تاثیر مصرف میوه و سبزیجات بر سلامت روان
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2023/11/d8aad8a7d8abdb8cd8b1-d985d8b5d8b1d981-d985db8cd988d987-d988-d8b3d8a8d8b2db8cd8acd8a7d8aa-d8a8d8b1-d8b3d984d8a7d985d8aa-d8b1d988d8a7d986_655e48c744a0f.jpeg)
به گزارش سرگرمی روز به نقل از رکنا، محققان دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.
دکتر «تاملین کونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»
وی در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان می دهد مصرف میوه و سبزیجات به شکل دست نخور3ده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»
وی معتقد است پختن و فراوری میوه و سبزیجات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود.
در این مطالعه از بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.
میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد.
به گزارش مهر، دکتر کونر در ادامه می افزاید: «بررسیهای ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام می تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماری های روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزیجات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش می یابد.»