این پلومخلوط طعم رویایی داره! حتما امتحانش کن!
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2023/11/d8a7db8cd986-d9bed984d988d985d8aed984d988d8b7-d8b7d8b9d985-d8b1d988db8cd8a7db8cdb8c-d8afd8a7d8b1d987-d8add8aad985d8a7-d8a7d985d8aad8ad_6554d1a57571a-780x470.jpeg)
پلوهای مخلوط جذابیت زیادی دارند. یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی که میتوانید درست کنید انواع پلوهای مخلوط است که بر اساس علاقمندیتان میتوانید مواد میانی و داخلی آن را خودتان انتخاب کنید.
به گزارش سرگرمی روز، این دستور برای 5-6 نفر کافی است. در صورتی که آن را تهیه کنید قطعا به منوی غذاهای همیشگیتان اضافه خواهد شد.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سینه مرغ | نصف یک عدد |
لوبیاچیتی پخته یا کنسروی | یک پیمانه |
شوید تازه و شوید خشک | یک دسته |
سیر | 2 حبه |
پیاز متوسط | یک عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به میزان سخاوت شما |
طرز تهیه:
گام اول:
پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
شوید را خرد کنید و کنار بگذارید.
مرغ را به صورت تکههای کوچک خرد کنید.
لوبیاچیتی را از قبل بپزید یا اینکه از کنسرو لوبیا چیتی استفاده کنید.
گام دوم:
پیاز نگینی را در یک تابه حاوی روغن سرخ کنید و به آن سیر له شده را هم اضافه کنید. کمی که تفت خورد فلفل سیاه، نمک، پودر پاپریکا و زردچوبه را داخل تابه ریخته و همه مواد را مخلوط کنید تا عطر ادویهها بلند شود. تکههای مرغ را به مواد اضافه کنید و تفت داده تا رنگ مرغها عوض شود.
بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد رب را اضافه کنید و تا وقتی خامی رب گرفته شود تفت بدهید. لوبیای پخته یا کنسروی را هم اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشود. در ظرف را بگذارید تا کمی مواد با هم بپزند و طعمها در هم ادغام بشوند.
شوید تازه و خشک و زعفران دم کرده را هم به مواد بیفزایید و گاز را خاموش کنید.
گام سوم:
قابلمهای را پر از آب کنید و وقتی به جوش آمد برنج را به همراه نمک به آن اضافه کرده و بعد از حدود 10 دقیقه آن را آبکش کنید.
گام چهارم:
کف قابلمه کمی روغن بریزید و هر تهدیگی که مایل هستید در آن بچینید. بهتر است از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنید. یک لایه برنج آبکش شده بریزید و یک لایه از مواد پخته شده را روی آن قرار بدهید. کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و به همین صورت لایه لایه از برنج و مواد داخل قابلمه بریزید. لایهی آخر را حتما از برنج استفاده کنید و زعفران بریزید.
قابلمه را روی گاز بگذارید در ابتدا حرارت گاز را زیاد کنید تا بخار کند. دم کنی بگذارید و حرارت را کم کرده به مدت 45 دقیقه اجازه بدهید دم بکشد.
این پلو مخلوط بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است. حتما آن را امتحان کنید.