سبک زندگی

۴۰ درصد سرطان‌ها ناشی از مصرف این غذا‌ها است

خرید فالوور از سایت اینبو

رئیس اداره مکمل های غذایی، ورزشی و انرژی اداره کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف مکمل های غذایی در بین مردم خبر داد. همانطور که ریحانه اکبریان گفت: افزایش مصرف مکمل ها در چند سال اخیر در کشور برای پر کردن خلاء تغذیه ای ناشی از کاهش مواد مغذی در منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از مکمل های آماده و فرآوری شده است. محصولات

به گزارش سرگرمی روز، این در حالی است که یک رژیم غذایی سالم و متعادل می تواند تمام ریزمغذی های مورد نیاز بدن از جمله پروتئین و ویتامین ها را تامین کند و معمولاً نیازی به دریافت ویتامین ها یا مواد معدنی در یک رژیم غذایی متعادل ندارید. از سوی دیگر، اگر به درستی غذا نخوریم و از گروه های غذایی مختلف و متناسب مصرف کنیم، با کمبود ریزمغذی ها مواجه خواهیم شد و نیاز به مصرف مکمل های مختلف خواهیم داشت.

از سوی دیگر مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از رونمایی از سبد غذایی مورد نظر ایرانیان خبر داد. این سبد حاوی مقادیری از مواد غذایی است که می تواند نیازهای کالری و مواد مغذی عموم مردم را برآورده کند، اما آیا استفاده از مکمل ها می تواند جایگزین یک رژیم غذایی متعادل شود؟ با توجه به شرایط اقتصادی و قیمت مواد غذایی، آیا سبد غذایی خوب هزینه زیادی دارد؟ اینها سوالاتی است که به سراغ دکتر سیدضیاءالدین مزاری رفتیم و با او به گفت وگو نشستیم.

دکتر آیا مصرف مکمل ها می تواند جایگزین دریافت ریزمغذی ها از تغذیه مناسب شود؟

تا زمانی که بتوانید نیازهای بدن را از منابع طبیعی تامین کنید، بر اساس این هماهنگی های بدنی فوق العاده، طبیعتا بسیار موثر خواهد بود. اگر به جای مکمل ها از منابع طبیعی استفاده کنیم و اصل تنوع غذایی را رعایت کنیم، به ندرت دچار کمبود ریز مغذی ها می شویم. در نتیجه محصولاتی که در این اقلیم رشد می کنند فاقد عنصر هستند. در چنین شرایطی، با توجه به داده های آزمایشگاهی، استفاده از مکمل ها برای مدت کوتاهی توصیه و اجباری است. در واقع، گاهی اوقات مصرف مکمل ها نه تنها باعث هدر رفتن هزاران پول می شود، بلکه باعث بیماری های خطرناک می شود.

به عنوان مثال، بتاکاروتن موجود در هویج، سرشار از آنتی اکسیدان برای بینایی است، اما زمانی که آن را نادرست مصرف کنیم، می تواند منجر به ایجاد تومورهای ریه شود. ما صدها بار در رادیو، تلویزیون، رسانه ها و کلاس ها گفته ایم که برای مکمل ها اینقدر هزینه نکنید، یک دهم آن پول را برای بهبود تغذیه بپردازید و برای آن باید آگاهی کسب کنید.

به طور کلی از داروخانه طبیعت که علاوه بر ریزمغذی ها، مواد دیگری را نیز به بدن ما می رساند، می توانیم استفاده کنیم. میوه‌ها، دانه‌ها و آجیل‌های موجود در بدن ما مانند یک کشور صنعتی هستند که هزاران تعامل همزمان در آن انجام می‌شود، اما هیچ‌کدام با یکدیگر تداخل ندارند. هر چه بیشتر از دامان طبیعت دور شوید و وارد تولید صنایع غذایی و دارویی شوید، آب را به هاون می کوبید و این سرمایه را هدر می دهید.

چند روز پیش رئیس اداره مکمل های وزارت بهداشت از افزایش مصرف مکمل های غذایی در بین مردم خبر داد و دلیل این افزایش مصرف را پر کردن خلاء تغذیه ای ناشی از مصرف مواد مغذی دانست. از منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از فرآورده های آماده و فرآوری شده آیا می توان یکی از دلایل افزایش گرایش به مکمل ها را تغذیه نادرست افراد دانست که بخشی از آن به دلیل تقسیم طبقاتی است. و تا حدودی به دلیل فرهنگ نامناسب مصرف مواد غذایی است؟

مشکل اینجاست که ما افرادی هستیم که از یادگیری گریزانیم! خواندن آمار در ایران به طور متوسط ​​نمی تواند بیش از چند دقیقه طول بکشد. ما در واقع از افراد ناآگاه اطلاعات می گیریم! اگر دارویی با تجویز کادر پزشکی برای انسان حیات بخش باشد، ممکن است برای من نجات بخش باشد، اما با این تبلیغ مردم از جاهایی که 80 درصد اشتباه است و پشت این توصیه ها، یعنی . اهداف اقتصادی وجود دارد. من تحقیقاتی در مورد داروهای کاهش وزن و بدنسازی انجام دادم و متوجه شدم که داروهای چاقی و کاهش وزن به تنهایی 2 تریلیون دلار در سراسر جهان ارزش دارند! حساب کنید چه منافع عظیمی در پس این تبلیغات نهفته است و مردم را به سراب راهی که ما را به آب حیات می رساند هدایت کنید.

در اینجا من و شما و کسانی که در حوزه رسانه کار می کنند باید مطلع باشیم. در دانشگاه در حین کار و تحقیق دیدیم که با افزایش آگاهی عمومی 50 درصد سوءتغذیه کشورهای توسعه نیافته یا در حال توسعه برطرف می شود. بدون افزودن دیناری به بودجه خانواده یا هدر دادن هزینه های ریالی و ارزی برای کادر درمانی که ملزم به حفظ سلامت سرمایه های جامعه هستند. اینجاست که باید دست روی دست بگذاریم و عزم ملی داشته باشیم که جلوی این همه تبلیغات و این همه هجمه به فرهنگ را بگیریم.

در واقع، شما فکر می کنید که بحث در مورد هزینه ها نمی تواند در درست غذا خوردن خیلی موثر باشد. به عبارت دیگر آیا می توان با قیمت پایین و اصلاح فرهنگ مصرف، سبد غذایی متنوع و سالم داشت؟

به نکته جالبی اشاره کردی برای زندگی ما لازم است اقتصاد ما روان باشد یا منابع مالی داشته باشیم. در حالی که این لازم است، کافی نیست. اگر به آمار بیماری های صعب العلاج و صعب العلاج در اقشار ثروتمند جامعه دقت کنید، متوجه می شوید که از بالاترین امکانات اقتصادی برخوردارند اما به جای ارتقای کیفیت تغذیه، کمیت آنها افزایش یافته است. به همین دلیل، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، نقرس و مواردی از این دست نه تنها در ایران بلکه در سطح جهان در طبقه ثروتمند شایع‌تر است.

چرا؟

سیستم بدن آنقدر شگفت انگیز است که با امکانات سازگار می شود. اگر شرایط لازم را برای او فراهم کنیم و فرصت هایش را از او نگیریم، با کمترین داده بهترین مشاوره را به پیمانکار خواهد داد. به عنوان مثال، تخم مرغی را در نظر بگیرید که هفت گرم پروتئین دارد، تمام پروتئین در بدن ما مصرف می شود. اگر این تخم مرغ را با سیب زمینی مخلوط کرده و با روغن زیتون کاکائو درست کنیم چندین نقطه پیکان داریم. البته سیب زمینی به دست آمده در طبیعت، نه با کودهای شیمیایی و استفاده نادرست از سموم دفع آفات. این ماده غذایی می تواند 17 گرم پروتئین عالی برای بدن تامین کند که می تواند حداقل نیاز بدن به پروتئین را برطرف کند.

بدن ما می تواند برخی از مواد مغذی مورد نیاز خود را تولید کند. از 21 اسید آمینه مورد نیاز بدن، 12 آمینو اسید را می توان به تنهایی تولید کرد، اما 9 اسید آمینه را باید از طریق رژیم غذایی به دست آورد. اینجاست که اگر از اطلاعات خود استفاده کنیم و غلات را با حبوبات ترکیب کنیم، پروتئین های حیوانی و گیاهی را با هم به نسبت فیزیولوژیک استفاده کنیم، بهترین سلامتی با کمترین هزینه تامین می شود.

یعنی شما معتقدید که مثلاً اگر گوشت گران است و ما نمی توانیم آن را بخوریم، اما می توانیم با غذاهای دیگر مثل تخم مرغ و غلات و چیزهایی که شما گفتید درست بخوریم؟

همین که بدانید باید بگویم در دنیا تلاشی برای حذف گوشت قرمز وجود دارد. افزایش دی اکسید کربن ایجاد شده در جو به دلیل پرورش حیوانات و مصرف زیاد گوشت قرمز است. ما آبزیانی داریم که از دریاهای غنی از مواد مغذی تغذیه می کنند. ما می توانیم نیازهای خود را از این منابعی که در داروخانه طبیعت هستند تامین کنیم. به جای گوشت قرمز، می توانید از ساردین یا فلاندر استفاده کنید که نه تنها پروتئین بلکه کلسیم را نیز تامین می کند.

مشکل ما بی اطلاعی و بی اطلاعی است. در کنار تلاش افرادی که به عشق مردم اهمیت می دهند و به دنبال آگاهی و اطلاعات هستند، چراغ های شب سوسوزن ما را با نورافکن خاموش می کنند و افکار درست را جایگزین اطلاعات غلط می کنند. یا با اینکه می گوییم شیر بخورید، اما در دنیا می خواهند شیر را حذف کنند و می گویند از شیر گاو، شیر کینوا، شیر بادام، شیر برنج استفاده کنید و در واقع با فناوری نانو چیزهایی به ذهنشان خطور می کند که انسان را گسترش می دهد. عمر تا 500. افزایش سال بدون بیمار شدن.

از طرفی با رشد روزافزون فست فودها و غذاهای فرآوری شده مواجه هستیم، به گونه ای که به صورت قارچ گونه پله پله بر تعداد آنها افزوده می شود و فرهنگ غذایی مردم به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد. آیا آنها می توانند تأثیر منفی بر سلامتی داشته باشند؟

البته؛ آنها مانند یک مار صاف و توخالی هستند که زهر خود را در زمان مناسب به ما تزریق می کند. اگرچه این غذاها بسیار خوش طعم، معطر و معطر هستند و از طرفی با استفاده از تمام تکنیک های روانشناسی، آنها را با عطر و عکس اشتها آور درست می کنند که افراد بیشتری را به خود جذب می کند، اما در عمل مار را در آستین خود بزرگ کرده اید! از آنجایی که این غذاها سرشار از اسیدهای چرب ترانس هستند، اسیدهای چرب ترانس 3 درصد می توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 30 درصد افزایش دهند.

علاوه بر این، فست فودها پر از ترکیباتی هستند که برای رنگ آمیزی و نگهداری آنها استفاده می شود. همچنین فست فودهای تهیه شده از گوشت اغلب از ضایعات گوشی تهیه می شوند. بد نیست هر چند وقت یکبار از آنها استفاده کنید، اما استفاده طولانی مدت به شدت مضر است. نباید اجازه دهیم این همه فست فود در بهترین نقاط شهرها با نور و عطر مردم را به سمت مسمومیت تدریجی سوق دهد. باید بدانیم که 40 درصد سرطان ها ریشه در این فست فودها دارد.

آیا هضم این فست فودها می تواند مشکلاتی در هضم ریز مغذی ها ایجاد کند؟

نوعی بله؛ سیستم بدن ما واقعا شگفت انگیز است. بدن ما یک سیستم تولید انرژی و یک سیستم دفاعی دارد که خود را از ترکیبات خارجی و سمی می شناسد و خنثی می کند. وقتی سیستم ایمنی به خوبی کار نمی کند، به جای حمله به دشمن، به ما حمله می کند. همه این بیماری های جدید و بیماری های خودایمنی ناشی از عدم توجه به وضعیت سلامت غذایی است که می خوریم. ما بیشتر انرژی خود را صرف امنیت غذایی می کنیم تا مردم به غذا دسترسی داشته باشند، اما امنیت غذایی بدون ایمنی ارزشش را ندارد. اگر انواع پاتوژن ها و سموم همراه با غذا وارد بدن شوند، طبیعتاً دیگر حیات بخش و حیات بخش نیست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا