

اگر قصد دارید کاپ کیک وانیلی درست کنید، نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل را به مواد خیس اضافه کنید.

در نهایت برای تزیین کیک می توانید از مواد مختلفی مانند خامه، شکلات، میوه و یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

پایه های سرامیکی

برای اینکه کیک به قالب نچسبد، قبل از ریختن مایه کیک، روی قالب را با یک لایه نازک روغن بپوشانید و سپس داخل قالب آرد بپاشید.

برای اینکه کیک زیاد خشک نشود، زمان پخت را با دقت کنترل کنید و از حالت نرم و تازه خارج نکنید.

برای سرعت بخشیدن به فرآیند خنک شدن کیک، بلافاصله پس از پخت آن را روی توری سیمی قرار دهید تا هوا به طور یکنواخت در اطراف کیک به گردش درآید و به طور یکنواخت خنک شود.

راز مهم کیک پلوپز خوشمزه

استفاده از مواد تازه و با کیفیت

دستور غذا را دقیقا دنبال کنید

پخت کیک در دمای مناسب

راز یک کیک خوشمزه در پلوپز

برای تهیه یک کیک خوشمزه باید از محصولات تازه و با کیفیت استفاده کنید.

برای نتیجه بهتر دستور غذا را با دقت دنبال کنید.

برای گرفتن بهترین نتیجه، کیک را در دمای مناسب و زمان مناسب بپزید و کنترل کنید.

بعد از پخت بهتر است اجازه دهید کیک در دمای اتاق کاملا خنک شود.

نکات دیگر برای تهیه کیک پلوپز

برای تهیه کیک لایه لایه می توانید از قالب کیک 18 سانتی متری (7 اینچی) استفاده کنید و سپس کیک را به دو یا سه لایه برش دهید.

از خلاقیت خود در تزیین کیک استفاده کنید و از موادی مانند خامه، شکلات، میوه یا هر عنصر دلخواه دیگری استفاده کنید.

بعد از پخت می توانید کیک را چند روز در یخچال نگهداری کنید تا تازه بماند.

اگر به نگهداری طولانی مدت نیاز دارید، می توانید کیک را فریز کنید. برای این کار کیک را کاملا خنک کنید و سپس در کیسه پلاستیکی یا ظرف مناسبی بپیچید و در فریزر نگهداری کنید. این روش به شما اجازه می دهد تا کیک را برای چند ماه نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا