سبک زندگی

دستور پخت زرشک پلو با گوشت چرخ کرده

به گزارش سرگرمی روز، زرشک پلو با گوشت چرخ کرده یک غذای فوری، ولی در عین حال خوشمزه و ساده که می‌توانید برای مواقعی که عجله دارید این غذا را تهیه کنید. زرشک پلو با گوشت چرخ کرده را می‌توانید به صورت آبکش یا دمی تهیه کنید و مواد میانی را داخل برنج قرار دهید یا در انتها روی آن بریزید و به همراه کمی سیب زمینی سرخ کرده و سالاد میل کنید.

طرز تهیه زرشک پلو با گوشت چرخ کرده سریع و آسان در چند مرحله

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا باید گوشت چرخ کرده را از فریزر خارج کنید تا یخ آن ذوب شود. برنج را بشورید و با کمی نمک خیس کنید. زرشک را نیز بشورید و کمی خیس کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بدون افزودن روغن داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن را اضافه کنید و سرخ کنید سپس سیر رنده شده را نیز اضافه کنید و بعد از این که عطر سیر بلند شد نوبت افزودن گوشت است.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه گوشن را با ادویه‌های گفته شده خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زرشک را اضافه کنید و می‌توانید به دلخواه ۱ ق غذا خوری شکر نیز بزنید و در انتها را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود مواد میانی حاضر شده است.

مرحله چهارم: تهیه زرشک پلو با گوشت

در ادامه باید برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و کف روی برنج را بگیرید و آن را آبکش کنید و کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه قرار دهید سپس یک لایه برنج و کمی از مواد گوشتی زعفران دم کرده و همین طور ادامه دهید تا مواد و برنج تمام شوند سپس برنج را دم بگذارید و داخل دیس بکشید. نوش جان

منبع:پارسی دی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا