این غذاها را می توان با هواپز خیلی سریع درست کنید!
هواپزها پخت و پز و کارتان در سرخ کردن بسیاری از انواع مختلف غذایی را راحت میکنند. به جای اینکه ساعتی جلوی تابه بایستید و سیبزمینیها را موج به موج از روغن بیرون بکشید، آنها را درون هواپز میریزید و پی کارتان میروید. حتی اگر مثل ما کمی بیحوصله باشید، دیگر سراغ گرداندن غذا (که راستش را بخواهید لازم است) نمیآیید و بیست دقیقه بعد سیبزمینیهای آمادهی خود را تحویل میگیرید و پای خوردن آنها مینشینید.
ده غذای ساده و سریع، که نیازی به مواد اولیهی پیچیده ندارند و در سختترین حالت فقط باید کمی به آنها ادویه بپاشید و در هواپز قرارشان دهید را برایتان انتخاب کردهایم و در این مقاله به شما ارایه میدهیم. خبری از غذای پیچیده و عجیب و غریب نیست و همه چیز هم بسیار سالم و سریع آماده میشوید.
1.چیپس سیب
باورتان میشوید میتوانید تعدادی سیب را خرد کنید، داخل هواپز بریزید و به سرعت چیپسهای خشک شدهی سیب خوشمزهای تحویل بگیرید؟ ما به شما میگوییم که کمی دارچین هم تنگ سیبها بزنید تا اسنک جذابتری داشته باشید، اما همان هم لازم نیست. یک یا هر تعداد سیب که میخواهید بردارید، آنها را به ورقههای متعدد برش دهید و کمی دارچین روی آنها بپاشید. سپس سیبها را برای مدت پانزده دقیقه با درجهی ۳۰۰ در ایر فرایر قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار اگر آنها را برگردانید نتیجهی نهایی بسیار بهتر هم میشود.
2.لوبیا سبز یا مارچوبه
مارچوبه یا همان اسپارگوس پای ثابت سفرهی امریکاییهاست، اما چندان در مملکت ما و غذاهای ما پیدا نمیشود و با اینکه میتوانید آن را تهیه کنید و نتیجهی خوبی هم بگیرید، اما به جای مارچوبه به شما پیشنهاد میکنیم تا تعدادی لوبیا سبز را خرد کنید، نمک و فلفل بزنید و در ایر فرایر خود بریزید.
اگر میخواهید کمی لاکچریتر کار کنید و حوصلهی غذا پختن دارید، مارچوبه یا لوبیاسبز خود را درون یک ظرف بریزید، به اندازهی کافی به آن روغن زیتون اضافه کنید، آب لیمو در آن بریزید، یک سیر در آن خرد کنید، کمی پنیر خرد شده (هر پنیری که دم دستتان پیدا میشود) به آن اضافه کنید و نمک و فلفل را هم فراموش نکنید. سپس آن را هم بزنید و بعد حدودا شش هفت دقیقه در ۴۰۰ درجه در ایر فرایر قرارشان دهید. مطمئن باشید که غذای جذابی میخورید.
3.کوکو سیبزمینی
کوکو سیبزمینی در ایر فرایر بسیار عالی از آب در میآید و از سالمترین غذاهایی است که میتوانید به سرعت برای خود درست کنید. احتمالا نیازی به شرح دستور آن ندارید و به هر شکلی که دوست دارید کوکو سیبزمینی خود را تهیه کنید، اما بگذارید یه پایه برای کسانی که ممکن است نیاز به دستور داشته باشند ارایه کنیم. سیبزمینی را پوست بکنید و رنده کنید، با توجه به میزان سیبزمینی خود در آن یک یا چند تخم مرغ بشکنید، یک قاشق آرد، نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه را هم به سیبزمینی و تخم مرغ خود اضافه کنید و کوکوی خود را ته ظرف ایر فرایر بچینید. درجهی ۴۰۰ و حدودا یک ربع زمان برای هر دور سینی پر شدهتان کافی است.
4.چیپس سیبزمینی
درست کردن سیبزمینی سرخ کرده در هواپز سریعتر و راحتتر از چیپس سیبزمینی است و به همین دلیل، رتبهی پایینتری به چیپس در لیستمان اختصاص دادهایم که چیپس کردن آن زمان بیشتری ازتان خواهد گرفت. در هر حال، چیپسها به خاطر ضخامت کمتری که دارند نتیجهی متفاوتی را هم به شما خواهند داد. تعدادی سیبزمینی را پوست بکنید، آنها را در اسلایسهای باریک، خیلی باریک، ببرید.
سپس سیبزمینیها را در آب و یخ قرار دهید و بگذارید تا نیم ساعت در آب و یخ بماند. سیب زمینیها را از آب در بیاورید و آنها را خشک کنید. آبکش هم کافی است، اما اگر آب آنها را روی یک دستمال یا حولهای بگیرید عالی میشود. روی سیبزمینیها نمک بپاشید و آنها را در سبد هواپز خود قرار دهید. سیب زمینیها را در درجهی ۳۰۰ برای حدود ده دقیقه بپزید و پس از پنج دقیقه اول سبد هواپز خود را یک بار هم بزنید تا چیپسها از همه طرف درست شوند. سیبزمینیها را در بیاورید و سس را فراموش نکنید.
5.میگو سوخاری
یک بسته میگوی آماده و پاک شده و یک هواپز، قرار است غذای بسیار خوبی تحویلتان بدهد. پیش از اینکه سراغ میگوها برویم، ظرفی بیاورید تا مواد سوخاری را آماده کنیم. میزانی که میخواهید آرد، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را در ظرفی بریزید و نگه دارید. در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، شیر و سس فلفل را هم بزنید.
در یک ظرف دیگر که عمق زیادی ندارد، پودر سوخاری یا نان خشک پودر شده بریزید. حالا میگوها را بیرون بکشید. آنها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را در ظرف تخم مرغ بکنید و نهایتا هم در ظرف پودر سوخاری. کمی روی میگوها بزنید تا مواد به آنها بچسبد. نهایتا میگوها را در سینی هواپز خود قرار دهید و در هر طرف برای حدود پنج دقیقه و در درجهی ۴۰۰ آنها را بپزید. میگو سوخاری شما آمادهست!