ماجرای کلاهبرداری با همستر تلگرام
چند ماه پیش NatCoin به عنوان یک بازی کلیکی در دامنه WEB3 معرفی شد و توانست جامعه ای بالغ بر 35 میلیون کاربر را به خود جذب کند. همچنین اخیراً با پشتیبانی کامل مالک شبکه اجتماعی تلگرام، ارز دیجیتال بومی خود را در بلاک چین TON راه اندازی کرده است. این راه اندازی همزمان با توزیع گسترده توکن NOT به صورت ایردراپ در بین کاربران و آغاز تراکنش های این ارز دیجیتال در مبادلات ارزهای دیجیتال بود.
به گزارش تسنیم، تاریخ اولیه پایان یافتن امتیاز بازی نت کوین 23 فروردین ماه بود و مدتی بعد توکن مذکور در مبادلات قرار گرفت و با تبلیغات گسترده ای که در تلگرام انجام شد امکان تبادل فوری فراهم شد. شبکه بازی جدید “همستر مبارزه” به عنوان جایگزینی برای NatCoin مورد بررسی قرار گرفت.
اگرچه مدل امتیازدهی در همستر کامبت اندکی با NatCoin متفاوت است، اما در هر دو مدل امتیازدهی ارز دیجیتال رایگان در بازی های کلیکی دیده می شود.
در واقع بازی Hamster Combat از الگوریتم ماینینگ (Proof of Stake) استفاده می کند که به کاربرانی که سهام بیشتری در شبکه دارند پاداش بیشتری می دهد، اما بازی Natcoin از الگوریتم ماینینگ (Proof of Work) استفاده می کند که به کاربرانی با قدرت پردازش بیشتر پاداش بیشتری می دهد.
مردم مراقب کلاهبرداری های همستر تلگرام باشند
پس از رشد عجیب و استقبال کاربران از Hamster Combat، اخیراً برخی از افراد به دنبال فروش پروفایل همستر خود در برخی از پلتفرم هایی هستند که می توانید در آن تبلیغ کنید.
به عنوان مثال، در تصاویر زیر می توانید دو اکانت همستر را برای فروش مشاهده کنید:
اگرچه به نظر می رسد شبکه تن به عنوان رقیبی جدید در برابر شبکه های بلاک چین قدیمی و قابل اعتمادتر به دنبال استفاده از ظرفیت کاربران شبکه اجتماعی خود است. تلگرام تا جایی که امکان دارد رشد و گسترش یابد، اما هنوز مشخص نیست که آیا پایان همستر کامبت برای کسب درآمد برای کاربرانش است آیا فرا می رسد یا نه؟
با توجه به اینکه تاکنون 116 میلیون عضو این ربات تلگرامی عضو شده اند، لازم است کاربران این ربات تلگرامی مراقب باشند که درگیر کلاهبرداری هایی که در رابطه با این ربات در حال وقوع است، نشوند زیرا مشخص نیست که پس از ایردراپ از این ربات درآمد ایجاد می کند و اگر حتی درآمد داشته باشد احتمالاً بسیار کم است.