نگهداری اب نارنج بدون جوشاندن
نگهداری اب نارنج بدون جوشاندن
نگهداری اب نارنج بدون جوشاندن ؛ روش نگهداری اب نارنج بدون پخت ان همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
نگهداری اب نارنج بدون جوشاندن
اگر قصد نگهداری آب نارنج بدون جوشاندن را دارید توجه داشته باشید که نگهداری آب نارنج بدون تلخی اهمیت بسیاری دارد،
در این روش نگهداری آب نارنج بدون جوشاندن طبق مراحل زیر اقدام کنید؛
نارنجها را بشویید و خشک کنید.
سپس آنها را برش داده و آبگیری کنید.
آب نارنج را در یک شیشه تمیز بریزید.
درب شیشه را کاملا محکم ببندید و اطمینان حاصل کنید که هوا به آب نارنج نفوذ نکند.
شیشه را در یخچال قرار دهید.
با این روش نگهداری اب نارنج بدون جوشاندن، بین ۵-۷ روز کاملا تازه در یخچال باقی میماند.
نگهداری آب نارنج در فریزر روش دیگری است که شما میتوانید برای مدت طولانیتری از آن استفاده کنید. با این نحوه نگهداری آب نارنج میتوانید آن را بدون نیاز به جوشاندن نگه دارید و از طعم تازگی آن لذت ببرید.
نارنجها را بشویید و خشک کنید.
پوست نارنجها را با دقت تمیز کنید.
نارنجها را برش داده و آبگیری کنید.
آب نارنج را در قالبهای یخ یا کیسههای مناسب بریزید.
قالبها را در فریزر قرار دهید.
آب نارنج در فریزر میتواند تا ۶ ماه تازه بماند.
آشنایی با دیگر خواص آب نارنج
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آب نارنج آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با آب نارنج
نارنج یکی از مرکباتی است که ارزش غذایی و خواص بسیاری دارد.
ترشی طبیعی باعث هضم سریع تر غذاها می شود ، به همین دلیل از آب نارنج به عنوان چاشنی سالاد و چاشنی روی غذاهایی مانند ماهی استفاده می شود.
عطر و مزه ی فوق العاده نارنج باعث خوشمزه تر شدن بیشتر غذا می شود.
نارنج به هر صورتی که مصرف شود دارای خاصیت است مثلا میوه، عرق بهارنارنج، چای بهارنارنج، رب نارنج و آب نارنج فواید بی شماری دارد.
نارنج دارای طبع سرد و خشکی است و از همه قسمت های این گیاه (میوه، برگ، پوست و شکوفه) در طب سنتی برای درمان بیماری ها استفاده می شود.
برای تهیه آب نارنج ، می توان هم از میوه های نارس و هم از میوه های رسیده استفاده نمود.
البته در برخی خواص درمانی آب نارنج نارس قویتر و موثر است.
آب نارنج دارای طبع سرد و خشک است و سرشار از انواع ویتامینها به ویژه ویتامین ث است.
خاصیت ضدعفونی کنندگی، کنترل فشار خون بالا ، کاهش ترشح صفرا، درمان ترش کردن معده
و معالجه تورم حلق و گلو از مهمترین خواص آب نارنج در طب سنتی است.
آب نارنج عصاره میوه نارنج است که برای از یبن بردن تلخی آن،
بعد از آب گرفتن نارنج، ۲ بار آنرا جوشانده و بعد از خنک شدن آب نارنج را مصرف می کنند.
نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین C است.
به این دلیل مصرف آب نارنج همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد.
این مایع ترش به دلیل طعم ویژه ای که دارد در صورتی که به غذا یا سالاد اضافه شود،
نیاز به مصرف نمک را کاهش می دهد و به تحریک اشتها کمک می کند.
خواص آب نارنج برای کبد
آبنارنج باعث دفع صفرا و فعالیت بهتر کبد میشود.
همچنین از خواص آبنارنج میتوان کمک به تصفیه خون، درمان اختلالات کبدی، کاهش ترشح صفرا
و تسکین سردردهایی که حاصل از مشکلات صفراوی است، اشاره کرد.
همچنین نوشیدنی مفید برای کسانی که کبد آنها مشکل دارد،
ترکیبی از آبلیمو شیرین، آبلیمو ترش، آبنارنج، آبپرتقال و آب سیب است.
آب نارنج به تصفیه خون کمک میکند و از بروز اختلالات کبدی پیشگیری میکند.
نوشیدن آب نارنج باعث دفع صفرا میشود و سردردهای ناشی از مشکلات صفراوی را کاهش میدهد.
شما میتوانید آب نارنج، آب پرتقال و آبلیمو را برای بهبود عارضه کبد چرب بنوشید.
آنتیاکسیدانهای موجود در آب نارنج، از تجمع چربی در کبد جلوگیری میکنند.
همانطور که در بالا اشاره کردیم، آب نارنج باعث کاهش کلسترول بد خون میشود و برای مقابله با کبد چرب بسیار مفید است.
مطالعات کافی بر روی خواص آب نارنج در بارداری انجام نشده و ایمن بودن مصرف آن در دوران بارداری تایید نشده است.
به خانمها توصیه میشود در دوران بارداری و شیردهی، آب نارنج مصرف نکنند.
خواص آب نارنج برای چربی خون و فشار خون
در طب سنتی آمده است که مصرف آب نارنج باعث کاهش چربی خون می شود.
آب نارنج ترکیباتی دارد که موجب کاهش فشار خون و چربی خون می شود.
پس بهتر است آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
برای کاهش فشار خون باید نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل کنید.
در منابع داخلی و ایرانی گفته شده است که مصرف آب نارنج باعث کنترل فشار خون بالا می شود.
اما در برخی از منابع انگلیسی زبان نیز نوشته شده است که نارنج فقط برای افراد مبتلا به فشار خون پایین مفید است
و بهتر است کسانی که فشار خون بالا دارند نارنج مصرف نکنند، چون که باعث افزایش فشار خون آنها می شود.
در هر صورت بهتر است افراد مبتلا به فشار خون بالا از مصرف نارنج خودداری کنند یا این مورد را با پزشک خود در میان بگذارند.
خواص آب نارنج برای موی سر
آب نارنج برای درمان ریزش مو مفید می باشد و به تقویت و افزایش رشد مو کمک می کند.
همچنین نارنج پخته شده را بر روی موها بمالید تا موها را نرم و درخشان کند.
مخلوطی از پوست نارنج و پوست سبز گردو را با آب جوشانده سپس بعد از شستشوی سر موها را ماساژ دهید.
این محلول تقویت کننده مو می باشد. مقدار ۲ قاشق پوست گردو + ۴ قاشق پوست خرد شده نارنج.
اگر نارنج بهصورت کامل همراه با پوست و دانه با حرارت کم همراه با کمی آب پخته شود
تا اجزایش از هم جدا شوند و روی پوست و مو مالیده شود،
یک نرمکننده بسیار مفید برای پوست و مو و از بین برنده خارش است.
خواص آب نارنج برای سرماخوردگی
آب نارنج مانند خانواده ی مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است.
تمام میوه های ترش و به ویژه مرکبات، حاوی ویتامین C هستند.
آب نارنج نیز مانند دیگر مرکبات سرشار از ویتامین ث است که با مصرف آن سیستم ایمنی بدن تقویت می شود.
در صورت ابتلا به سرماخوردگی ، مصرف آب نارنج ، روند درمان را سریعتر می کند.
آب نارنج یک ضدعفونی کننده است که مصرف آن در زمان گلو درد تاثیر بسیاری دارد.
برای رفع تورم گلو و حلق ، می توان آب نارنج را غرغره کرد.
همچنین می توان نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل ترکیب کرده و بعد از غذا میل کرد.
خواص آب نارنج و عسل
آب نارنج یک ضدعفونی کننده است که مصرف آن در زمان گلو درد تاثیر بسیاری دارد.
برای رفع تورم گلو و حلق ، می توان آب نارنج را غرغره کرد.
همچنین می توان نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل ترکیب کرده و بعد از غذا میل کرد.
برای کاهش فشار خون باید نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل کنید.
جهت درمان دردهای میگرنی و بی خوابی، کمی برگ تازه نارنج را خوب بشویید.
سپس دم کرده و آن را نوش جان کنید.
درطب سنتی معتقدند نوشیدن یک فنجان کوچک از این دم کرده می تواند در درمان دردهای میگرنی و بی خوابی موثر باشد.
البته بهتر است همراه کمی عسل آن را نوش جان کنید که طعم تلخ آن آزار دهنده نباشد.
خواص آب نارنج و گلاب برای پوست
اگر به دنبال یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست خود هستید ، آب نارنج انتخاب مناسبی است زیرا دارای خواص ضدالتهابی و ضد باکتریایی است.
برای مرطوب کردن پوست خود می توانید آب نارنج را با معادل یک سوم آن ، گلاب ترکیب کرده
و مانند ماسک به صورت خود بمالید. مصرف مداوم این ترکیب باعث تقویت پوست می شود.
نگهداری آب نارنج
اگر میخواهید آب نارنج تان سالم بماند و برای مدت طولانی آن را نگهداری کنید باید آن را بجوشانید.
آب نارنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
در حین جوشیدن، کف تشکیل شده روی آن را بگیرید تا تلخی نارنج گرفته شود.
حداقل مدت جوشانیدن آن ۱۵ دقیقه باید باشد.
بعد بگذارید کاملاً سرد شود و بعد آن را در شیشهها یا دبههای مخصوص نگهداری کنید.
برای روش نگهداری آب نارنج به طرز صحیح، رعایت این نکات لازم است:
اسیدی بودن پوست نارنج
در صورتی که نارنجهای شما تازه و پر حجم است،
بهتر است آبگیری را با توجه به اسیدی بودن پوست نارنج، چند روز پس از چیدن انجام دهید.
پوستگیری صحیح نارنج، اولین اقدام مهم برای آبگیری آن است.
انتخاب ظرف مناسب
ظرفی که برای جوشاندن آب نارنج انتخاب میکنید باید تمیز باشد.
آب نارنج را در شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگه داری کنید و یک شب تا صبح درب آن را باز بگذارید.
از ریختن آب نارنج در بطری پلاستیکی(plastic) خودداری کنید.
چون اسید موجود در آب آن، دیواره پلاستیکی ظرف را تجزیه کرده و مواد خطرناک و بیماری زا وارد آن خواهد شد.
آب نارنج کپک زده
اگر می خواهید آب نارنج تان سالم بماند و برای مدت طولانی آن را نگهداری کنید باید آن را بجوشانید.
حداقل مدت ۱۵ دقیقه باید بجوشد و کف روی آن را جمع کنید.
بعد بگذارید کاملاً سرد شود و بعد آن را در شیشه ها یا دبه های مخصوص نگهداری کنید.
اگر آب نارنج کپک زد بهترین کار این است که دیگر ان را مصرف نکنید.
آب نارنج برای کرونا
آب نارنج سرشار از ویتامین ث است و برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
با توجه به اینکه کرونا بیماری ضعیف کش است مصرف آب نارنج برای شما مفید است و می تواند در پیشگیری و مبارزه با این بیماری به شما کمک کند.