آشپزی

فوت و فن گمج کباب در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن گمج کبابو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک کباب گوماج

هنر و تکنیک کباب گوماج راز طعم کباب گوماج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید با شنیدن نام گاماج کباب رشتی، عده ای فکر کنند که این غذا از مجموعه سیخ تشکیل شده است، اما حقیقت چیز دیگری است. گاماج کباب در واقع یک خورش سنتی است که از مناطق سرسبز شمال ایران سرچشمه می گیرد. این خورش در بین مردم گیلان به دلیل پختن آن در دیگ گلی مخصوصی به نام گاماج که نام خود را از آن گرفته است، می پزند.

مواد لازم برای تهیه کباب گوماج

نیم کیلوگرم فیله یا گوشت بدون چربی

دو عدد پیاز متوسط

نصف فنجان گردوی آسیاب شده یا پوره شده

سه قاشق غذاخوری رب انار

سه قاشق غذاخوری آب انار

یک فنجان گیاهان معطر

دو قاشق غذاخوری نمک

زردچوبه یک قاشق غذاخوری

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

پنج لیوان آب

روغن به میزان لازم

طرز تهیه کباب گوماج

کباب رشتی گوماج گزینه ای فوق العاده و خیره کننده برای پذیرایی از مهمانان است زیرا این غذای محلی نه تنها طعم فوق العاده ای دارد بلکه ارزش غذایی قابل توجهی نیز دارد. برای تهیه گوماج کباب رشتی در سطح کیفی رستوران باید مراحل زیر را به طور دقیق طی کرد:

ابتدا گوشت را بشویید و کمی بزرگتر از حد معمول خورش خرد کنید سپس تکه های گوشت را در آبکش بگذارید تا خشک شود.

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.

ماهیتابه ای بگذارید یا اگر به آن دسترسی ندارید ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

پیاز خرد شده را به ظرف اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم و کمی طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

سپس رب انار را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت نرم شود و طعم رب انار را به خود بگیرد.

گردو، زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط پخت اضافه کنید.

آب انار و گیاهان معطر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بعد از اینکه همه مواد را خوب سرخ کردید، وقت آن است که آب را به خورش اضافه کنید.

با اضافه کردن آب، حرارت را زیاد کنید و پس از جوش آمدن خورش، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا آرام بپزد و طعم ها با هم مخلوط شوند.

بعد از 2 الی 3 ساعت پخت گوماج کباب رشتی آماده است و می توانید آن را با برنج سرو کنید.

با طعم و ادویه کباب گوماج بیشتر آشنا شوید

چوچاق یک سبزی معطر مخصوص منطقه است که در دستور کباب رشتی گوماج استفاده می شود، اما در صورت در دسترس نبودن می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند نعناع، ​​جعفری یا گشنیز استفاده کنید.

برای طعم عالی به کباب رشتی می توانید در ابتدای پخت چند تکه چربی گوشت گوسفند را در روغن سرخ کنید.

جایگزینی رب آلو به جای رب انار می تواند طعمی جدید و متفاوت به کباب گوماج بدهد.

برای افزودن مقداری تندی به کباب گوماج می توانید پاپریکا را به لیست مواد اضافه کنید.

برای افزایش زیبایی کباب رشتی گومج مناسب است از تکه های گردو به عنوان تزیین استفاده شود.

زیتون، انواع سبزیجات خوراکی، ترشی محلی و پیاز از ادویه های رایجی هستند که معمولاً با کباب گوماج سرو می شوند.

هنر و تکنیک کباب گوماج

برای افزایش طعم و عطر کباب گاماج رشتی به جای روغن های معمولی استفاده از کره یا روغن های منطقه ای مخصوص توصیه می شود. این جایگزینی عطر و طعم خوبی به خورش می دهد. گوماج کباب رشتی را به طور سنتی با مقدار کمی آب سرو می کنند که در حین پخت آب آن کم می شود و اجازه می دهند خورش در چربی خودش سرخ شود و بعد از آن آب انار برای طعم دادن به آن اضافه می شود. همچنین در برخی رستوران ها برای افزایش طعم و زیبایی غذا، گوجه فرنگی کبابی را به عنوان افزودنی به نان کبابی اضافه می کنند که به ذائقه افراد بستگی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا