چگونه پوست هندوانه را بجوشانیم
چگونه پوست هندوانه را بجوشانیم
چگونه پوست هندوانه را بجوشانیم ؛ جوشاندن پوست هندوانه چگونه است همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
چگونه پوست هندوانه را بجوشانیم
پوست هندوانه فواید زیادی برای سلامتی دارد و می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد. یکی از راه های استفاده از آن، جوشاندن آن برای تهیه چای یا دم نوش است.
در اینجا دو روش برای جوشاندن پوست هندوانه آورده شده است:
روش اول:
پوست هندوانه را به خوبی بشویید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
پوست هندوانه را در قابلمه ای بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و بجوشانید.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید.
از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
می توانید چای را گرم یا سرد بنوشید.
روش دوم:
پوست هندوانه را به همراه سایر میوه ها و سبزیجات مانند خیار، نعناع و لیمو به آبمیوه گیری بریزید.
مواد را تا زمانی که صاف و یکدست شود مخلوط کنید.
می توانید این نوشیدنی را به دلخواه رقیق یا غلیظ کنید.
از آن لذت ببرید!
نکات:
می توانید از پوست هندوانه ارگانیک برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض سموم دفع آفات استفاده کنید.
اگر طعم تلخی پوست هندوانه را دوست ندارید، می توانید قبل از جوشاندن، قسمت سفید پوست را جدا کنید.
می توانید به چای یا دم نوش پوست هندوانه عسل یا شیرین کننده دیگری اضافه کنید.
پوست هندوانه آب پز را می توانید برای تهیه اسموتی، سس یا سوپ نیز استفاده کنید.
خواص سلامتی پوست هندوانه:
پوست هندوانه منبع خوبی از سیترولین، اسید آمینه ای است که به بهبود گردش خون و سلامت قلب کمک می کند.
همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی کمک کند.
پوست هندوانه ممکن است به کاهش فشار خون، افزایش سطح انرژی و بهبود عملکرد ورزشی کمک کند.
برخی از افراد از پوست هندوانه برای درمان مشکلات پوستی مانند اگزما و پسوریازیس استفاده می کنند.
آشنایی با دیگر خواص پوست هندوانه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پوست هندوانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با پوست هندوانه
میزان زیادی از مواد مغذی هندوانه در پوست هندوانه قرار دارد
و پوست سفید این میوه منبع عالی از ترکیباتی نظیر بتا کاروتن، تیامین، کلسیم، آهن، لیکوپن، ویتامین A, C است.
پوست هندوانه به میزان زیادی پتاسیم در خود دارد می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و تصلب شرایین را کاهش دهد
و مصرف پوست هندوانه به همراه شکر، مربا و عسل برای تقویت و درمان ضعف معده بسیار توصیه می شود.
پوست هندوانه، نه تنها خوراکی است بل از مواد مغذی بسیاری نیز برخوردار میباشد.
در واقع این قسمت از هندوانه نه تنها همان مواد مغذیِ خودِ هندوانه را دارست
بلکه مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها، مواد معدنی، ویتامینها و ترکیبات فعال در آن وجود دارند.
پوست هندوانه در عین آن که از کالری اندکی برخوردار است، اما سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، پتاسیم و روی است.
افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند.
خواص پوست هندوانه برای سنگ کلیه
یکی از شناخته شدهترین خواص پوست هندوانه در طب سنتی کمک به درمان و دفع سنگ کلیه است.
به این منظور بایستی یک هندوانه کامل را با پوست خرد کرده و آن را بدون اضافه کردن آب بپزید و زمانی که کاملا له شد مصرف کنید.
در برخی مصارف درمانی و استفاده از خواص پوست هندوانه برای درمان یک بیماری خاص
مانند سنگ کلیه نیز باید هندوانه را با پوست و در قابلمهای بدون آب کاملا بپزید.
پس از اینکه به طور کامل له شد به آن یک تکه چوب دارچین اضافه کرده و میل کنید.
نوشیدن این معجون به دفع سنگهای ریز کلیه کمک شایانی خواهد کرد.
خواص پوست هندوانه برای پروستات
هندوانه منبع غنی از لیکوپن است که در برابر سرطان پروستات همچون سدی از بدن محافظت می کند.
تحقیقات نشان داده است که لیکوپن موجود در پوست هندوانه را نمی توان نادیده گرفت.
خواص پوست هندوانه برای دام
پوست هندوانه سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، پتاسیم و روی است.
افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند.
به همنی دلیل برای دام مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص پوست هندوانه برای پرندگان زینتی
این میوه دارای منابعی زیادی از ویتامینها و املاحات معدنی است که در فصل تابستان برای قناری بسیار مفید است.
با توجه به طبع سردی که این میوه دارد بهتر است در استفاده از آن زیاده روی نشود.
پوست این میوه را میتوان به صورت برش داده در اختیار قناری قرار داد.
بهتراست پس از خوردن هندوانه به قناری و مرغ عشق خود ابتنی دهید
تا پرهای ان ازحالت چسبناک بودن که براثر مالیدن به هندوانه بوجود امده است از بین برود.
دمنوش پوست هندوانه
برای تهیه دمنوش هندوانه کافی است که پوست هندوانه را شسته در آب بریزید تا به جوش بیاید و در آخر کمی عسل به ان اضافه کنید.
پوست هندوانه را چگونه بخوریم
پوست سفید هندوانه، مورد دیگری است که حاوی ویتامین C، ویتامین B6و سیترولین است.
سیترولین آمینو اسیدی است که به رقیق شدن خون و بهبود گردش خون کمک میکند.
پوست سبز هندوانه را جدا کنید و مغز سفیدش را بهمراه قسمتهای صورتی رنگ آبدارش، درون نوشیدنی خود بریزید.
پوست هندوانه برای خرگوش
پوست هندوانه خواص زیادی دارد و برای خرگوش مفید است.
توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف پوست هندوانه برای خرگوشتان مضر است.
پوست هندوانه برای آفت دهان
مصرف پوست هندوانه از عفونت لثه جلوگیری می کند و درمان آفت دهان است.
پوست هندوانه برای سگ
خوردن پوست هندوانه برای سگ توصیه نمی شود.
چرذا که باعث دل درد حیوان می شود و رودل می کند.