سبک زندگی

کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟

خرید فالوور از سایت اینبو

وقتی فلفل می‌خورید، لب‌هایتان می‌سوزند، زبانتان آتش می‌گیرد و غشاهای مخاطی که از ریه‌های شما در برابر تهدید محافظت می‌کنند، باعث آبریزش بینی می‌شوند. وقتی فلفل می‌خورید، رگ‌های خونی‌تان گشاد می‌شود و بدنتان احساس می‌کند که در حال آتش‌سوزی است، بنابراین برای خنک کردن آن شروع به عرق کردن می‌کنید.

به گزارش سرگرمی روز، دمای غذای شما مهم نیست زیرا این ادویه بدون توجه به دمای غذا همچنان می تواند شما را عرق کند. به گفته آموزش علوم فیشر آمریکا، دلیل تند بودن غذا، دمای گرمای آن نیست. تند بودن غذای ما به دلیل کپسایسین است، ماده ای که به فلفل ها تندی می دهد.

میزان تندی یک غذا با میزان تحریک واکنش ما به کپسایسین اندازه گیری می شود، اندازه گیری به نام واحد حرارت اسکویل (SHU). بر اساس این واحد اندازه گیری، فلفل ها نمره صفر، فلفل های موزی می توانند نمره 900 و jalapeños (jalapeños یا jalapeños نوعی فلفل تند بومی مکزیک هستند که کوچک هستند و به رنگ سبز یا قرمز دیده می شوند) می توانند تا 10000 امتیاز بگیرند. فلفل هابانرو یا فلفل هندی 350000 و فلفل عقرب ترینیداد و همچنین اسپری داغ می تواند به محدوده دو میلیون برسد و کپسایسین خالص (طبق آمار منتشر شده توسط انجمن شیمی آمریکا) 16 میلیون است. بنابراین اگر این دما نیست که ما را عرق می کند، چه چیزی در مورد غذاهای تند باعث تعریق ما می شود؟

دهان ما گیرنده های TRPV 1 دارد که گرما را تشخیص می دهد و ما را از خوردن غذاهای بسیار گرم باز می دارد. کپسایسین این گیرنده‌های TRPV 1 را تحریک می‌کند و سیگنالی به مغز می‌فرستد که ما در شرف خوردن چیزی داغ و خطرناک هستیم. مغز با ارسال یک احساس سوزش به آن قسمت از دهان ما واکنش نشان می دهد و پس از آن بدن در پاسخ به دمای بالا شروع به عرق کردن می کند. همچنین ممکن است متوجه شوید که هنگام خوردن غذاهای تند احساس عجله می کنید زیرا بدن شما آنها را به اشتباه به عنوان یک تهدید تعبیر می کند، بنابراین در پاسخ به آن دوپامین و آدرنالین ترشح می کند.

کپسایسین به طور کامل در سیستم گوارشی ما تجزیه نمی شود، بنابراین هنگامی که در حال خروج از سیستم خود هستید، همان احساس سوزش را خواهید داشت. به گفته انجمن شیمی آمریکا، اگر تندی غذا شما را آزار می دهد، از آب اجتناب کنید که شعله بیشتری به آتش می افزاید. به جای آن شیر بنوشید یا بستنی یا پنیر بخورید. کازئین موجود در این محصولات لبنی به دور کپسایسین می‌پیچد و به حذف آن از زبان شما کمک می‌کند.

اگر بتوانید گرما و عرق را تحمل کنید، غذاهای تند فواید زیادی برای سلامتی دارند. طبق نتایج یک مطالعه در سال 2011 که در مجله Physiology & Behavior منتشر شد، افزودن فلفل قرمز به غذا می تواند میزان کالری سوزانده شده در روز را افزایش دهد. اگر معمولاً غذاهای ناسالم می خورید، فلفل قرمز می تواند هوس شما را برای غذاهای چرب، شور و شیرین کاهش دهد. با این حال، جوانه‌های چشایی شما (یا پرزهای چشایی حاوی سلول‌های گیرنده چشایی هستند که به عنوان سلول‌های چشایی نیز شناخته می‌شوند) می‌توانند نسبت به غذاهای تند تحمل کنند، بنابراین این ولع قاتل فقط برای مدت کوتاهی دوام می‌آورد.

نتایج یک بررسی سیستماتیک در سال 2012 که در مجله Appetite منتشر شد نشان داد که افزودن تندی قابل توجه به وعده های غذایی می تواند به شما کمک کند 50 کالری اضافی در روز بسوزانید. این می تواند منجر به کاهش وزن پنج کیلوگرمی در تنها یک سال شود. خوردن غذاهای تند همچنین می تواند چربی شکم را کاهش دهد و به کاهش اشتها کمک کند. این مطالعه بیان می کند که این اثرات تا حدی به دلیل روشی است که کپسایسین گیرنده TRPV-1 را تحریک می کند.

مطالعه دیگری در سال 2017 که نتایج آن در PLOS One منتشر شد، مصرف فلفل چیلی و مرگ و میر را در بین بیش از 16000 نفر در ایالات متحده بررسی کرد. افرادی که به طور منظم غذاهای تند می خورند، 13 درصد کاهش در مرگ و میر ناشی از همه علل دارند.

محققان همچنین خاطرنشان کردند که فعال شدن گیرنده‌های TRPV-1 توسط کپسایسین با افزایش مصرف انرژی و تأثیر بر چربی‌های خون، بر چاقی تأثیر می‌گذارد. بر اساس یک بررسی در سال 2016 در تحقیقات ضد سرطان، کپسایسین موجود در غذاهای تند می تواند از سلول های ما در برابر سرطان محافظت کند، رشد سرطان را متوقف کند و از بدخیمی ها و متاستازهای سرطانی جلوگیری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا