چرا در آجیلِ تازه کرم و حشره میافتد؟/ ترفندهای نگهداری آجیل در خانه
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که پس از خرید آجیل، آن ها را در کمد یا انباری می گذارید و پس از مدتی شکایت می کنید که کرم و حشره در آجیل شما افتاده است، این گزارش را تا انتها بخوانید.
به گزارش سرگرمی روز، باید بدانید که آجیل مانند هر ماده غذایی دیگری نیاز به نگهداری مناسب دارد و اگر به نکات لازم برای نگهداری آن توجه نکنید، آجیل شما طعم و تازگی خود را از دست می دهد و ارزش غذایی آن کاهش می یابد. همچنین از آفاتی مانند کرم ها و پروانه های کوچک قهوه ای رنج می برد که نه تنها در داخل لفاف گردو تغذیه می کنند، بلکه می توانند از پلاستیک خارج شده و در اطراف خانه پرواز کنند و زیبایی بصری خانه را تحت تأثیر قرار دهند.
برای اینکه آجیل ها از هر آفتی دور بمانند و تازگی خود را حفظ کنند و هزینه زیادی را که برای خرید آن پرداخت کرده اید هدر ندهند، حتما به 6 توصیه زیر عمل کنید.
1. آجیل را بلافاصله پس از خرید فریز کنید
پس از خرید آجیل، آنها را به مدت 2 روز در فریزر قرار دهید و سپس خارج کنید تا بخورند. این امر باعث می شود که اگر آجیل تحت تأثیر آفات باشد یا اگر حاوی تخم حشرات باشد، از بین برود. زیرا تخم حشرات در دمای اتاق رشد می کنند. البته ممکن است در آجیل های خریداری شده اثری از حشرات مشاهده نشود، اما این بدان معنا نیست که هیچ تخم یا لارو حشرات در ته آجیل وجود ندارد. بنابراین، هر زمان که از هر فروشگاهی آجیل خریدید، باید آنها را یکی دو روز در فریزر بگذارید تا نگران حشرات نباشید.
2. انتخاب ظرف مناسب برای نگهداری آجیل
بسیاری از مردم آجیل را در همان کیسه های پلاستیکی که از آجیل فروشی تهیه کرده اند نگهداری می کنند و نمی دانند که آجیل باید در یک ظرف در بسته نگهداری شود. هنگامی که آجیل ها را در کیسه نگه می دارید، هوا می تواند به داخل آن نفوذ کند و طعم آجیل را تغییر دهد. برای طعم کهنه و کهنه. بنابراین، برای نگهداری میوههای خشک و آجیل در دمای اتاق، آنها را در ظروف چوبی، شیشهای یا پلاستیکی در بسته نگهداری کنید که هوا وارد آنها نشود.
توجه داشته باشید که ظروف شیشه ای و پلاستیکی مهر و موم شده بهتر از کیسه های فریزر یا کیسه های زیپلاک هستند.
3. آجیل ها را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید
راز نگهداری میوه های خشک و آجیل به مدت 2 تا 4 ماه در دمای اتاق این است که آنها را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. زیرا نور باعث می شود آجیل و خشکبار شما سریعتر رطوبت خود را از دست داده و فاسد شوند. با در نظر گرفتن این موضوع، هرگز آجیل را روی کمد، بالای یخچال، پشت پنجره و مکان های روشن قرار ندهید.
4. در یخچال نگهداری شود
با توجه به اینکه یخچال مواد غذایی مختلف را برای مدت طولانی تری سالم نگه می دارد، توصیه می شود آجیل و میوه های خشک را در یخچال قرار دهید. البته اگر آن را در یخچال قرار دادید، آن را از کیسه خارج کنید و در ظروف شیشه ای یا پلاستیکی تمیز، خشک و دربسته بریزید. توجه داشته باشید که درب ظرف باید کاملا بسته باشد تا هوای یخچال به داخل مهره ها نفوذ نکند.
5. در فریزر نگهداری شود
منجمد کردن بسیاری از غذاها، از جمله آجیل، معقول ترین روش برای نگهداری طولانی مدت است. اما برای نگهداری میوه های خشک و آجیل در فریزر باید آنها را در ظرف خشک، تمیز و در بسته قرار دهید. یک ظرف بدون هوا. برای نگهداری آجیل در فریزر، آنها را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید. زیرا هوای فریزر می تواند وارد کیسه شود و طراوت آجیل را از بین ببرد.
فقط به خاطر داشته باشید که آجیل را نمی توان برای همیشه در فریزر نگه داشت. چون فضای فریزر هم تاریخ انقضا داره. مثلا پسته را تا 3 سال در فریزر می توان نگهداری کرد اما فوندوق را تا یک سال در فریزر می توان نگهداری کرد. یا مثلا بادام زمینی تا 2 سال. مدت زمان نگهداری آجیل در یخچال بسته به نوع آجیل متفاوت است. بادام، بادام هندی، فندق، بادام زمینی و بادام زمینی را می توان تا یک سال در دمای یخچال و در بسته بندی مناسب نگهداری کرد.
آجیل خام ماندگاری بیشتری نسبت به آجیل بوداده و شور دارند. اگر کنجکاو هستید که آجیل چقدر در دمای اتاق تازه می ماند، باید گفت که بادام 9 تا 12 ماه، بادام هندی 6 تا 9 ماه، فندق 4 تا 6 ماه، بادام زمینی 6 تا 9 ماه، پسته 3 ماهه است. و گردو 6 ماهه است در دمای اتاق تازه می ماند.
6. تاریخ را روی ظرف آجیل بنویسید
ظروف آجیل را حتما برچسب بزنید تا تاریخ مصرف آنها مشخص شود. به این ترتیب به یاد می آورید که چه زمانی آن را خریدید و چقدر زمان دارید که آن را بخورید و آن را تمام کنید.