خواص شگفت انگیز جوشانده دانههای هندوانه
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/06/2070177_179-780x470.png)
روزهای گرم سال کم کم در راه است. در هوای گرم هیچ راهی بهتر از خوردن برش های هندوانه برای خلاص شدن از شر گرما و خستگی وجود ندارد.
به گزارش برنا، هندوانه با پوست سبز ترد و برش های قرمز آبدار برای فصل تابستان بسیار مناسب است. اما وقتی این میوه خوشمزه را می خورید به دانه های ریز آن توجه نمی کنید و آن ها را جدا کرده و دور می اندازید و دلیل آن شاید این باشد که هنوز فواید و فواید تخمه هندوانه برای بسیاری از ما ناشناخته است.
اما مطمئن باشید که اگر فواید تخمه هندوانه را بدانید، آن را دور نخواهید انداخت; پس دانه ها را جدا کرده و بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.
تخمه هندوانه حاوی پروتئین های ضروری برای بدن، ویتامین B، تیامین، نیاسین و مواد معدنی مانند منیزیم است. این دانه های کوچک متمایز همچنین سرشار از پتاسیم، منگنز، آهن، روی، فسفر و مس هستند. تخمه هندوانه سرشار از فیبر است، بنابراین برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
علاوه بر این، تخمه هندوانه دارای مواد ضروری برای درمان انگل های روده، هپاتیت و التهاب بدن و آنتی اکسیدان های قوی است. از تصلب شرایین و انسداد رگ ها محافظت می کنند و جوشانده دانه های هندوانه تخلیه سنگ کلیه را تسهیل می کند.
جوشانده هسته هندوانه یک راه طبیعی و موثر برای طراوت و تقویت مو است. برای استفاده از این خاصیت باید جوشانده تخمه هندوانه را به صورت موضعی روی موهای خود بمالید و پس از مدتی آبکشی کنید. این معجون به دلیل دارا بودن مواد مفید موهای شما را براق و نرم می کند.
و اما “دستور العمل شگفت انگیز”!
20 تا 30 دانه هندوانه را جدا کرده و خرد کرده و خرد کنید. دانه های خرد شده را در دو لیتر آب ریخته و اجازه می دهیم به مدت پانزده دقیقه بجوشد.
این مایع را دو روز متوالی بنوشید و در روز سوم دست از غذا بکشید و پس از یک روز استراحت دوباره آن را بنوشید. این روند را برای چند هفته ادامه دهید. نتایج جالب و قابل توجهی خواهید دید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.