سبک زندگی

قارچ به جای گوشت!

خرید فالوور از سایت اینبو

تحقیقات نشان می دهد که مایکوپروتئین ممکن است جایگزین بهتری برای گوشت برای کاهش کلسترول باشد.

به گزارش مهر، محققان در مطالعه اخیر مصرف مایکوپروتئین یا فرآورده های پروتئینی قارچی را با مصرف ماهی و گوشت طی چهار هفته مقایسه کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد که گروهی که مایکوپروتئین مصرف کرده بودند، 10 درصد کاهش در سطوح خاصی از کلسترول داشتند.

اگر تحقیقات آینده این یافته ها را تأیید کند، مصرف مایکوپروتئین ممکن است ابزار دیگری برای کمک به افراد در حفظ سطح کلسترول خود در محدوده سالم باشد.

مایکوپروتئین از قارچ به دست می آید و پروتئین بالایی دارد. محصولات حاوی مایکوپروتئین می توانند جایگزین منابع پروتئین حیوانی مانند گوشت یا ماهی باشند. مایکوپروتئین همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر است.

محققان مطالعه حاضر می خواستند ببینند چگونه خوردن مایکوپروتئین به جای گوشت و ماهی بر سطح کلسترول تأثیر می گذارد، به ویژه در افرادی که اضافه وزن داشتند و سطح کلسترول بالایی داشتند. محققان خاطرنشان می کنند که این افراد بیشتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی هستند.

افراد می توانند از طریق مداخلات سبک زندگی، از جمله تغییرات رژیم غذایی، بر سطح کلسترول خود تأثیر بگذارند.

این مطالعه یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده با شرکت کنندگان بزرگسال بین 18 تا 70 سال بود. همه شرکت کنندگان دارای شاخص توده بدنی 27.5 یا بالاتر بودند که نشان دهنده چاقی است. محققان فرض کردند که این اندازه گیری همچنین تضمین می کند که شرکت کنندگان کلسترول بالایی دارند.

محققان به طور تصادفی 72 شرکت کننده را به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه محصولات گوشت و ماهی و گروه دیگر محصولات مایکوپروتئین دریافت کردند. شرکت کنندگان نمونه خون را برای تجزیه و تحلیل قبل و بعد از مداخله ارسال کردند.

به طور کلی، محققان بهبود بیشتری در سطح کلسترول در میان گروه مایکوپروتئین پیدا کردند.

برای شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین، کلسترول تام حدود 5 درصد کاهش یافت. به همین ترتیب، سطح کلسترول بد LDL در گروه مایکوپروتئین حدود 10 درصد کاهش یافت.

شرکت کنندگان در گروه مایکوپروتئین نیز میانگین گلوکز و غلظت پپتید c خون کمتری نسبت به گروه کنترل داشتند.

جورج پاویس، نویسنده این مطالعه گفت: «این مطالعه به شواهد فزاینده ای درباره مزایای سلامتی مایکوپروتئین، از جمله پتانسیل آن برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، اضافه می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا