آشپزی

فوت و فن گراتن پاستا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن گراتن پاستاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای ماکارونی و گراتن

ماکارونی فوت و فن او گراتن و راز پاستا خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

گراتن پاستا (یا گراتن ماکارونی) به عنوان یکی از خوشمزه ترین غذاهای تهیه شده از پاستا، سس های مختلف و پنیرهای مختلف شناخته می شود. گراتن که ریشه در غذاهای فرانسوی دارد به روش های مختلفی تهیه می شود. در تهیه انواع پاستا در کنار سس بشامل از موادی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات مختلف و پنیر پیتزا استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه پاستا گراتن با کالباس

1 بار دیگر خمیر را فرم دهید

3 عدد سیب زمینی متوسط

سوسیس کوکتل (یا سوسیس به دلخواه) 5 عدد

بادمجان متوسط ​​3 عدد

10 عدد قارچ

فلفل دلمه نصف 1 فلفل متوسط

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

نمک و فلفل و پودر آویشن به میزان لازم

روغن مایع به مقدار لازم

شیر 2 لیوان فرانسوی دسته دار

2 قاشق غذاخوری آرد سفید

کره 1 قاشق غذاخوری

پیتزا یا پارمزان به دلخواه

طرز تهیه گراتن پاستا با سوسیس

ابتدا فر را گرم کنید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نمک بپاشید و بعد از 20-30 دقیقه بشویید تا تلخی آنها گرفته شود. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به ورقه های نازک برش دهید. سوسیس ها را از پوست جدا کرده و به صورت گرد برش دهید. فلفل را به صورت نوارهای نازک برش دهید.

سپس قارچ ها را بشویید و خرد کنید. در تابه ای با کمی روغن یا کره، قارچ ها را گرم کنید و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن ها تیره نشود. حرارت را روی متوسط ​​تا زیاد نگه دارید تا قارچ ها چروک نشوند. پس از سرخ شدن قارچ ها را کنار بگذارید.

ماهیتابه ای که قارچ ها را در آن سرخ کرده اید را تمیز کرده و دوباره کمی روغن بریزید و سیب زمینی ها را سرخ کنید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید و فلفل را چند ثانیه تفت دهید و بیرون بیاورید.

در مرحله بعد به همان ماهیتابه کمی روغن اضافه کنید و سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. قارچ و فلفل سرخ شده را به تابه اضافه کنید و نمک و پودر آویشن و فلفل بپاشید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.

یک قابلمه آب را به جوش آورده و کمی روغن و نمک (و در صورت تمایل زردچوبه) به آن اضافه کنید. طبق دستور ماکارونی را بپزید سپس آبکش کنید و با آب سرد بپوشانید.

در مرحله بعد کره را در تابه کوچکی آب کرده و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس یکدست شود.

وقتی سس غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.

برای جمع کردن گراتن، قالب را با کره یا روغن چرب کنید. ابتدا ورقه های سیب زمینی سرخ شده را لایه لایه کنید، سپس یک لایه پاستا، بادمجان سرخ شده، مخلوط سوسیس، قارچ و فلفل، سس سفید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و این ترتیب را تا آخر مواد تکرار کنید. روی لایه آخر پودر ریحان خشک، پیتزا یا پارمزان و سس بشامل بریزید.

در آخر گراتن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید و فر گریل را از 5 دقیقه آخر فعال کنید تا سطح آن طلایی شود. پس از پخت گراتن را گرم سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ

1 بار دیگر خمیر را فرم دهید

1 عدد سینه مرغ متوسط

1 هویج

فلفل سیاه 1 عدد

1 عدد پیاز بزرگ

قارچ 200 گرم

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

50 گرم کره

شیر 1 لیوان فرانسوی دسته دار

آرد 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا و پارمزان به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

زردچوبه، کاین و فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ

برای شروع پخت ماکارونی با مرغ و قارچ ابتدا مرغ را تمیز کرده و به مکعب یا تکه های نازک برش دهید. قارچ ها را بشویید، برش دهید و با کمی آبلیمو مزه دار کنید تا رنگ آن ها حفظ شود. شیر را به دمای اتاق برسانید.

سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت نوارهای نازک یا خرد شده در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا ادویه ها بوی خامی بگیرند. مرغ خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید. هویج شسته، پوست کنده و خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود. فلفل را شسته و برش دهید و در تابه ای دیگر با کمی روغن یا کره تفت دهید سپس قارچ های آماده شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه نرم شد فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی تفت دهید، البته نه زیاد.

قارچ ها و فلفل ها را بعد از تفت دادن، فلفل قرمز و پودر آویشن را به آن ها اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید. اگر به آب بیشتری نیاز دارید، کمی آب اضافه کنید. مرغ باید در مجموع 20 تا 30 دقیقه بپزد.

برای پختن پاستا در قابلمه ای آب را بجوشانید و نمک و روغن را اضافه کنید و پاستا را به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید. پاستا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

برای سس سفید، کره را در ظرف مناسبی آب کرده، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. شیر را به آرامی اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس بدون گلوله و غلیظ شود. نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و بعد از غلیظ شدن حرارت را خاموش کنید.

ابتدا مقداری سس سفید داخل ظرف گراتن مورد نظر بریزید. سپس یک لایه از مخلوط پاستا، مرغ و قارچ را پهن کنید و این کار را تا زمانی که مواد تمام شود تکرار کنید. در آخر پیتزا را با پنیر و پارمزان بریزید.

قالب را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید و 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی گریل رنگ طلایی بگیرد. گراتن پاستا با مرغ و قارچ آماده سرو است.

پاستا اوگراتین فوته و فن با مرغ و قارچ

یک ایده عالی این است که از نصف گوجه گیلاسی برای تزئین پاستا مرغ و قارچ استفاده کنید.

در ضمن برای بهتر شدن طعم گراتن استفاده از انواع سبزیجات معطر تازه و خرد شده روی گراتن توصیه می شود.

هنگام تهیه سس بشامل، توصیه می شود یک قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید تا غلظت بیشتری حاصل شود.

در صورت تمایل می توانید از افزودن پنیر به دستور گراتین خودداری کنید و آن را فقط با سس سفید درست کنید.

همچنین افزودن سبزیجات دیگری مانند ذرت و نخود فرنگی به ترکیب ماکارونی مرغ و قارچ گزینه خوبی خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا