سبک زندگی

مصرف بادمجان برای این افراد ضرر دارد

خرید فالوور از سایت اینبو

بادمجان گونه ای از خانواده بادمجان ها است. اگرچه این غذا به عنوان سبزی شناخته می شود; اما از نظر گیاه شناسی یک میوه است.

به گفته بارنا، منشأ بادمجان هندوستان است. اگرچه اکنون در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود و منبع خوبی از تعدادی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، فیبر غذایی و سایر ترکیبات است. اما برای ما بسیار مفید است و فواید زیادی برای سلامت و زیبایی بدن به همراه دارد.

البته باید دانست که خوردن زیاد بادمجان عوارضی دارد. در این گزارش قصد داریم شما را با برخی از این عوارض آشنا کنیم:

1- سلامت زنان باردار

بادمجان یک ادرارآور طبیعی است و به همین دلیل به زنان باردار توصیه می شود از مصرف منظم آن خودداری کنند. زیرا می تواند قاعدگی را در آنها تحریک کند. علاوه بر این، بادمجان منبع خوبی از هورمون های گیاهی است. اگرچه این موضوع برای بادمجان مزیت محسوب می شود. اما همین مزیت می تواند به عنوان یک عامل مضر برای زنان باردار عمل کند.

2- امکان سقط جنین

همانطور که گفته شد بادمجان منبع خوبی از تعدادی ویتامین، مواد معدنی، فیبر و سایر مواد است که وجود چنین ترکیباتی باعث می شود این ماده غذایی برای سلامتی ما مفید باشد. این غذا برای زنان باردار توصیه نمی شود. زیرا مصرف آن باعث سقط جنین در زنان باردار می شود.

3- احتمال ایجاد مشکلات اسیدی

مصرف بادمجان می تواند باعث مشکلات اسیدی شود و به همین دلیل توصیه می شود از مصرف بادمجان در دوران بارداری خودداری شود.

4- احتمال واکنش های آلرژیک

بادمجان خواص زیادی دارد; اما ممکن است در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند. برخی از واکنش های رایج به بادمجان شامل تورم گلو، حالت تهوع، خارش و بثورات پوستی است.

واکنش آلرژیک به بادمجان به اندازه سایر اعضای خانواده بادمجان ها مانند گوجه فرنگی و فلفل شدید نیست. این واکنش های ناشی از بادمجان را می توان با “آنتی هیستامین های” معمول درمان کرد. اما اگر به بادمجان حساسیت دارید بهتر است از خوردن بادمجان به کلی خودداری کنید.

5- توانایی داشتن نیکوتین

بر اساس گزارشی که در سال 1993 در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، بادمجان دارای بالاترین میزان نیکوتین است. نیکوتین ماده اعتیادآوری است که در تنباکو یافت می شود و افراد را به سیگار و تنباکو معتاد می کند. با این حال، طبق تحقیقات منتشر شده در نیویورک تایمز، بادمجان حاوی نیکوتین نیست. اما “نیکوتینیک اسید” وجود دارد که ساختار مولکولی مشابه نیکوتین دارد. اما اعتیاد آور نیست و با نیکوتین متفاوت است.

اسید نیکوتینیک به بدن ما آسیب نمی رساند. همچنین منبع خوبی از «نیاسین» است که یک ویتامین ضروری برای عملکرد خون و مغز ما است. بادمجان و گیاه تنباکو از خانواده بادمجان هستند و بنابراین ممکن است بادمجان حاوی مقداری نیکوتین باشد. برای ایمنی بیشتر، بهتر است بادمجان را در حد اعتدال مصرف کنید.

6- وجود پتاسیم و فیبر زیاد که مضر است

بادمجان منبع خوبی از تعدادی از ترکیبات مانند اسید فولیک، پتاسیم، فیبر و غیره است. وجود این ترکیبات در بادمجان باعث می شود این ماده غذایی برای سلامتی ما مفید باشد. اگرچه مصرف زیاد این ترکیبات بد است. چون عوارض داره.

بادمجان یکی از صیفی جات محبوب است که خواص زیادی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماری های مختلف دارد و می توانید در طول هفته به مقدار کافی از آن استفاده کنید.

مقدار زیادی پتاسیم می تواند باعث ناراحتی معده و استفراغ شود و منجر به افزایش پتاسیم در خون شود (هیپرکالمی). به طور مشابه، مصرف بیش از حد فیبر می تواند باعث مشکلاتی مانند اسهال، یبوست و مشکل در جذب مواد مغذی شود. بنابراین مصرف بادمجان به مقدار معمولی توصیه می شود.

7- احتمال مسمومیت با اسفناج

بادمجان منبع خوبی از نیترات است که به طور طبیعی در معده ما به نیتریت تبدیل می شود. بعداً این نیتریت ها با آمینو اسیدهای پروتئین ها واکنش داده و نیتروزامین ایجاد می کنند. این نیتروزامین های طبیعی می توانند برای سلامت انسان خطرناک باشند.

8- تداخل با داروهای ضد افسردگی

اگر از داروهای ضد افسردگی و فشار خون استفاده می کنید، بهتر است مصرف بادمجان را قطع کنید. این به این دلیل است که بادمجان حاوی مقدار کمی تیرامین است که رگ های خونی را منقبض می کند و فشار خون را افزایش می دهد.

9- ایجاد مثبت کاذب در آزمایش تومورهای کارسینوئید

بادمجان ممکن است بر نتایج آزمایش تومور کارسینوئید تأثیر بگذارد. بنابراین توصیه می شود 72 ساعت قبل از معاینه غذا را قطع کنید. این به این دلیل است که بادمجان حاوی سروتونین است. نگه داشتن بادمجان قبل از آزمایش تضمین می کند که سطح فعلی سروتونین (که توسط تومورهای کارسینوئید ترشح می شود) با سروتونین آزاد شده توسط بادمجان تداخلی ندارد.

10. احتمال سنگ کلیه

بادمجان حاوی اگزالات است که ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را در برخی افراد افزایش دهد. البته نتایج به دست آمده هنوز کافی نیست اما در صورت وجود خطر سنگ کلیه در مصرف بادمجان احتیاط کنید.

11. احتمال مسمومیت با سولانین

سولانین یک سم طبیعی است که در بادمجان یافت می شود و خوردن بیش از حد بادمجان و ورود آن به بدن باعث استفراغ، تهوع و خواب آلودگی می شود. مصرف بادمجان در مقادیر کم تا متوسط ​​ممکن است ضرری نداشته باشد، اما مصرف زیاد بادمجان عوارضی را به همراه خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا