آشپزی

راز خوشمزگی لوبیا سبز + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی لوبیا سبز را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم لوبیا سبز

راز طعم لوبیا سبز و نکاتی برای پخت لوبیا سبز و لوبیا سبز برای دارچین سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید فکر کنید که پختن لوبیا سبز آسان است، اما در واقع روش های زیادی برای طبخ و تهیه این غذا وجود دارد. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که علاقه مند به استفاده از لوبیا سبز در غذاهای خود و غذای دارچینی در هر فصلی از سال هستید، توصیه فروغ فرخزاد را در نظر بگیرید و باور داشته باشید که با یادگیری طرز پخت لوبیا سبز برای انجماد، قادر خواهید بود. استفاده از لوبیا سبز در تمام طول سال همچنین یادگیری طرز تهیه رول دارچینی جذاب، شما را به خوردن لوبیا سبز علاقه مند می کند.

طرز تهیه لوبیا سبز با گوجه فرنگی

لوبیا سبز تازه یا منجمد به میزان دلخواه

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

¼ فنجان کره

¼ قاشق غذاخوری شکر

¼ قاشق غذاخوری پودر سیر

گوجه گیلاسی به دلخواه نصف می شود

نمک و فلفل

ریحان برای تزئین

لوبیا سبزها را در قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا سطح لوبیاها را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید.

بیست دقیقه صبر کنید تا لوبیاها کاملا پخته شوند.

لوبیاها را از آب خارج کرده و آبکش کنید.

تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و کره را در آن آب کنید.

شکر، پودر سیر، نمک و فلفل را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا گوجه ها نرم شوند.

لوبیاهای پخته شده را به تابه اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.

حالا گاز را خاموش کنید و قبل از سرو، ریحان را به غذا اضافه کنید.

طرز پخت لوبیا سبز برای فریزر

یکی از راه های سریع و آسان برای استفاده از لوبیا سبز فریز کردن آنها است. اما حواستان باشد که وقتی لوبیا سبز پخته شده را منجمد کنید و بعداً دوباره گرم کنید، بافت آن آبکی و لطیف می شود. برای انجماد لوبیا سبز از کیسه های مناسب برای جلوگیری از خروج هوا استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که بهتر است لوبیا سبز را بیش از 6 تا 8 ماه در فریزر نگهداری نکنید.

اما چرا باید لوبیا سبز را قبل از انجماد بپزیم و چگونه این کار را انجام دهیم؟ پختن لوبیا سبز علاوه بر جلوگیری از فساد آن، بافت و رنگ طبیعی آن را حفظ می کند. اگر لوبیا سبز را قبل از انجماد نپزید، ممکن است با لوبیاهای کم رنگ، بی مزه و کمتر دلخواه مواجه شوید. برای آموزش درست پخت لوبیا سبز مراحل زیر را دنبال کنید:

لوبیاها را در آب سرد بشویید و انتهای آن را ببرید.
لوبیاها را در یک قابلمه آب جوش بریزید و بسته به بزرگی یا کوچکی دو تا سه دقیقه صبر کنید.
یک کاسه آب سرد با تکه های یخ آماده کنید و حبوبات را در آب یخ بریزید و حدود سه دقیقه نگه دارید.
لوبیاها را از آبکش رد کنید و آب آنها را کاملا جدا کنید.
حبوبات را در کیسه های فریزر قرار دهید و تا حد امکان هوا را از داخل کیسه خارج کنید. اگر می خواهید لوبیاها به هم نچسبند، حدود دو ساعت روی کاغذ آشپزخانه در فریزر بگذارید و سپس بپیچید.

طرز تهیه لوبیا سبز با سیر و فلفل دارچینی

قبل از هر کاری ابتدا لوبیا سبز را بشویید و انتهای آن را بچینید. اگر لوبیاها خیلی درشت هستند، آنها را از وسط نصف کنید.

سپس داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و حبوبات را به مدت 6-7 دقیقه تفت دهید. این کار باعث افزایش رنگ و درخشندگی حبوبات می شود.

سیر و نمک را به تابه اضافه کنید و مواد را به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا لوبیاها طعم خوبی پیدا کنند.

سپس آب را به ماهیتابه اضافه کنید و قابلمه را روی آتش بگذارید. 1-2 دقیقه صبر کنید تا لوبیاها آب بریزند و سطح آنها سبک و ترد شود.

در آخر فلفل را به تابه اضافه کنید و آماده سرو شوید.

گلاب پلو طرز تهیه لوبیا پلو راز طعم خورش کنگر راز طعم لوبیا پلو زمان پخت لوبیا سبز طرز پخت لوبیا سبز راز طعم کرم سبزی راز طعم اکبر جوه

طرز تهیه لوبیا سبز کره ای برای دارچین

حبوبات را با کمی آب به مدت 3-5 دقیقه روی آتش بگذارید و سپس در ظرف را ببندید.

بعد از اینکه آب حبوبات تبخیر شد، کمی روغن و سیر به آنها اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

حرارت را خاموش کنید و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.

راز طعم لوبیا سبز

لوبیا سبز را بعد از پخت حتما بجوشانید.

در صورت امکان از لوبیا سبز تازه استفاده کنید، زیرا لوبیا سبز تازه تردتر از لوبیا سبز منجمد است.

از کنسرو لوبیا سبز استفاده نکنید.

برای افزایش طعم مطبوع این غذا می توانید از سیر تازه و سبزیجات مختلف استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا